Talent Sourcer og Chief ? Officer – Er du vår neste AvantGarder i Oslo? We hope so!

Vil du også bli en Talent Sourcer innenfor tech-bransjen sa du? Blir du gira av tanken på en jobbhverdag preget av uforutsigbarhet? Men du vil også jobbe med kule folk? Vel.. hva hvis jeg sa du nå har muligheten til nettopp det OG ha de kuleste folka i byen som kollegaer? Da snakker jeg ikke bare om meg selv altså, for alle AvantGardere er virkelig noe for seg selv på hver sin fantastiske måte. Det vi har til felles er at vi digger det vi driver med! NB. Skulle du være ute etter en rutinepreget 8-16 jobb er det ikke mye poeng i å lese videre (men jeg skjønner om du gjør det likevel for nysgjerrighetens skyld).

Skrevet av Ann Hege Frøseth – Talent Sourcer og Chief Yoga Officer – AvantGarde Search

Hvorfor AvantGarde Search?

Hvor skal jeg begynne?! Enda viktigere; hvordan skal jeg holde dette kort nok til at du ikke mister interessen halvveis ute i annonsen? Det morsomme her er jo at jeg selv kun har vært en AvantGarder i knappe to måneder, men kunne ha skravlet i vei om hvor gøy, utfordrende, uforutsigbar og kul jobben min er. Det sier vel mye i seg selv tenker jeg.

Hva er det som er så spesielt med AvantGarde Search blant alle rekrutteringsselskap lurer du kanskje på? Svaret er at vi slett ikke mer spesielle, smartere eller flinkere enn alle andre, men vi tør å være annerledes. Vi tør å utfordre en tradisjonell bransje, tenke utenfor boksen og viktigst av alt så gjør vi alt dette (og mye mer) med ydmykhet. Vi er fortsatt «liten» nok til at du får oppleve alt det som er gøy og til dels kaotisk ved å være en start-up. Det gjør også at du blir kastet rett ut i det og du kommer aldri til å ha tid til å kjede deg. Mye har vi helt klart gjort riktig så langt, for vi har nemlig mer å gjøre enn noen gang og trenger derfor en ny lagspiller til å bli med oss videre på reisen.

Hva vil dagene som AvantGarder gå ut på?

Det er egentlig umulig gi et konkret svar med spesifikke detaljer her. Det er jo vanskelig å være driveren for smidige rekrutteringstjenester hvis man har prosesser og rutiner skrevet i stein. Ingen dager er like; ting skjer, planer endres og det er etter min mening en del av moroa. Noen viktige stikkord er uansett: salg, nettverksbygging, møter, merkevarebygging (både av oss, men aller mest våre kunder), grave etter gull (kandidater og kunder), annonsering, hard jobbing, litt svetting, mye latter, mestringsfølelse, frustrasjon og enda mer moro.

Vi er per nå delt inn i ulike team slik at vi kan være enda mer spesialiserte på det vi driver med. Fathia og jeg utgjør det ene teamet hvor vi rekrutterer talenter innenfor salg, markedsføring og design (og vi elsker det). Kanskje blir du med på vårt team, kanskje blir du med på team IoT eller kanskje på teamet som rekrutterer Software-utviklere?

Hvem trenger vi på laget?

En stå-på-person som ikke gir seg får h*n har fått det til! Vi trenger ikke en utlært ekspert på tech-bransjen, en som har doktorgrad i noe som helst eller 35 års erfaring fra rekruttering. Det vi ønsker oss er deg som etter å ha lest annonsen(e) kjente at du ble gira. Gira på å få vite enda mer om oss og jobben, og som kjenner at du har noe å «bring to the table». Du er en person som:

  • Tør å by på seg selv
  • Er hardtarbeidende
  • Er ambisiøs
  • Liker å spille andre gode
  • Elsker å «hoppe i det»
  • Det er en fordel om du er glad i quiz

Vi i AvantGarde Search er som en liten familie så her skal man få si hva man mener og tenker, og alltid behandle hverandre med respekt. (Lotte og jeg lover vi skal jobbe hardere med vårt felles problem, munndiaré, slik at du også får komme til ordet).

Veien videre

Did we tickle you fancy? Da synes jeg du skal hive deg rundt og slenge inn en søknad via denne linken, eller ta kontakt med meg (eller hvilken som helst AvantGarder) dersom du ønsker ytterligere informasjon om oss og denne muligheten. Vi vil at du skal skrive noen ærlige ord som virkelig viser hvem DU er. Ikke en formell, lang og kjedelig avhandling med en haug jålete ord. Patrick og Erik har også skrevet annonse som jeg anbefaler at du leser.

NB. Nedenfor ser du et utvalg bilder jeg fant som kan gi et bedre innblikk i hvem vi er og hva vi står for!