Han er livsglad, nysgerrig og liker mennesker og Pandaer. – Møt vår Intern i Stavanger

received_4224053834348257

Endelig – vi er så glade for å kunne presentere våre nyeste AvantGarder i Stavanger. Møt vår Intern Ronny Wisløff Andersen. Ronny er 22 år, opprinnelig fra Andebu i Vestfold.

Ronny vil jobbe sammen med Cecilie, Nina, Kennet og Ingunn på små og store prosjekter. Blant annet vil han få et spennende ansvar med å lete opp, kontakte og hente inn informasjon om relevant Software, han skal bistå med søk, tester og referanseinnhenting og han skal jobbe sammen med vår administrasjon for å opprette et system for internkontroll. Med andre ord – vi skal nok holde ham godt opptatt i dette semesteret han er sammen med oss.

Ronny studerer Organisasjonspsykologi, HRM og Ledelse på BI i Stavanger. Han er en selvuttalt fagnerd som er genuint nysgjerrig på mennesker. Hva er da bedre en et internship hos et av landets mest nytenkende og innovative rekrutteringsselskaper for å få erfaring.

Han har gledet seg til å komme i gang og vi har gledet oss til å få ham med.

SÅ HVEM ER RONNY?

Jeg er en livlig person med et positivt livssyn. Mennesker er det som gjør livet vært å leve, så man kan si jeg er mildt sett glad i folk. Optimisme er ett ord som blir mye brukt om meg, og det er helt greit fordi det beskriver min holdning til det meste. Verden trenger noen optimister 😁

Om man skal få en god beskrivelse av meg så vill nysgjerrighet være på toppen. Nysgjerrigheten min er nesten på ett barnslig nivå, hvor jeg ønsker å ta på en varm plate bare for å se hva som skjer. Det er så mange ting her i livet som man kan gjøre, og jeg sitter her å ønsker å gjøre alt, heldigvis har jeg en hel livstid til å gjøre det.

Psykologi og business er to av mine største interesser, som passer fint fordi jeg studerer det. Psykologi gir meg muligheten til å forstå mennesker på en ny og forbedret måte, men business gir meg innsikten til hvordan samfunnet og verden i dag er bygget opp.

Så hva er hans to beste tips til selskap som vurderer ta in interns?

  1. Selskapet burde legge opp en base for hva intern skal gjøre i stillingen, men på samme tid være åpen for å dra den med ut på oppdrag inn imellom for å utfordre dens evner og kunnskaper.
  2. Ikke undervurder hvor mye informasjon en person kan klare å ta inn av gangen, men på samme tid legge opp trygge rammer for å spørre og gjøre feil

AvantGarde Search er det første selskapet i bransjen som har implementert smidige verdier og prinsipper i våre rekrutteringsprosjekter. Hva legger Ronny i dette med smidig rekruttering? 

Smidig verdier handler om evnen til å sette spørsmålstegn bak egne prosesser. Er det jeg gjør det beste alternativet, er det jeg gjør til det beste for kundene. Det å være smidig i rekrutteringsprosessen handler om å trosse grenser som andre ikke hadde trosset, være nyskapende og innovative. Alt av standarder i dag var en gang en innovasjon, smidig rekrutering handler om å sette den nye standarden.

Ronny fullfører nå siste år ved BI Stavanger og skal uteksamineres neste vår. Hva tenker han at verdien med et internship kan være?

BI Stavanger er fantastisk, men ett universitet vil aldri kunne klare å gi deg en forståelse om hvordan næringslivet faktisk er. Den forståelsen om hvordan en bedrift faktisk fungere i praksis fra dag til dag, det er en enestående prosess som ikke kan gjenskapes gjennom studiet. Universitet lærer deg fundamentet, men ett internship vil vise deg hva dette fundamentet er godt for.

 

Så kan du fortelle litt mer om hvorfor du valgte å komme ombord til akkurat oss?

Faget Seleksjon og Rekruttering som var forrige semester synes jeg var kjempespennende, og med rollen som HR ansvarlig dette semesteret, så tenkte jeg at ett rekrutteringsfirma kunne gi meg ekstremt mye kunnskap. Ikke minst når jeg så en av annonsene dere hadde for internrekruttering. Denne synes jeg hadde en ekstremt god vridning som var unik og morsom, hvor jeg da tenkte, «om de ansatte er på samme måte som annonsen ble skrevet, så var dette et sted jeg vil jobbe.».


SÅ VAR DET PRIVATEN….

Privat og ikke privat, hva er forskjellen? Jeg føler at til den dag i dag har jeg ikke måtte skille mellom det å være privat person og en business person.

Trening, spise sunt, utvikle, lære og reflektere, er gode ord for å beskrive meg uansett setting.

 

Ferie: Utlandet, hvor har lite å si så lenge det er varmet, 50/50 sightseeing og ligge i bassenget 😁
Film: Komedie, action hva en jeg kan slappe av med, så deg jeg egentlig sier er: Gi meg Disney
Dyr: kan jeg få en panda? 🐼
Musikk: Jeg hører på alt, så lenge jeg har noe musikk spillende er jeg fornøyd. 129,429 Minutter sier Spotify jeg hørt på i 2020 😀

Mat: Så lenge det er litt krydder i, så er jeg fornøyd. Helst noe pakistansk eller indisk

Helt til slutt; hva er ditt beste råd for å leve et godt liv?

Livet er best levd med nysgjerrighet og ett åpent sin

 


AvantGarde Search skal være driveren for moderne og smidige rekrutteringstjenester i det som er en svært konservativ bransje. Vi har spesialisert oss på å jobbe med små- og mellomstore teknologiselskap og har fokus på stillinger innenfor ledelse, teknisk, salg, markedsføring og design. På grunn av vår evne til å tenke nytt og jobbe smidig så har en rekke av landets mest ambisiøse tech-selskap tatt i bruk våre tjenester. Siden oppstarten i 2019 har vi gjort rekrutteringer for selskap som Airthings, VIBBIO, Attensi, Cognite, Disruptive Technologies, Allente, Novelda, Forkbeard Technologies, Gnist, Kolent, Xait, TheFactory, Goodify og mange flere.

 

 


AvantGarde Search is a specialist recruitment company focusing on recruitment to technology companies and consultancy companies within tech or digitalization. We aim to be the driver for more modern and agile recruitment services, this in a very conservative industry. We have dedicated teams recruiting within their own key areas including management, software, sales, marketing, design and operations. Additionally, we have a team that 100% focus on recruitment to IoT companies. Since the start in 2019 we have had the opportunity to work with some of the fastest growing technology companies in Norway and Sweden.