Office Recruitment Coordinator & Chief Captain of Multitasking Officer (CCMO) | Oslo

nytt kontor

Heisann! Takk for at du åpnet annonsen. Nå er det bare å håpe at du leser videre og at vi hører fra deg 🙂 Først la oss skrive det enkelt: Vi har flyttet til nye kontorer på Youngstorget og har mer å gjøre enn aldri før. Tydelig at teknologibransjen ønsker å bruke nytenkende rekrutteringsselskap for å sikre de beste talentene. Det er vi svært takknemlige for. Nå trenger vi hjelp og ser enten etter deg som ønsker å jobb deltid ved siden av studier, eller deg som er relativt nyutdannet og som ønsker en fulltidsjobb. I denne stillingen vil du ha ansvar for masse snacks og det forteller vi deg mer om senere i annonsen.

Vi har nok alle skrevet en jobbsøknad eller to om hvor motiverte vi er for stillingen, hvor flinke vi er til å jobbe i team, men hvor vi for all del også er flinke til å jobbe for oss selv. Det er litt sånn 1990-tallet. Vi vil heller at du skriver
en søknad akkurat slik du vil. En søknad hvor du byr på deg selv og en søknad som virkelig viser hvem du er. Ingen regler liksom. Kjør på!

Som alltid med AvantGarde Search

Om du er dame, mann, heterofil, homofil, bifil, etnisk norsk, ikke-etnisk norsk, tynn eller stor, religiøs eller ikke-religiøs, har barn eller ikke har barn, skal ha barn eller skal ikke ha barn; det SPILLER INGEN ROLLE. Vi er åpne for å elske alle. Nulltoleranse for diskriminering hos oss, våre kunder og samarbeidspartnere.

Elskende og disruptive

Kjærlighet er viktig i et hvert selskap. AvantGardere skal elske hverandre, elske våre kunder, elske kandidater, elske teknologibransjen, elske våre partnere og vi skal elske verden og samfunnet vi lever i. Med andre ord; vi ansetter folk som har en elskende sjel.

AvantGarde Search ble startet i januar 2019 med det overordnede mål om å være et friskt pust i det som er blitt en svært konservativ bransje. Vi ønsket å være driveren for en mer moderne og smidig måte å jobbe med rekruttering på, og samtidig bringe litt mer ydmykhet og godhet til den stive bransjen vi er i. Vi skjønte tidlig at rekrutteringsbransjen hadde utviklet seg lite siden 80-tallet med svært konservative holdninger og utdaterte prosesser. Prosesser hvor rekrutterer tror de er den viktigste part i en rekrutteringsprosess, noe som er så langt fra sannheten som det kan få blitt. De viktigste partene i en prosess er kunden, kandidaten og kundens renomme. Så enkelt er det.

På kort tid har vi vært så heldige å få jobbe med noen av landets ledende og raskest voksende teknologiselskap. Dette inkluderer selskap som Firi (MiraiEx), Airthings, Disruptive Technologies, Gnist, Allente, Huddly, VIBBIO, TheFactory, Wheel.Me, Podbike og mange flere. Ikke bare det, nå begynner de store aktørene og konsulenthusene også å vise interessen. Hvem vet? Kanskje vi også nå begynner å se på muligheter hos de store? Uansett, babyen vår er start-ups og scale-ups innenfor fremtidens teknologi.

I Oslo er vi nå 13 AvantGardere og har nettopp flyttet til helt nye lokaler midt i «suppa» på Youngstorget. Nå trenger vi din hjelp!

Stillingen

Stillingen har fire hovedområder med snacks:

 1. Du vil jobbe med deler av en rekrutteringsprosess inkludert å kartlegge potensielle kandidater for stillinger vi jobber med, publisere annonser, utarbeide prospekt, screening av søkere og koordinere prosessene.
 2. Du vil ha noen administrative oppgaver rundt kontoret vårt, partnere, leverandører og lignende.
 3. Du vil være involvert i planlegging og utføringen av noen arrangementer vi skal holde, som for eksempel Veldedighets Jule-Quiz + noen andre ting. Du vil ha noe ansvar for våre sosiale medier kanaler.
 4. Du vil ha noe ansvar for våre sosiale medier kanaler og vår hjemmeside.

AvantGarde reglene

Frihet hos oss er viktig. Folk kan jobbe når de vil, hvor mye de vil, le så mye de vil, grine så mye de vil, ha hunden med på jobb så mye de vil og stort sett velge alt annet også. Men! Vi har noen regler:

Frihet hos oss er viktig. Folk kan jobbe når de vil, hvor mye de vil, le så mye de vil, grine så mye de vil, ha hunden med på jobb så mye de vil og stort sett velge alt annet også. Men! Vi har noen regler:

 1. Vi har ikke lov til å si unnskyld til hverandre dersom vi gjør noe galt.
 2. Vi har ikke lov til å legge igjen telefonsvar (sooooo 1990).
 3. Vi har ikke lov til å spørre om en dag fri (det tar vi bare).
 4. Vi har ikke lov å være arrogante verken mot søkere, leverandører eller hvem andre det må være.
 5. Vi er pliktig til å støtte opp om samfunnet og de som ikke har det så bra.
 6. Vi skal elske hverandre, vår jobb, våre kunder, planeten og alle vi jobber med.
 7. Vi er pliktig til å hjelpe hverandre og steppe inn der det er behov.
 8. Vi må tørre å by på oss selv og være oss selv.

Klarer du å forholde deg til disse reglene? Let`s talk


Hvem ser vi etter?

