Head of UX | Dignio | Oslo

Er digital design din lidenskap? Sitter du på en god dose erfaring med produktdesign og brukervennlighet? Har du et brennende ønske om å bruke dine ferdigheter til å utgjøre en forskjell? Kan du tenke deg en nøkkelrolle i en av de mest spennende endringsprosessene i helsevesenet på lang tid? Kanskje er det nettopp deg vi nå leter etter!

Hvem er vi?

Dignio tilbyr en unik plattform som gir helsepersonell muligheten til å følge opp pasienter i hjemmet, samtidig som pasientene opplever økt mestring og kontroll over egen helse. Våre prisbelønte løsninger er utviklet for og i samarbeid med pasienter og helsepersonell. I tillegg har vi et bredt utvalg av tilkoblede helseovervåkingsenheter som gjør det mulig å følge opp en rekke forhold uavhengig av tid eller sted. Behovet for våre løsninger i helsevesenet har resultert i mer enn 10 000 pasienter på plattformen. Hittil har vi også oppnådd virksomhet i Storbritannia og Kina, ekspanderer i disse dager til Sverige og skalerer nå selskapet for fremtidig vekst.

Vi i Dignio verdsetter tverrfaglighet. Vi har stor tro på at tett samarbeid internt, med våre kunder og med våre brukere gjør oss ekstra sterke. Ved å bruke en kombinasjon av hardware, software og klinisk metodikk skaper vi morgendagens helsetjenester for pasienter og helsepersonell. Det stiller høye krav til design, innovasjon og brukervennlighet for at vi skal lykkes videre internasjonalt.

Jobben din?

Din rolle som Head of UX vil være svært sentral på vårt tverrfaglige lag. I hovedsak vil du jobbe tett med utviklerne på produktdesign med fokus på å sørge for at våre plattformer er så brukervennlige som mulig. Det vil du gjøre ved bruk av de best egnede digitale verktøyene så klart. Her er det stor grad av frihet som gjør at du virkelig får ta eierskap i det vi bygger.

For å lykkes i rollen må du også samarbeide tett med våre kunder for å ha god forståelse av brukerne. Du vil derfor jobbe bredt med hele prosessen fra å identifisere behov, oversette disse til kvalitetsløsninger og senere sørge for at disse blir implementert sammen med utviklerteamet. På vårt nye kontor med 360-utsikt over hovedstaden er det godt tilrettelagt for å la din kreativitet utfolde seg.

Spesifikke arbeidsoppgaver:

 • Jobbe bredt ved å utarbeide og designe ulike produkter på apper og web
 • Avdekke behov i samarbeid med kunde
 • Være ute i felt og forstå brukerne
 • Konvertere behov til løsningsforslag
 • Sørge for at løsningsforslag blir implementert i samarbeid med utviklerne
 • Sørge for at Dignio stadig blir bedre på designverktøy og prosesser internt ved å fasilitere workshops o.l.
 • Kontinuerlig analysere bruk av løsningene, samt identifisere optimaliseringsbehov
 • Rapportere til Product Lead og Head of Engineering

Som Head of UX hos oss I Dignio vil du faktisk sørge for at tusenvis av mennesker får en mer selvstendig, effektiv og ikke minst en tryggere hverdag.

Hvem er du?

Du må ha minimum 5-års erfaring med produktutvikling og brukervennlighet, inkludert hands-on erfaring med design og implementering. Du har sterk visuell og konseptuell forståelse. Vi ser også for oss at du har en bachelor- eller mastergrad innen interaksjonsdesign/tjenestedesign eller grafisk design. Du har gode kommunikasjonsferdigheter og glede av å multitaske mye folk. Som person er du pragmatisk og har høy gjennomføringsevne. Like viktig er det at du verdsetter samarbeid på tvers av team og roller.

I tillegg har du:

 • Tro på Dignios produkter og tjenester
 • Interesse for og er oppdatert på bransjen når det gjelder moderne designverktøy
 • En viss forståelse for koding og utviklingsprosesser
 • Gode muntlige og skriftlige ferdigheter i norsk og engelsk

Hva kan vi tilby deg?

Først og fremst har vi gleden av å tilby deg en jobb hvor du skaper samfunnsmessig verdi. En jobb du virkelig kan være stolt av. Ved å bli med på laget vårt nå kommer du inn relativt tidlig og du vil fort merke at vi fortsatt har en entusiastisk «startup-spirit», samtidig som vi allerede er godt etablert. Vi er en sammensatt gjeng ambisiøse folk med ulike bakgrunner og felles lidenskap for jobben vi gjør. For å ta vare på denne lidenskapen er det viktig for oss å blant annet ha fleksibilitet i form av arbeidstid og arbeidssted.

Andre positive ting vi ønsker å trekke frem:

 • Et raskt voksende utviklingsmiljø med tydelig fokus på profesjonell utvikling
 • Vårt nye freshe kontor i Oslo kunne ikke hatt en mer sentral beliggenhet
 • Konkurransedyktig lønns- og kompensasjonspakke med mulighet for å eie aksjer i selskapet
 • Meget gode helse- og reiseforsikringer

Neste steg?

Er du overbevist om at du hører hjemme hos Dignio og har det som trengs for å bli vår nye stjerne som Head of UX har vi gjort neste steg så enkelt som mulig for deg. Du kan enten søke med én gang via denne linken, vi trenger ikke mer enn CV eller LinkedIn profil. Eller så tar du kontakt med Ann Hege i AvantGarde Search for å få tilsendt et prospekt med mer informasjon før du eventuelt søker på stillingen. ann.hege@avantgardesearch.no.