SELGER | SAFE ARCTIC | STAVANGER

Elsker du salg? Drømmer du om å jobbe i en teknologi-bedrift? Lyst å selge et helt nytt produkt som gir soleklare fordeler for bedrifter og for miljøet? Trives du med å være på farten i inn- og utland? Er svaret ja på dette, fortell oss hvem du er.  

Safe Arctic er en verdensleder innen forskning, utvikling, opplæring og kommersialisering av kalde miljøer. Vi har utviklet vår egen teknologi som vi samarbeider med forskere fra akademisk og privat industri. Med vår nyutviklede «Arctic Walkway» vil vi kunne tilby bedrifter tydelige besparelser både på miljø og kostnader.  

Safe Arctic vokser raskt, og ønsker nå å styrke laget sitt med to nye selgere, og vi håper at DU er en av dem.  

Hvorfor jobbe for oss? 

Vår teknologi treffer godt i tiden med søkelys på smarte løsninger som sparer miljøet for CO2 utslipp, øker sikkerheten i kombinasjon med reduserte installasjonskostnader. Du får jobbe i et selskap som er i utvikling for å ta sin plass, der markedsandel av verdensvolumet er et oppnåelig mål. 

Kulturen i selskapet preges av en flat profil, der alle blir hørt på veien mot morgendagens teknologi. Den enkelte får frihet under ansvar, og gode forslag til forbedringer blir hørt. 

Pensjonsordning, forsikringer og øvrige betingelser er konkurransedyktige og vi bygger på langsiktighet mot våre medarbeidere og kunder. 

Om rollen  

Du vil jobbe som selger, og du vil besøke potensielle kunder innen skipsbygging, petroleumskjemi, olje og gass, skip, plattformer og raffineri. Du vil være ansvarlig for å øke vår kundemasse i Norge og i utlandet, så det blir en god del reising. Du vil også delta i utarbeidelse av markedsplan og budsjetter, samt oppdatere CRM fortløpende og utarbeide salgsmateriale.  

Noen spesifikke arbeidsoppgaver: 

  • Ansvarlig for salg innen det definerte markedet 
  • Sikre lønnsom vekst innen ditt ansvarsområde 
  • Identifisere, kontakte og signere nye kunder via telefon og kundebesøk 
  • Fremme langsiktige relasjoner med kunder 

Hvem er du?  

Du er selvgående, selvmotivert og har en positiv innstilling. Det vil være en fordel om du er komfortabel med å holde presentasjoner, og kan formulere deg og kommunisere på en god måte. Viktig for denne stillingen er at du innehar kompetanse, arbeidserfaring og kunnskap innenfor noen av feltene nedenfor: 

  • Høyere utdannelse, minimum BSc nivå 
  • 3 års relevant erfaring innen området, gjerne fra ingeniørvirksomhet, salg og/eller prosjekt ledelse 
  • Nettverk innen verftsindustrien, raffineri, skip og plattform 
  • God teknisk forståelse og i stand til å identifisere kundens behov 
  • Flytende i engelsk og norsk, både skriftlig og muntlig 
  • Førerkort klasse B 

 

Veien videre 

Er du overbevist om at du hører hjemme hos Safe Arctic og har det som trengs for å bli vår nye selger, så har vi gjort det så enkelt at du trenger kun å sende oss din CV her.  

Trenger du mer informasjon om stillingen eller om selskapet før du søker? Ta gjerne kontakt med Cecilie Engelsgjerd eller Nina Berge i AvantGarde Search for å få tilsendt et prospekt med mer informasjon.  

Cecilie kan nås på +47 911 93 690 eller cecilie@avantgardesearch.no. Nina kan nås på +47 971 01 098 eller nina@avantgardesearch.no 

Vi ser frem til å høre fra deg!