Uavhengig av om du er interessert i en fulltidsstilling eller deltidsstilling så er det viktigste hvordan du er som person. Vi håper du er flink, snill, ydmyk, selvstendig, morsom, hardtarbeidende, elskende og masse annet kult.   I tillegg må vi ha en person som tar høyere utdannelse, eller som nylig er ferdig med utdannelse innenfor områder som markedsføring, HR, organisasjonsledelse, økonomi, salg eller lignende.

Andre ting som er viktig:

 • Du er flink til å skrive og god med hele office pakken og sosiale medier.
 • Du liker å bygge nettverk og tror du er flink til det.
 • Du tørr å ta initiativ.
 • Du har interesse for teknologi og hvordan den påvirker verden vi lever i.
 • Du har noe erfaring fra, eller kjennskap til publiseringsverktøy og lignende.
 • Du kan ta ansvar.
 • Du har en elskende sjel Du trives i et miljø som våger å tenke nytt og som våger å stikke hodet fram.

 

Hva får du hos oss?

Ikke bare en stemme, men be-stemme (OK litt kleint kanskje)

Du får en veldig unorsk work-hard / play-hard arbeidsplass og du vil aldri se på klokken i håp om at den nærmer seg 16:00 og du kan gå hjem. Enda viktigere; hos oss får ansatte med å bestemme det meste. Noen eksempler der de ansatte har vært med å bestemme:

 • De bestemte nylig at vi skulle flytte inn til våre egne lokaler
 • De bestemte hvor vi skulle flytte (Youngstorget)
 • De bestemte hvordan kontoret skulle se ut
 • De bestemte nylig bonus/provisjonsstrukturen
 • De bestemmer hvilke oppdrag de skal jobbe på
 • De bestemmer hva de legger ut i sosiale medier om livet som AvantGardere

Lønn

Vi tilbyr fastlønn, i tillegg til noe provisjon på de rekrutteringsoppdrag du er med og støtter opp om.

Grønn profil

Vi bryr oss, og selv om vi ikke skal redde verden så skal vi gjøre vårt til å bidra. Per i dag er vi offisiell partner til godhets-appen Goodify, Ingeniører Uten Grenser, WakeMeUp, Code And Go og The Ocean Opportunity lab. Ellers så prøver vi å bidra innenfor veldedighet også og arrangerer en rekke arrangement for å samle inn penger. Vi var blant annet initiativtakeren bak #CVdugnaden som sett på God Morgen Norge da «you know what» kom for alvor i mars 2020.

Hva annet får du?

 • Gratis månedskort i sone 1.
 • Interne konkurranser og mål med premier via vår konvoluttvegg, med premier fra vin, mat, kunst og elektronisk utstyr til firmaturer til storbyer, Las Vegas og mer.
 • Sommerfest i stil (vi hadde den nettopp i Barcelona i 4 dager).
 • Anti-norsk julebord.
 • Masse muligheter til å gå på events innenfor teknologibransjen og i start-up miljøet.
 • Så mye ferie du ønsker, men ingen har tid til å ta mer enn 6 uker maks…..
 • Jobb når du vil.
 • Jobb fra hvor du vil, men helst 2-3 dager på kontoret i uka.
 • Uformelt miljø, men allikevel høy grad av profesjonalitet.
 • Du vil le mer enn en aldri før.
 • Du vil bli elsket.
 • Ta med deg hunden, katten, skilpadden din eller hva det måtte være på jobb om du vil.
 • Og ja, vår slack kanal er fortsatt verdens morsomste som du bare «må» være med i.
 • Et eget «tåre» rom på det nye kontoret.
 • Du får Patrick som tror han kan alt av dialekter.
 • Du får Fathia som er en racer på motorsykkel.
 • Du får Arnfinn som kan fikse alt.
 • Du får Ann Hege som er verdens mest sosiale person.
 • Du får Lotte som vil få deg til å le mer enn de fleste.
 • Du får Albanit som tror han er en Gangster, men som egentlig er en snill og utrolig dyktig person.
 • Du får Jovana som baker verdens beste kaker og som snart blir stolt mor.
 • Du får Patricia som er en ekte Hipster mor og kan lære deg spansk på en-to-tre.
 • Du får Masa som er personlig trener på siden av jobb og som gjerne får deg i topp form.
 • Du får Erik som er Norgesmester i Poker og som kan lære deg et triks eller to om å lese mennesker.
 • Du får Jonas som har familie med skog på landet som gir oss de beste juletrærne som finnes.
 • Du får Ole som kan lære deg alt om tech og grunderskap.

 

Hva nå?

Vi ønsker at du sender oss noen linjer om deg selv og laster opp CV her. Du skal da få høre oss innen kort tid og alle som er aktuelle vil motta et detaljert informasjonsskriv om AvantGarde Search, livet hos oss og våre flotte AvantGardere, i tillegg til en liten bildeserie med alt vi finner på av sprell!

Og leste du alt dette, men ikke interessert? Tusen takk for at du tok deg tid til å lese. Vi setter stor pris på det og ønsker deg masse lykke til videre ♥

Hilsen alle oss AvantGardere og våre hunder og katter! Arnfinn, Fathia, Jonas, Lotte, Erik, Patrick, Ann Hege, Jovana, Albanit, Ole, Masa, Kennet og Patricia + Scampi, Charlie, Elvira, Astro, Leah (R.I.P ♥) og Walter.


AvantGarde Search is a specialist recruitment company focusing on recruitment to technology companies and consultancy companies within tech or digitalization. We aim to be the driver for more modern and agile recruitment services, this in a very conservative industry. We have dedicated teams recruiting within their own key areas including management, software, sales, marketing, design and operations. Additionally, we have a team that 100% focus on recruitment to IoT companies. Since the start in 2019 we have had the opportunity to work with some of the fastest growing technology companies in Norway and Sweden.