Talent Sourcer Oslo – Vil du bli en elskende AvantGarder du også?

De siste tre rekrutteringsrundene har vi skrevet om henholdsvis kaffe, Erna Solberg, og nå sist om å elske i annonsene våre. Hva skal vi skrive om i dag da? Vi fortsetter med «elske» i denne runden også. Er ikke det greit?

Før du leser denne altfor lange annonsen (om man spør «ekspertene»), så kanskje du vil kose deg med et par «ekstra- annonser» for samme stilling? Våre nye rekrutteringsstjerner, Ann Hege (Chief Yoga Officer) og Patrick (Chief Snacks Officer) startet med oss i desember 2020, og da tenkte vi at det hadde vært kult om de skrev en annonse hver. Da får du et enda bedre innblikk i hvordan det er hos oss og hvordan vi elsker. Ann Heges annonse og Patricks annonse.

Men tilbake til denne annonsen. Ja den er lang, og det er hele poenget. Slutter du å lese etter avsnitt 2 så er det helt greit. Da elsker du oss ikke nok. Lykke til videre og kanskje vi møtes igjen ved en senere anledning. Gir du deg etter avsnitt fire så er det også helt ok. Vurderer du å gi deg etter avsnitt 8? Vel da kan du likeså godt lese ferdig. Vi tror det er verdt bryet og ei heller er vi ute etter folk som kaster inn håndkleet på målstreken!

Men først…

En konkurrent av oss valgte å kontakte alle dame-AvantGarderne nå nylig for å høre om de var interessert i å skifte beite. Helt greit at man gjør slike henvendelser ettersom det er mye av jobben vår, men å bare gå etter damene????  En ting er sikkert med oss; om du er dame, mann, heterofil, homofil, bifil, etnisk norsk, ikke-etnisk norsk, tynn eller stor, religiøs eller ikke-religiøs, det SPILLER INGEN ROLLE. Vi er åpne for å elske alle.

Kort og presist!

Vi rekrutterer ledere, teknologer og talenter innenfor salg, markedsføring og design til noen av Oslo`s ledende, raskest voksende, mest ambisiøse og kule teknologiselskaper. Vi skjønte tidlig at rekrutteringsbransjen hadde utviklet seg lite siden 80-tallet med svært konservative holdninger og utdaterte prosesser. Mye heterofile og hvite menn i dress som rekrutter andre hvite og heterofile menn i dress hvor rekrutter tror de er den viktigste part i en rekrutteringsprosess. Noe som er så langt fra sannheten som det kan få blitt.

Dette ønsket vi å endre på, selv om vi går i dress av og til vi også, spesielt Arnfinn.  Vi rev rett og slett utdaterte og strukturerte prosesser i filler og gjorde som de fleste andre bransjer: satset på tjenester bygd på smidige verdier og prinsipper.  Tjenester som er bedre tilpasset dagens samfunn og dagens næringsliv. Det har tydeligvis slått an og fortsetter vi i samme stil, fortsetter vi å jobbe hardt og fortsetter vi å tenke nytt, fortsetter vi å være oss selv og fortsetter vi å bidra? Vi tror vi det er mange muligheter foran oss.

I Oslo er vi nå 10 ansatte + verdens beste intern, ikke sant Victoria? I tillegg er vi tre ansatte i Stavanger: Vår Chief Diva Officer, Ingunn, vår Chief Fun Officer, Nina og vår Chief Wine Officer, Kennet.  Da COVID traff var det full panikk blant eierne og vi så veldig mørkt på det. Ingen sov godt den natten etter pressekonferansen i mars. Vel, som selskap hadde vi ingenting å bekymre oss over. Vi har fått mer og mer å gjøre, flere og flere nye kunder og mer og mer «repeat» business fra eksisterende kunder. I respekt for alle de som sliter der ute så er en ting helt klart: vi har ikke lov til å klage.

Så kort oppsummert; vi skal være disruptive, våge å tenke nytt og gjøre rekruttering til noe helt annet enn å være rekrutteringsselskapet som tror de er den viktigste parten i en prosess. Det er vi ikke. Kunden og kandidatene er viktigst. Og før vi glemmer det; det skal være gøy å jobbe hos oss, vi skal være en annerledes arbeidsplass og vi skal være en litt sånn unorsk arbeidsplass.

