Two down… many more to go!

Nærmere to måneder har gått allerede siden vi fikk Ann Hege med på laget her i Oslo. Her deler hun noen ord om hvordan de første månedene har vært.

Har det snart gått to måneder allerede? Wow! Her har det gått unna, både etter planen og en del utenfor planen. Akkurat sånn jeg liker det. Jeg har allerede lært så mye og gleder meg bare til å lære enda mer fremover. Selv om det blir fra kjøkkenbordet mitt (og litt sofaen når jeg må ha et avbrekk fra pinnestolen) en stund til. Det skal uansett ikke stå på at jeg har lite å ta meg til på hjemmekontoret; vi AvantGardere har nemlig mer å gjøre enn noen gang med mange spennende selskap og en haug kule stillinger. I tillegg får vi enda en ny stjerne med på laget bare om få dager. Det gleder jeg meg masse til og det sier vel litt om at hos oss i AvantGarde skjer det ting!

Det er ikke til å legge lokk på at å starte i ny jobb under en ny runde med lockdown ikke har vært ideelt, men så var ikke akkurat året 2020 ideelt generelt. Starten på det nye året kom med nok et par nye slag i fleisen, men stjerneskuddet Amanda Gorman kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt med sine sterke og inspirerende ord. De ga hvert fall meg et lite spark bak og ny gnist. Når det er sagt så tenker jeg hver eneste dag, uten overdrivelse, på hvor heldig jeg er som i det hele tatt har en jobb. Her er det på sin plass å skryte litt høyt av kollegaene mine som har greid å ta meg så godt imot fra sine egne stuer, både sosialt og fagmessig. Å bli en AvantGarder har så langt vært dritgøy. Her er det høyt under taket, rom til å være seg selv og en gjeng med vanvittig flinke folk å lære av. Kanskje litt «cheesy», men jeg blir faktisk inspirert av kollegaene mine! Så mange ulike personligheter som spiller hverandre gode.

Til min store glede ble jeg satt i team med dyktige Fathia hvor vi jobber med rekruttering av de beste talentene innenfor Salg, Markedsføring og Design. Det er så midt i blinken for meg og min bakgrunn. Det hjelper lite å ha en genial idé eller produkt hvis man ikke får det ut til markedet. Derfor er ethvert selskap avhengig av talenter innenfor nettopp dette området, og her kommer altså Fathia og jeg inn i bildet; det er disse talentene vi spesialiserer oss på å hjelpe selskap med å finne. Like viktig er det å sørge for at kunde og kandidat er en god match så klart. Snakk om å ha en gøy og utfordrende jobb, eller hva?

Jeg har stor tro på at Norge for alvor kan etablere seg som et innovativt teknologiland, for det er overhodet ikke mangel på flinke og hardtarbeidende gründere med nye ideer her til lands. Så til dere; ikke vær redde for å tenke stort og ennå større, og til investorer; tørr å også satse utenfor Norges tradisjonelle bransjer. Hva fremtiden bringer er alltid spennende. Vi krysser fingre og tær for at vi sakte, men sikkert går mot litt mer normale tider. Jeg gleder meg skikkelig til å ta en kaffe med kunder og kandidater face-to-face, det må jeg si. I mellomtiden skal jeg blant annet jobbe med å fokusere mindre på mitt eget ansikt i Teamsmøtene som jeg stadig vekk tar meg selv i å gjøre. Jeg kan umulig være alene om dette?

Da runder jeg av innlegget med å oppmuntre deg som er på utkikk etter flere talenter innen salg, markedsføring eller design til å ta kontakt med meg dersom du ønsker en nærmere prat om hvordan vi kan hjelpe. Send meg gjerne en melding her på LinkedIn, mail meg på ann.hege@avantgardesearch.no eller ring 41 67 87 89.

 


AvantGarde Search is a specialist recruitment company focusing on recruitment to technology companies and consultancy companies within tech or digitalization. We aim to be the driver for more modern and agile recruitment services, this in a very conservative industry. We have dedicated teams recruiting within their own key areas including management, software, sales, marketing, design and operations. Additionally, we have a team that 100% focus on recruitment to IoT companies. Since the start in 2019 we have had the opportunity to work with some of the fastest growing technology companies in Norway and Sweden.