Teknologirådgivere | Gnist | Oslo

Gnist nytt 4

Agile Coaching, moderne teknologiledelse, transformasjonsledelse. Er ett eller flere av disse områdene noe du brenner for? Kunne du tenke deg å være med på noe nytt og spennende, og skape fremtidens konsulentselskap? Vil du være med å bygge en fremragende arbeidsplass?

Etter etableringen i 2019 er vi nå blitt 16 Gnistere som brenner for å skape varig endring sammen med våre kunder. Vi bygger Norges fremste miljø på teknologiledelse og skal vokse videre. Hvis du vil være med på en inspirerende reise med fremtidens teknologiledere, da håper vi å høre fra deg.

Vi skal skape en fremragende arbeidsplass og samle de beste menneskene. Vi brenner for å hjelpe våre kunder med å bygge tilpasningsdyktige organisasjoner og løsninger som flytter deres virksomhet inn i en brukerfokusert og effektiv fremtid.

Så hvem er vi? 

Først og fremst er vi nysgjerrige problemløsere som er lidenskapelig opptatt av mulighetene som teknologi gir samfunnet vårt. Vår kunnskap bidrar til å gjøre en stor forskjell for våre kunder og for samfunnet generelt. I Gnist jobber vi etter en tverrfaglig kompetanseprofil, samtidig som våre medarbeidere har ulike spesialistområder der de fordyper seg. Hos oss får du friheten til å jobbe med det du brenner mest for. Vi er en sammensveiset gjeng som bistår hverandre i våre individuelle oppdrag. Som konsulenter og rådgivere sitter vi lokalisert sammen med våre kunder, men Gnist-gjengen møtes 1-2 ganger i måneden, det være seg i en faglig eller sosial setting. Ofte begge deler. Vi har blitt gode til å møtes og støtte hverandre også i den virtuelle verden, men nå gleder vi oss til å kunne møtes fysisk i tiden fremover.

En kort hilsen fra daglig leder og medgründer, Ellen-Marie!

Hei til deg som leser dette. Takk for at du tok en titt innom annonsen. Vi har nå holdt på i litt over 2 år og vi er skikkelig stolte over alt vi har fått til på kort tid. I Gnist har vi som ambisjon å bli det ledende miljøet på teknologiledelse i Norge i løpet av de neste par årene og til det trenger vi DEG. Du identifiserer deg med våre verdier og er selv en lagspiller som trives med å spille andre gode; enten det er kundene våre, andre Gnistere, partnere eller konkurrenter. Hos oss blir du en del av et sterkt lag som er rigget for at du skal utvikle deg, prestere og kunne leve det som er et godt liv for deg.

Du må gjerne også lese intervjuet med meg, se “10 raske med Ellen-Marie”, eller kikke innom min LinkedIn-profil.

Stillingen og teamet

Som rådgiver jobber du i oppdrag hos våre kunder, som oftest som en tett integrert del av deres organisasjon og noen ganger også sammen med andre Gnistere. Selv om våre ansatte er integrerte hos ulike kunder så sparrer vi svært hyppig på tvers av oppdrag og du vil alltid ha Gnist-gjengen i ryggen. Du har selv siste ordet på hvilken kunde du vil jobbe for og hva slags type oppdrag du ønsker deg. Frihet er veldig viktig for oss! Du vil jobbe innenfor komplekse problemstillinger med fokus på teknologi og ledelse og vil være kundens sparringspartner.

Per i dag så jobber Gnisterne innenfor områdene nedenfor:

 • Agile coaching
 • Transformasjonsledelse
 • Moderne teknologiledelse
 • Produktledelse
 • Teamledelse
 • Endringsledelse
 • Smidig prosjektledelse
 • Interim teknologiledelse

Hva er positivt med å bli en Gnister?

Din utvikling og trivsel betyr alt for oss! Skal vi levere fremragende rådgivning og problemløsning for kundene våre, må vi også passe på å ta vare på det unike ved folka våre. Vi har like mye fokus på personlig som faglig utvikling.

Av andre positive ting vi ønsker å trekke frem:

 • Vi er et selskap i etableringsfasen og du vil være en viktig bidragsyter i selskapets videre retning, vekst og kultur
 • Du vil få jobbe for et selskap som allerede har en god markedsposisjon og stort kundenettverk
 • Du vil være med på å bygge fremtidens nisjeselskap innen teknologiledelse
 • Svært solid lønnskompensasjon, og gode forsikringsordninger
 • Stort fokus på deg som enkeltindivid
 • Et mangfoldig miljø og høyt under taket
 • En gjeng som bryr seg – både om hverandre og om samfunnet rundt oss
 • Eierandeler i selskapet

Hvem ser vi etter?

Først og fremst identifiserer du deg med våre verdier; frihet, nysgjerrighet og lidenskap. Du har jobbet med ett eller flere av våre spesialistfelt / nisjeområde, du er lidenskapelig opptatt av teknologi, og du har god erfaring med å jobbe tett på teknologien / IT. Som person har du en iboende nysgjerrighet og et ønske om å hele tiden utvikle deg selv og omgivelsene rundt deg. Du er en lagspiller og er flink til å spille andre gode. Du brenner for fagfeltet ditt og bryr deg oppriktig om menneskene du møter, og fotavtrykket du setter. Sist, men ikke minst; du snakker og skriver flytende norsk. 

Prosessen videre

Du er mest sannsynlig i en jobb du trives i og derfor ønsker vi å gjøre prosessen så enkel og informativ som mulig for deg. Du kan ta kontakt med Erik Falk Hansen i AvantGarde Search for fullt prospekt og / eller en uformell prat. Alternativt kan du søke via denne linken.

Første møte vil være uforpliktende, uformelt og selvfølgelig konfidensielt. For oss er det viktig at interesserte kandidater får så godt som mulig innblikk i selskapet og våre ambisjoner.

Vi gleder oss masse til å høre fra deg! Velkommen til Gnist – Gjennom nysgjerrighet, frihet og lidenskap skaper vi fremtiden.

www.gnist.as