BLI EN HVERDAGSHELT DU OGSÅ!

Goodify_jpg_glene2xqs9

Det finnes en app for (nesten) alt – nå til og med for å gjøre gode gjerninger! Goodify kobler de som trenger hjelp i hverdagen med de som ønsker å gjøre gode gjerninger. Vi i AvantGarde Search er både stolte og begeistrede for å være en godhets-partner og håper at stadig flere vil bli med på å skape en global bevegelse for hverdagsgodhet fremover.

Goodify-appen gjør det enkelt for alle å være en hverdagshelt. Det er mange i samfunnet som er i behov av hjelp til alt fra å skru opp en kommode, kunne gi barna julegaver eller kanskje bare noen å slå av en prat med. Heldigvis er det også mange som ønsker og har mulighet til å hjelpe, og takket være ildsjelene bak Goodify kan disse menneskene nå enkelt finne hverandre. På appen finnes også et område kalt Goodify@Work hvor partnere kan engasjere medarbeidere og bygge kultur for å gjøre gode gjerninger, og ikke minst konkurrere både internt og mot andre partnere i GoodieBattle. En finere konkurranse enn «om og gjort å gjøre flest gode gjerninger» skal du lete lenge etter.

Det er bare å ta av seg hatten for gjengen bak denne ideen, til alle som så langt har gjort en god gjerning (40,000!) og ikke minst til de som tør å spørre om hjelp. Måtte de tusener bli til millioner etter hvert – alle har jo noe godt å bidra med!

Vi i AvantGarde Search gleder oss til å være med på veien videre og ikke minst til å delta i vår første GoodieBattle. Til slutt ønsker vi å oppfordre deg som leser til å laste ned appen og spread the good word. Heia hverdagsgodhet!

“Jeg er overbevist om at godhet er viktig – det gjør noe med mennesker. Godhet påvirker den som får motta – og den som får gi. Godhet kan forandre samfunn.” – Kristian D. Elgen, Goodify-grunder.