Møt vår nyansatte Talent Sourcer & Chief Randonee Officer Stine!

Stinejobb

Vi ønsker vårt nye tilskudd Stine velkommen som AvantGarder! Det var fantastisk å endelig kunne ta hun imot på kontoret i november. Kjemien stemte allerede ved første møte og etter flere samtaler var vi ikke i tvil om at vi ønsket å ha hun med på laget. Stine har jobbet direkte med startups innen IT-Bransjen og vi har stor tro på at hun med sin gode erfaring i bakhånd blir et perfekt tilskudd til selskapet, samt en stjerne innen både Tech og rekruttering.

Stine skal jobbe tett i sammen med Patrick og Jonas med rekruttering av talenter innenfor loT. Teamet har allerede levert ansatte til mange spennende selskaper som Airthings, Disruptive Technologies, EIDEL, Miros, Zentil, Radiocrafts, Novelda og flere.

Men hvem er egentlig denne sporty og kunnskapsrike dama?

Nå som du har startet hos oss, kan du fortelle mer om motivasjonen bak å starte hos oss i AvantGarde Search? Etter å ha jobbet i IT-bransjen og med startups, begynte jeg å lete etter noe nytt og annet. Jeg ramlet over den lengste stillingsannonsen jeg har lest og ble gira på å sende inn søknad. Raste gjennom søknaden på fem minutter, sa til samboeren min at «jaja, jeg får jo prøve!» og en time senere har jeg Erik i innboksen min. Det var tilfeldig, men likevel så riktig. Jeg har hatt et ønske om å jobbe med rekruttering siden jeg startet høyere utdanning, men ingen av de tradisjonelle rekrutteringsselskapene har appellert til meg personlig og ikke har de ønsket meg heller, da jeg ikke har bakgrunn fra de mer «typiske» utdannelsene. AvantGarde Search er en nytenkende aktør som virkelig har forstått at det er mennesker ansetter mennesker og som ikke avhenger av tunge prosesser som ikke nødvendigvis gagner verken rekrutterer eller kandidat. Jeg har selv savnet riktig oppfølging på vei ut i arbeidslivet, med dårlig kartlegging av hva jeg vil kontra hva jeg kan og det er dette vil jeg hjelpe andre med, uansett hvem denne personen er.

Du nevner at du savnet riktig oppfølgning på vei ut i arbeidslivet, hvordan ser du på arbeidsmarkedet nå «post» COVID? Det er en stor skeivfordeling i markedet nå etter COVID. Vi ser tydelige tendenser til at det er flere jobber tilgjengelig innenfor software- og hardware-segmentet, samtidig som det er en differens i antall kandidater. Det gjør at jobben med å finne de beste talentene blir noe mer utfordrende. Det er også kommet et oppsving i remote- og hybrid-jobbing, slik at mange er villige til å søke jobber i andre byer uten å måtte flytte på seg.

Hvis jeg skulle gitt ett tips til både junior og senior utviklere og ingeniører, er det å ikke være redd for å bytte eller søke til andre stillinger; det er alltid behov for tverrfaglig kompetanse innen IT-bransjen!

AvantGarde Search bygger sin lit til smidig rekruttering, hva legger du selv i begrepet? Smidig rekruttering for meg betyr kort og greit kontinuerlig tilpasning under strukturerte forhold. Jeg tenker på prosessen som responsiv, fleksibel og dynamisk, som hjelper frem både kunde og kandidat. Det er ikke uten grunn at AvantGarde Search leverer raskt og at tilbakemeldingene omhandler god, personlig oppfølging, jevnlig informasjonsflyt og grunnleggende trygghet i prosessen – det er fordi vi følger smidige rekrutteringsverdier og har dette implementert i hele bedriften og i folka!

STINE PÅ PRIVATEN

Så Stine, fortell oss mer om deg selv; hvem er du egentlig på privaten? Jeg er ganske aktiv, resolutt og nysgjerrig og liker å gjøre nye ting og utfordre meg selv. Randonee-ski har blitt en stor favoritt på vinteren og på sommeren er jeg å finne på en seilbåt eller i en kajakk. I tillegg er jeg veldig glad i quiz og har laget en quizpodcast sammen med samboeren min. Ellers sier jeg aldri nei til en fest eller et godt måltid med venner. Jeg legger meg riktignok helst før kl22 og er en av få mennesker som liker å stå opp om morgenen.

Ferie: Seiling i Karibien. Eller seiling hvor som helst hvor jeg kan bade mest mulig.

Dyr: Slange og hai. Jeg er så fascinert over disse to dyrene at jeg har sett alt som finnes av dokumentarer.

Musikk: Stort sett det meste, varierer etter humør, men min go-to er faktisk podcast (både på trening så vel som på toget)

Mat: Ovviamente la sua pasta! Jeg elsker alt som har med pasta å gjøre (selv om jeg er delvis glutenallergiker….) 

Tusen takk for praten Stine og velkommen med på laget. #vidiggerdeg

 


AvantGarde Search is a specialist recruitment company focusing on recruitment to technology companies and consultancy companies within tech or digitalization. We aim to be the driver for more modern and agile recruitment services, this in a very conservative industry. We have dedicated teams recruiting within their own key areas including management, software, sales, marketing, design and operations. Additionally, we have a team that 100% focus on recruitment to IoT companies. Since the start in 2019 we have had the opportunity to work with some of the fastest growing technology companies in Norway and Sweden.