 

Hva er reglene?

Dersom du skal jobbe hos oss så må du finne deg i følgende:

 1. Vi har ikke lov til å si unnskyld til hverandre dersom vi gjør noe galt
 2. Vi har ikke lov til å si «hei» når vi avslutter en telefonsamtale
 3. Vi har ikke lov til å legge igjen telefonsvar (so 1990)
 4. Vi har ikke lov til å spørre om en dag fri (det tar vi bare)
 5. Vi har ikke lov å være arrogante verken mot søkere, leverandører eller hvem andre det må være
 6. Vi er pliktig til å støtte opp om samfunnet og de som ikke har det så bra
 7. Vi skal elske hverandre, vår jobb, våre kunder, planeten og alle vi jobber med

Klarer du å forholde deg til disse reglene så håper vi du leser videre 😊

 

Hva kan vi ikke tilby deg?

God pensjon, det har vi ikke (enda). God fastlønn har vi ei heller ikke, dog er det en god blanding mellom fastlønn og provisjon. (slik er det i en start-up). Bløtkake ved jubileer eller bursdager bryr vi oss ikke om. Ei heller bryr vi oss om å gi blomster når du starter. Og sist, men ikke minst; firmahytte på fjellet? Glem det. Det er for tradisjonelt for oss. Sikkert masse annet vi heller ikke kan tilby, men det kan vi snakkes om over en kaffe.

 

Hva kan vi tilby deg?

Litt av hvert tror vi så får du vurdere om du elsker det godt nok eller ikke.

 • 10 herlige, morsomme, ærlige, hardtarbeidende, elskende, sosiale, litt gale, dyktige kollegaer som alle bryr seg.
 • Supre lokaler midt i Oslo Sentrum med hipster lunsj, treningsrom, kafe, takterrasse og kino.
 • Vi elsker alle på Spaces og de ansatte er så herlige at vi ikke har ord for det.
 • Gratis offentlig transport for alle ansatte og gratis mundbind frem til, ”you know what”, er over.
 • Hjemmekontor (etter COVID)? Ja når du måtte ønske. Vi bryr oss ikke hvor mye du er hjemme, på kontoret, på fjellet, til sjøs eller på Bahamas.
 • Ferie i mer enn 5 uker? Ja så klart dersom du har behov for det. Vi bryr oss om våre ansatte.
 • En slack-kanal som bare blir mer og mer crazy (i positiv forstand).
 • En konvoluttvegg med gevinster fra gavekort på Elkjøp til lang-weekend i Europa og til «the big one» Las Vegas for CES i 2022.
 • Ingen fleksitid, eller med det mener vi; jobb når du vil, vi bryr oss ikke.
 • Langsikt mulighet for medeierskap i Oslo.
 • Mulighet til å tjene veldig gode penger (fastlønn + provisjon + bonus).
 • Du vil møte masse kule mennesker innenfor teknologibransjen, alle som bryr seg om fremtiden de skaper.
 • Du vil møte på noen av Norges, om ikke Europas mest ambisiøse teknologiselskap.
 • Du vil kunne være ute på messe events.
 • Du vil føle det aldri blir kjedelig på jobb og det vil ikke være noe bry å gå på jobb.
 • Du kan le, grine, skrike, klemme (utenfor Covid) så mye du vil. Vi bryr oss ikke.
 • Masse oppturer og masse nedturer (welcome to the real world).

Så har alle vi ansatte noe vi også kan lære hverandre og deg, blant annet:

 

 • Vi har vår Chief Yoga Officer, Ann Hege, som kan lære deg Yoga. Lanskje du også blir en Yoga-elsker?
 • Vi har vår Chief Hunting Officer, Jonas, som kan lære deg å gå på jakt (selv om vi er 3 personer som er imot jakt i selskapet.)
 • Vi har Albanit som er vår Chief Security Officer. Han kan lære deg hvordan du ikke skal bli frastjålet mobilen på Oslo S.
 • Vi har vår Chief Kabal Officer, Lotte, som kan lære deg å bli helt rå i kabal. Tror du at du noen gang kan elske kabal?
 • Fathia som er vår Chief Adrenaline Officer som gjerne tar deg med ut en tur på sykkelen om du vil.

