BLI EN HVERDAGSHELT DU OGSÅ!

Goodify_jpg_glene2xqs9

Det finnes en app for (nesten) alt – nå til og med for å gjøre gode gjerninger! Goodify kobler de som trenger hjelp i hverdagen med de som ønsker å gjøre gode gjerninger. Vi i AvantGarde Search er både stolte og begeistrede for å være en godhets-partner og håper at stadig flere vil bli med på å skape en global bevegelse for hverdagsgodhet fremover.

Goodify-appen gjør det enkelt for alle å være en hverdagshelt. Det er mange i samfunnet som er i behov av hjelp til alt fra å skru opp en kommode, kunne gi barna julegaver eller kanskje bare noen å slå av en prat med. Heldigvis er det også mange som ønsker og har mulighet til å hjelpe, og takket være ildsjelene bak Goodify kan disse menneskene nå enkelt finne hverandre. På appen finnes også et område kalt Goodify@Work hvor partnere kan engasjere medarbeidere og bygge kultur for å gjøre gode gjerninger, og ikke minst konkurrere både internt og mot andre partnere i GoodieBattle. En finere konkurranse enn «om og gjort å gjøre flest gode gjerninger» skal du lete lenge etter.

Det er bare å ta av seg hatten for gjengen bak denne ideen, til alle som så langt har gjort en god gjerning (40,000!) og ikke minst til de som tør å spørre om hjelp. Måtte de tusener bli til millioner etter hvert – alle har jo noe godt å bidra med!

Vi i AvantGarde Search gleder oss til å være med på veien videre og ikke minst til å delta i vår første GoodieBattle. Til slutt ønsker vi å oppfordre deg som leser til å laste ned appen og spread the good word. Heia hverdagsgodhet!

“Jeg er overbevist om at godhet er viktig – det gjør noe med mennesker. Godhet påvirker den som får motta – og den som får gi. Godhet kan forandre samfunn.” – Kristian D. Elgen, Goodify-grunder.

 


AvantGarde Search is a specialist recruitment company focusing on recruitment to technology companies and consultancy companies within tech or digitalization. We aim to be the driver for more modern and agile recruitment services, this in a very conservative industry. We have dedicated teams recruiting within their own key areas including management, software, sales, marketing, design and operations. Additionally, we have a team that 100% focus on recruitment to IoT companies. Since the start in 2019 we have had the opportunity to work with some of the fastest growing technology companies in Norway and Sweden.