Finansrådgivere | NORDEA | Rogaland

Nordea logo

PÅ VEGNE AV NORDEA ROGALAND SØKER VI FINANSRÅDGIVERE

Kontor: Stavanger og Haugesund

Litt om Nordea Rogaland: 

Nordea Rogaland har to kontor lokalisert sentralt i Stavanger sentrum og i Haugesund sentrum. Totalt har Nordea 45 ansatte i regionen. På begge lokasjoner finner du dedikerte team som jobber med kunderådgivning:

-I Stavanger har banken representanter både på privatmarked og bedriftsmarked. I tillegg finnes en rekke støttefunksjoner på kontoret. I Haugesund finnes pr nå et mindre privatmarkeds-team som er samlokalisert med bankens forsikringspartner Gjensidige.

Miljøet hos Nordea Rogaland er preget av trivsel og engasjement for gode kundeopplevelser. Selskapet ønsker å dyrke frem en kultur der ansatte heier på hverandre og det skal oppleves takhøyde og rom for idéer og forslag til forbedringer fra alle ansatte. Med andre ord – det skal være gøy å komme på jobb.

Den lokale ledelsen er i tillegg opptatt av å bidra med rom for utvikling, tillit og å bli sett for hva man bidrar med og hva man ønsker å oppnå.

Nordea Rogaland ser et stort potensial i regionen og tiden er inne for å øke bankens posisjon på privatmarkedet. -Derfor leter vi nå etter dyktige finansrådgivere som ønsker å bli med på reisen videre.

 

Rollen:

Du vil inngå i avdelingen for finansrådgivning rettet mot nye privatkunder i banken. Arbeidsted vil være Nordeas avdelingskontorer i Stavanger eller i Haugesund.

Hovedoppgaver

 • Utadgående/proaktiv kontakt mot nye kunder.
 • Levere unike kundeopplevelser i form av økonomisk rådgivning.
 • Ansvar for onboarding av kunder – lån, forsikring og sparing.
 • Bidra positivt til arbeidsmiljøet.

Nordea har mange kanaler og samarbeidspartnere som frembringer utallige mulighet for nye kunder. Dog oppfordres alle på teamet til å bruke, skape og ekspandere eget nettverk gjennom eksempelvis referanser for å tilby god rådgivning rundt kanskje det viktigste kundeforholdet man har som privatperson. Nemlig banken.  

Hvorfor Nordea?

Nordea er en stabil, trygg og stor organisasjon med alt det innebærer. Foruten om det – vil vi trekke frem følgende som spesielt positivt med Nordea som arbeidsplass:

Hos Nordea slutter du aldri å lære – og som en del av en stor organisasjon finnes det mange utviklingsmuligheter. Enten du vil søke ansvar i form av ledelse eller bli drivende dyktig på fag.

Banken er stolt over å kunne tilby sine kunder markedsledende produkter på finansiering, sparing og forsikring.

Videre vil vi gjerne også fremheve Nordea som en aktør som tar samfunnsansvar på områder som kultur, innovasjon og bærekraft.

Sist, men ikke minst, så arrangeres det jevnlig workshops, teambuildinger og andre sosiale små og store tilstelninger både lokalt og fra sentralt hold.

 

Nordea kan tilby:

Konkurransedyktig lønn er en selvfølge. Foruten om det har vi mulighet til å kunne tilby:

 • Svært gode betingelser på pensjon og forsikring.
 • Et positivt arbeidsmiljø med mange muligheter
 • God støtte og oppfølging fra lokal ledelse

 

Hvem leter vi etter?
 • Du har utdanning på minimum bachelor-nivå fortrinnsvis innen økonomi og finans
 • I tillegg innehar du sertifisering på kreditt, forsikring og/eller full AFR autorisasjon.
 • Du kan også dokumentere gode resultater fra tilsvarende roller innen bank/finans/forsikring

Som person søker vi deg som kjenner deg igjen i følgende beskrivelse:

 • Du er initiativrik og en positiv humørspreder.
 • Du har høy integritet og opptatt av å gi faglig forankrede gode råd til dine kunder.
 • Du er ikke redd for å ta initiativ eller å gå foran.
 • Du har ambisjoner om å lykkes i rollen.

 

Veien videre

Trenger du mer informasjon  eller ønsker å søke – kan du kontakte Cecilie eller Ingunn i AvantGarde Search for å få tilsendt fullt prospekt over muligheten:

Cecilie når du på: cecilie@avantgardesearch.no

Ingunn når du på: iso@avantgardesearch.no

 

Velkommen til Nordea Rogaland! 

 

Om arbeidsgiveren

Nordea is a leading Nordic universal bank. We are helping our customers realise their dreams and aspirations – and we have done that for 200 years. We want to make a real difference for our customers and the communities where we operate – by being a strong and personal financial partner.