Ny AvantGarder i Stavanger: Stilige Cecilie!

IMG_20210702_164400_Original

Endelig – vi er så glade for å kunne presentere vår nyeste AvantGarder i Stavanger. Møt vår Chief Fashion Officer og nyeste Chief Talent Sourcer: Cecilie Engelsgjerd.

Cecilie vil jobbe sammen med Nina og Ingunn med rekruttering til oppstarts og skaleringsbedrifter. Hun vil også få ansvar for testing samt bidra med kundehåndtering, blogging, gledesspredning, foredrag og alt annet som hører med i en AvantGarders hverdag.

Cecilie har utdannelse innen ledelse og har de siste tre årene vært ansatt hos et annet rekrutteringsselskap i Stavanger. Hun er med andre ord en erfaren rekrutterer med både punch og kunnskap til å seile rett inn i rollen – noe vi er sikre på at våre samarbeidspartnere kjapt vil kunne dra nytte av.

Hun har gledet seg til å komme i gang og vi har gledet oss til å få henne med – Ikke bare har hun stil og motesans – hun er arbeidsom, pliktoppfyllende, nøyaktig, smart, varm og snill i tillegg. Er det rart vi er giret?

 

 

SÅ – HVEM ER DENNE STILIGE CECILIE?

Hun forteller selv hun har stor arbeidskapasitet,  er hardtarbeidende og lider litt av «flink pike» syndromet. Både privat og profesjonelt er hun veldig glad i struktur og at det hun holder på med er organisert på en god måte. Derfor er lister en ting som fungerer veldig godt for meg – DEN følelsen når hun kan huke av ting! – Et realt ordensmenneske der altså. Det er virkelig ikke å forakte!

Videre forteller Cecilie hun er veldig glad i mennesker, og er oppriktig nysgjerrig på dem, noe som gjør denne bransjen veldig spennende for henne.

Hva er hennes beste tips til selskap som ansetter?

  1. Ikke se deg blind på kandidatenes CV! Et menneske er så mye mer enn et A4 ark, og i mange tilfeller vil man kunne gå i dybden på kandidaten og finne kompetanse og kunnskap som aldri ville kommet frem på en CV.
  2. Lås deg ikke nødvendigvis til den stillingsbeskrivelsen som i utgangspunktet er utformet. Det kan av og til dukke opp kandidater som kan tilføye noe du ikke engang visste at selskapet trengte, og som kan dekke mye av det opprinnelige behovet i tillegg til en hel del andre områder.
  3. Ved et kjapt søk på Finn.no vil man raskt se at det forekommer en god del copy/paste på de ulike stillingsannonse – hvis man først velger å skrive «konkurransedyktige betingelser» under punktet «hva vi kan tilby», vil jeg oppfordre til å skrive noen ord om hva disse konkurransedyktige betingelsene faktisk er. Dette er punktet som skal være med på å få en kandidat til å ha lyst til å velge DEG, og da er det jo ønskelig for selskapet å selge seg inn best mulig.

 

AvantGarde Search er det første selskapet i bransjen som har implementert smidige verdier og prinsipper i våre rekrutteringsprosjekter.  Hva legger Cecilie i dette med smidig rekruttering? 

Jeg legger mye i begrepet smidig rekruttering, men for å ikke miste lesere allerede nå så skal jeg prøve å holde det kort og konsis.

Arbeidsmarkedet er i stadig utvikling, og verden har spesielt det siste året vært nødt til å omstille seg og restrukturere hvordan man jobber, inkludert vår egen bransje. Vi har opplevd at næringslivet ikke trenger å stoppe opp selv om samfunnet blir rammet av en pandemi.

Mange av oss har erfart å ha hjemmekontor enten over kort eller lang tid, noe som tidligere stort sett ikke engang var et alternativ for majoriteten av arbeidstakere.

Det har foreligget en kultur i arbeidslivet som for mange har føltes A4, strikt og rigid, samt tradisjonell. Tatt i betraktning at det var stor bekymring i starten av pandemien, har det vist seg at «life goes on» og at mye av næringslivet klarer seg helt fint dersom man bare tenker litt utenfor boksen og finner alternative løsninger til at jobben blir gjort.

Det samme gjelder også med smidig rekruttering – å tenke utenfor boksen, og tilpasse prosessen for hver enkelt kunde. For noen kunder vil det gjerne være betryggende å få presentert en detaljert plan på hvordan rekrutteringsprosessen skal foregå og at vi venter til stillingsannonsens utløpsdato før vi sender over kandidater. For andre vil det fungere bedre å sende kandidater fortløpende, å gjerne omrokere noen steg i planen underveis og å endre på stillingsbeskrivelsen ved behov.

