Domeneansvarlig- Data Governance | Bertel O.Steen | Oslo/Lørenskog

Frihet Landskap Vinter 55185c2df9264be14d287579ab23918ee57954b574fc8742f24660135519ff568ef3

Vil du være med på å forme fremtidens bilbransje? Er du glad i data og gira på å bidra til en endring i praksis? Sammen skal vi skape gode løsninger som bringer oss, kundene våre og samfunnet fremover på en bærekraftig måte!

 

Om oss

Bertel O. Steen AS er et av Norges største service- og handelsselskap. Bertel O. Steen AS har ca. 2 600 medarbeidere. I våre lokaler på Lørenskog holder omtrent 500 av oss til, i varierende grad av tilstedeværelse. I «Data og Innsikt» er vi ikke mange, men vi har et godt miljø og du får veldig stor frihet til å kunne påvirke arbeidshverdagen din. Vi står nå overfor en utfordring som må løses. Fremtidens bilhold handler ikke lenger bare om «tut og kjør» i en bil som klarer seg greit på veien. Den handler om teknologi, kundetilfredshet, service og bærekraft i praksis. Som en del av dette arbeidet jobber vi mot å bli et datadrevet selskap. Vi har en visjon om å kunne utnytte og bruke teknologi for å skape enda bedre løsninger for våre kunder og samarbeidspartnere. I vår avdeling «Data og Innsikt» jobber det fjorten hoder som skal bidra til dette, og vi søker nye kollegaer som vil være med og ta del i dette spennende arbeidet!

 

Hva vil du jobbe med?

Hos oss er det full fart, og du vil få jobbe med mange forskjellige og spennende arbeidsoppgaver. Vi jobber med ulike prosjekter som digitaliserer bilholdet. Vi ønsker å være et selskap som tar beslutninger basert på god analytisk innsikt, og det å bli mer datadrevne er en sentral del av konsernstrategien.

Data & Innsikt i Bertel O. Steen er en start-up i et stort selskap, og vi jobber med mye viktig. Med støtte fra konsernledelsen har vi stor frihet til å leke, utforske og bruke data. Hos oss får du en hverdag med stor frihet til å kunne bidra og få eierskap til det du driver med.

Domeneansvarlig vil spille en viktig rolle i arbeidet vårt for å få verdi ut av data, så vi kan skape bedre kundeopplevelser, samt mer effektive prosesser. Vedkommende har ansvar for aktiviteter som sikrer at Bertel O. Steens data er tilgjengelige, pålitelige og av høy kvalitet, og vil også samarbeide tett med funksjonene for dataforvaltning og brukere av kundedata.

Hovedarbeidsoppgaver og ansvarsområde:

 

Domeneansvarlig skal sørge for god arbeidsflyt og kommunikasjon mellom dataeiere, domeneeiere og forretningsområdene. Vedkommende har også ansvar for å koordinere arbeidet for å heve datakvaliteten og være et kontaktpunkt for styringen av kundedomenet. Dette innebærer å:

 • Identifisere og definere kritiske datafelt, og tildele og eskalere utfordringer tilknyttet datakvalitet.
 • Benytte våre systemer for dataforvaltning til å fastsette prosesser, definisjoner og dataflyt.
 • Koordinere arbeidet med å heve datakvaliteten og være kontaktpunktet for implementering av standarder for datastyring.
 • Måle, gjennomgå og forvalte datadomenet.
 • Driftsansvar for aktiviteter innen databehandling som innhenting, behandling, analysering og overvåkning av data.

 

Hvem leter vi etter?

Vi tror at vår nye kollega kan kjenne seg igjen i noen av følgende punkter:

 

 • Du har relevant høyere utdannelse, minimum bachelorgrad.
 • Du har kanskje en spesialisering innen forretningsanalyse, anvendt dataanalyse, som dataingeniør eller lignende.
 • Erfaring med databehandlingsaktiviteter som innhenting, behandling, overvåking, analyse og distribusjon av data er ønskelig.
 • Forståelse for datarelaterte policyer, standarder og retningslinjer.
 • Du er løsningsorientert og analytisk, med god kjennskap til kritiske datafelt og evne til å identifisere problemer knyttet til datakvalitet.
 • Komfortabel med å arbeide selvstendig og i team, og forstå verdien av å oppmuntre og utfordre medarbeidere for å løfte modenhetsnivået i Bertel O. Steens innsamling og bruk av data. Det er veldig fint om du har prosjektledererfaring.
 • Kunne kommunisere effektivt i et komplekst og spesialisert miljø.

 

 

Hva kan vi tilby?

 • Et godt miljø med hyggelige og dyktige kollegaer.
 • Vi tilbyr deg som nyansatt masse spennende arbeidsoppgaver og et stort mulighetsrom.
 • Masse ansvar allerede fra start og muligheten til å drive prosjektene selv.
 • Vårt hovedkontor og primære arbeidsplass er på Lørenskog. Du kan også jobbe 2-3 dager hjemmefra.
 • Vi gir våre ansatte en konkurransedyktig lønn og har gode forsikringsordninger, samt andre goder:
 • Gode rabatter på ulike bilordninger, siden vi er stolt forhandler i Norge av bla. Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Opel og Kia.
 • Eget treningsrom og bedriftsavtale med SATS.
 • Reiseforsikring, personalforsikring, helseforsikring og online lege, rabatt på øvrige forsikringer hos Gjensidige.
 • Telefon og abonnement + dekking av internett hjemme.

 

 

Veien videre

Vi håper at du ble nysgjerrig på denne spennende muligheten og ønsker å vite mer om oss og om stillingen. Vi skal gjøre det enkelt for deg. Du trenger bare å laste opp en CV og et kort søknadsbrev der du skriver litt om deg selv og hvorfor du kan passe til denne rollen. Dette gjør du enkelt via denne linken


AvantGarde Search is a specialist recruitment company focusing on recruitment to technology companies and consultancy companies within tech or digitalization. We aim to be the driver for more modern and agile recruitment services, this in a very conservative industry. We have dedicated teams recruiting within their own key areas including management, software, sales, marketing, design and operations. Additionally, we have a team that 100% focus on recruitment to IoT companies. Since the start in 2019 we have had the opportunity to work with some of the fastest growing technology companies in Norway and Sweden.