På tide å høre litt om stillingen?

Beklager at vi snudde litt opp ned på annonsen, men vi syntes det var litt artig. Vi elsker å være litt utradisjonelle.  Men nå over til det dette handler om; stillingen.

Du vil få jobbe med ALT. Du vil ha en stilling som innebærer salg, markedsføring, nettverksbygging, sosiale medier, HR og helt sikkert masse annet også. En «normal» uke hos oss består av blant annet: Henvendelser til spennende selskap om møter, ut å møte potensielle kunder, finne leads ved å følge nøye med på hva som skjer i tech-bransjen, produsere supre rapporter og presentasjoner, markedsføring av egen profil og selskapets profil i Sosiale Medier, intervju med kandidater, søk etter kandidater, nettverkstreff og seminarer, account management. Ja, det er bare noe.

Du vil få ditt eget nisjeområde du skal fokusere innenfor, slik at du blir en ekte spesialist og virkelig bryr deg om jobben og dine ansvarsområder. Det er forresten uvanlig å jobbe så spisset i vår bransje så dette kan du virkelig gjøre selge på utad.   Et eksempel er Jonas og Paddy. De jobber med rekruttering innenfor IoT. Noe sånt vil det bli med deg også, men vi har ikke helt bestemt oss for hva enda. Vi tilpasser det litt etter din bakgrunn og interesser. Det viktige er at vi finner et område du vil elske.

Noen ganger vil du sitte for deg selv å jobbe, noen ganger vil vi være samlet på kontoret, noen ganger er vi rundt på events osv. og noen ganger jobber vi i sammen på teams. Lotte for eksempel liker å sitte på selve kontoret vårt. Erik og Fathia liker å sitte nede på Spaces rundt et bord. Arnfinn liker å sitte i sofaen på Spaces, mens Patrick, Ann Hege og Albanit? Vel vi vet jo ikke enda. De har jo ikke fått vært der noe. Tusen takk COVID.

Vi har fått veldig gode systemer på plass som gjør at samarbeid både internt og med kunder er utrolig effektivt. Vi elsker våre leverandører som for eksempel Team Tailor, Shifter, Lunda Logikk med mer. Uten disse, ingen AvantGarde Search.

Hvem er vår neste AvantGarder?

Vi er veldig nøye rundt hvem vi ansetter. Du skal jo passe inn og trives, vi skal elske deg og du skal elske oss. Vi velger derfor å sette noen helt klare krav slik at du ikke trenger å søke om du mangler noe av dette. Vi bryr oss jo og ønsker ikke at du skal kaste bort tiden din og kanskje få falske forventninger.

Så hva er et must?

 • Utdannelse på Bachelor-nivå eller høyere
 • Flytende norsk, skriftlig og muntlig
 • Interesse for teknologi, fremtiden, næringsliv / arbeidsliv
 • Du har salgserfaring eller vet 100% sikkert at du vil trives med å kontakte både potensielle kunder og kandidater
 • Du er villig til å ofre mye og være «ute der» både fysisk, i sosiale medier og kanskje til og med i media
 • Du elsker livet
 • Du elsker andre
 • Du elsker samfunnet
 • Du elsker deg selv og er stolt av hvem du er

 

Veien videre

Skriver du en søknad om hvor fleksibel, dynamisk, strukturert, effektiv og motivert du er, at du kan jobbe i team, men også selvstendig! Ja da er du nok ikke personen for oss. Dersom du først skal skrive noe så skriv på din egen måte. Vær deg selv, vær ærlig og la oss bli kjent med den ekte deg. Det er jo den ekte deg vi skal elske. Du kan søke via denne linken

Tusen takk for at du leste denne annonsen. Om du velger å ikke søke så ønsker vi deg masse lykke til videre i karrieren. Vær stolt av deg selv og alltid vær deg selv. Det kommer du langt med!

Hilsen alle oss AvantGardere!

NB. Nedenfor ser du noen bilder som gir et innblikk i hvem vi er og hva vi står for.