 

Cecilie har jobbet med rekruttering i noen år allerede – hvordan ser hun på arbeidsmarkedet?
Arbeidsmarkedet er spennende om dagen altså! Den verste delen (forhåpentligvis) med pandemien som gjelder arbeidsmarkedet virker det som vi har passert, og flere gründere og selskaper tørr å satse mer – som er så utrolig gøy!

 

Så kan du fortelle litt mer om hvorfor du valgte å komme ombord til oss?
Jeg har fulgt med på AvantGarde på avstand i noen år nå, og har virkelig følt at alt med selskapet tiltaler meg! Måten dere jobber på, fokuset på smidig rekruttering og det å tenke utenfor boksen samtidig som det er rom for å være seg selv er for meg prima. Det foreligger også en veldig innbydende kultur og miljø i selskapet – man skal ha det gøy og komme i mål med det man gjør, samtidig som man ønsker at kollegaen sin skal lykkes.

Jeg har også vært i dialog med min herlige kollega Ingunn Søyland over en lengre periode, og må si at jeg fra dag én hadde utrolig lyst til å jobbe sammen med henne! Hun har en energi uten like, og er en så utrolig kunnskapsrik kvinne med et stort pågangsmot som det ikke går an å ikke bli sjarmert av. Etter hvert som jeg også fikk treffe Nina Berge (et rivjern av en kvinne) og Kennet Altamiranda Hansen (varm og lun som få) var jeg solgt!

  

SÅ VAR DET PRIVATEN….

Cecilie kan etter eget utsagn fort bli litt flau når det er henne selv i fokus (slik som nå), så hun måtte nesten spørre kjøresten sin etter en beskrivelse! Han ble visstnok like flau.. Vi fikk nå likevel halt utav henne hvem hun er utenfor jobb:

Jeg er en aktiv og entusiastisk ung kvinne. Jeg trives best når jeg kan være sammen med de jeg er mest glad i. Gjerne ute på (løpe)tur, i fjellet, i kajakken eller rundt middagsbordet. Jeg er veldig sosialt anlagt, og trives med å være rundt mennesker. Jeg liker også godt å lære nye ting, og tar for tiden piano timer da det er en John Mayer sang jeg bare må lære meg å spille. Jeg tok båtførerprøven i sommer, og elsker solfylte dager på sjøen. Sier aldri nei til en god fest, og som tittelen tilsier – glad i mote og klær! Sist, men ikke minst – like glad i sommer og telt som i vinter og ski

 

 

 

Ferie: Fjell og daler, hav og strand, og kanskje en storbyhelg iblant (når covid-19 er over)
Film: Flaut JA, men jeg gråter like mye hver gang jeg ser Mama Mia! Ellers er jeg veldig glad i gode thrillere, og A Clockwork Orange er alltid like ekkel hver gang
Dyr: Hund. Har også alltid ønsket meg et hus pinnsvin, men da må jeg visstnok flytte til Sverige..
Musikk: Hører på det aller meste, men en absolutt favoritt må bli John Mayer.
Mat: Det Kjetil lager <3 og Biff Tataki!

 

Helt til slutt; hva er ditt beste råd for å leve et godt liv?

Det må bli å omringe seg med de menneskene som er riktige for deg, og å prøve å være mer til stede.

 


AvantGarde Search skal være driveren for moderne og smidige rekrutteringstjenester i det som er en svært konservativ bransje. Vi har spesialisert oss på å jobbe med små- og mellomstore teknologiselskap og har fokus på stillinger innenfor ledelse, teknisk, salg, markedsføring og design. På grunn av vår evne til å tenke nytt og jobbe smidig så har en rekke av landets mest ambisiøse oppstarts og skaleringsbedrifter tatt i bruk våre tjenester. Siden oppstarten i 2019 har vi gjort rekrutteringer for selskap som GreenCap Solutions, Podbike, Shipshave, Wheel Me, Kairos Technology, Airthings, VIBBIO, Attensi, Cognite, Allente, Novelda, Forkbeard Technologies, Gnist, Kolent, Xait, TheFactory, Goodify og mange flere.


AvantGarde Search is a specialist recruitment company focusing on recruitment to technology companies and consultancy companies within tech or digitalization. We aim to be the driver for more modern and agile recruitment services, this in a very conservative industry. We have dedicated teams recruiting within their own key areas including management, software, sales, marketing, design and operations. Additionally, we have a team that 100% focus on recruitment to IoT companies. Since the start in 2019 we have had the opportunity to work with some of the fastest growing technology companies in Norway and Sweden.