Talent Sourcer – Bli en del av den smidige rekrutteringen i Oslo!

Liker du tech sa du? Supert! Er du glad i høyt tempo, uforutsigbarhet og en stor bøtte med masse moro? Da leser du på riktig plass! For vi skal nå finne vår nye Talent Sourcer som skal være med på å rekruttere for de mest spennende, innovative og kuleste tech-selskapene i Oslo og omegn. Kanskje innenfor IoT, mulig du skal rekruttere innenfor software, eller kanskje innen markedsføring, salg og design? Who knows, det finner vi ut av sammen.

 

Skrevet av Patrick Thomassen Engen – Talent Sourcer og Chief Snacks Officer – AvantGarde Search

 

Selv om jeg skulle ønske jeg kunne smelle på med en StarWars-intro med dramatisk og engasjerende musikk til denne annonsen får jeg vel tone meg litt ned, men samtidig prøve å skrive en litt annerledes annonse. Som AvantGarder skriver man mange annonser, men å skrive en annonse for Talent Sourcer i AvantGarde Search er kanskje noe av det morsomste, men også vanskeligste vi gjør. Vi kan mate på med kriterier opp i mente om hva vi trenger og ser etter, men da lyver vi. Og vi AvantGardere lyver ikke. Derfor blir alltid disse annonsene dønn ærlige og en god jafs utradisjonelle. Så håper vi at det pirrer nok til at du klikker på søkerknappen, for så fort du gjør det har du levert billetten inn til noe som kan minne om Charlie og Sjokoladefabrikken. Det er ikke sikkert man vinner mye her, men for en opplevelse det er å ta del i denne reisen.

 

Men Patrick, hva gjør man som AvantGarder?

Det er vanskelig å sette opp en hel liste med hva denne jobben innebærer, men jeg kan si at den inneholder noen av disse ingrediensene: en bolle med nettverksbygging – en kasse med salg – et glass markedsføring – en kvast HR – en dråpe administrasjon – en håndfull seriøse møter – og en dert useriøse møter – en kopp annonsering – 100 g tidsklemmerier – en god del latter (ofte også krampelatter) – litt sipping (kan sløyfes) – en liten dæsj med frustrasjon – og en spiseskje mestring. Elt dette sammen til en stor deig, stek på 200 grader. Du har nå en supergod kake med masse gøy og opplevelser for livet. Noe sånt som dette ville jeg oppsummert det å være AvantGarder. Det er sikkert mye jeg har glemt også, men en kokk kan ta seg kunstneriske friheter har jeg hørt.

 

Hva leter dere etter?

Jeg skal gjøre det lett i denne annonsen; Først og fremst ser vi etter en som er seg selv, som er ambisiøs, som liker en uforutsigbar hverdag og som ikke er redd for å slenge tanker og ideér på bordet. Om du også er en person som vinker sayonara til janteloven, tør å gå litt på snørra til tider, men allikevel er stolt av det du har fått til, burde du ikke være redd for å søke. Alt dette sammen med interesse for tech og/eller rekruttering, og med ei litta bachelorgrad eller høyere så treffer du søren meg bra allerede.

 

Men hvordan søker jeg egentlig?

Du kan sjekke ut Eriks annonse om du vil lese litt nøyere om hva vi kan tilby, hva vi ikke kan tilby og litt mer detaljert hvem vi ser etter. Sjekk også ut Ann Heges annonse, anbefaler virkelig at du leser den slik at du får mer kjøtt på beinet til å ta et valg.

Ellers må du bare plinge på til meg eller en av de andre AvantGarderne enten via telefon, epost, brevdue, papirfly eller hva du måtte ønske om du skulle ha noen spørsmål om stillingen.

Det vi vil ha er en levende uformell og ekte søknad fra deg uten lange avsnitt om at du er pliktoppfyllende, lærer fort eller er god til å kommunisere. Det er DEG vi vil bli kjent med! Føler du deg klar som et egg og vil søke , klikk på denne linken.

Da håper jeg at du sitter igjen med et bra inntrykk, eller et inntrykk av at dette ønsker du å høre mer om, eller et inntrykk i form av «Hva søren var det her for noe!?» Takk for at du tok deg tid til å lese denne annonsen, og om du velger å søke eller ikke må du uansett ha lykke til videre med alt, og husk å alltid vær deg selv!