Konsulenter innenfor Smidig Coaching, Produktledese, Transformasjon og Prosjektledelse – Oslo

Prosjektledelse, Smidig Coaching, Produktledelse, Team-ledelse, Rådgiver Transformasjon. Er ett eller flere av disse områdene noe du brenner for? Kunne du tenke deg å være med på noe nytt og spennende, og skape fremtidens teknologikonsulentselskap? Vil du være med å bygge en drømmearbeidsplass?

Vi er nå ute at hoppkanten og skal vokse med mange nye Gnistere som skal være med å ta selskapet helt ned i bakken. Vil du være med på en teknologisk reise med fremtidens teknologirådgivere? Da håper vi på å høre fra deg.

Etter etableringen i 2019 er vi nå blitt 12 teknologirådgivere som brenner for å skape fremtiden sammen med våre kunder. Vi vokste bra i 2020 og har enda større vekstplaner nå i 2021 og har allerede landet flere nye kontrakter i år. Det er ingen tvil om at selskap og organisasjoner der ute ser nytten av å bruke konsulenter som er fremoverlent, våger å tenke nytt og som er innmari dyktige innenfor sine teknologiske felt.

Vi skal skape en fremragende arbeidsplass og samle de beste menneskene. Vi brenner for å hjelpe våre kunder med å bygge tilpasningsdyktige organisasjoner og løsninger som flytter deres virksomhet inn i en brukerfokusert og effektiv fremtid.

Så hvem er vi?

Først og fremst er vi nysgjerrige problemløsere som er lidenskapelig opptatt av mulighetene som teknologi gir samfunnet vårt. Vår kunnskap skal bidra til å gjøre en stor forskjell for våre kunder og for samfunnet generelt. I Gnist jobber vi etter å ha en tverrfaglig kompetanseprofil. Samtidig har våre medarbeidere ulike spesialistområder der de fordyper seg. Hos oss får du friheten til å jobbe med det du brenner mest for. Vi er i tillegg en sammensveiset gjeng som bistår hverandre i våre individuelle oppdrag. Som konsulenter og rådgivere sitter vi lokalisert sammen med våre kunder, men Gnist-gjengen møtes 1-2 ganger i måneden, det være seg i en faglig eller sosial setting. Ofte begge deler.

En kort hilsen fra CEO og Grunder, Ellen-Marie:

Hei til deg som leser dette. Takk for at du tok en titt innom annonsen. Vi har nå holdt på i litt mer enn 1 år og vi er stolte over alt vi har fått til på kort tid. I Gnist brenner vi for å bygge tilpasningsdyktige organisasjoner og løsninger som flytter virksomheter inn i en brukerfokusert og effektiv fremtid. Vi har som ambisjon å bli det ledende miljøet på teknologiledelse i Norge i løpet av de neste to årene og til det trenger vi DEG. Du identifiserer deg med våre verdier og er selv en lagspiller som trives med å spille andre gode; enten det er kundene våre, andre Gnistere, partnere eller konkurrenter. Hos oss blir du en del av et sterkt lag som er rigget for at du skal utvikle deg, prestere og kunne leve det som er et godt liv for deg.

Her kan du lese intervju med Ellen-Marie

Stillingen og teamet

Som rådgiver jobber du i oppdrag hos våre kunder, som oftest som en tett integrert del av deres organisasjon og noen ganger også sammen med andre Gnistere. Du har selv siste ordet på hvilken kunde du vil jobbe for og hva slags type oppdrag du ønsker deg ettersom frihet er veldig viktig for oss. Du vil jobbe innenfor komplekse prosjekter med fokus på teknologi og vil hele tiden være en sparings-partner med kunden innenfor ditt eget nisjeområdet.

Per i dag så jobber Gnistere innenfor feltene nedenfor. Det vil du også gjøre, det være et av disse feltene eller flere om ønskelig.

 • Smidig coaching
 • Rådgivning transformasjon
 • Produktledelse
 • Teamledelse
 • Prosjektledelse

Hva er positivt med å bli en GNISTER?

Din utvikling og trivsel betyr alt for oss! Skal vi levere fremragende rådgivning til kundene våre, må vi også passe på å ta vare på det unike ved folka våre. Vi har fokus både på kompetanseutvikling og på personlig utvikling.

Av andre positive ting vi ønsker å trekke frem:

 • Vi er et selskap i start-fasen og du vil være en viktig bidragsyter i selskapets videre retning og vekst
 • Du vil få jobbe for et selskap som allerede har en god markedsposisjon og stort kundenettverk
 • Være med på å bygge fremtidens nisjeselskap innen teknologiledelse
 • Svært solid lønnskompensasjon
 • Stort fokus på deg som enkeltindivid
 • Et mangfoldig miljø og høyt under taket
 • En gjeng som bryr seg – både om hverandre og om samfunnet rundt oss
 • Eierandeler i selskapet

 

Hvem ser vi etter?

Først og fremst identifiserer du deg med våre verdier; frihet, nysgjerrighet og lidenskap. Du har jobbet med ett eller flere av våre spesialistfelt / nisjeområder og du er lidenskapelig opptatt av teknologi. Ikke bare er du opptatt av teknologi, men du har god erfaring med å jobbe tett på teknologien / IT.  Som person har du en iboende nysgjerrighet og en drive for å hele tiden utvikle deg selv og omgivelsene rundt deg. Du er en lagspiller og er flink til å spille andre gode. Du brenner for fagfeltet ditt og bryr deg oppriktig om menneskene du møter, og fotavtrykket du setter. Sist, men ikke minst; du snakker og skriver flytende norsk.

Prosessen videre

Du er mest sannsynlig i en jobb du trives i og derfor ønsker vi å gjøre prosessen så enkel og informativ som mulig for deg. Du kan ta kontakt med Erik Falk Hansen i AvantGarde Search for fullt prospekt og / eller en uformell prat. Erik kan nåes på efh@avantgardesearch.no eller 40435493. Alternativt kan du søke via denne linken. Per nå trenger vi kun CV og / eller link til LinkedIn profil.

Første møte vil være uforpliktende, uformelt og selvfølgelig konfidensielt. For oss er det viktig at interesserte kandidater får så godt som mulig innblikk i selskapet og våre ambisjoner.

Vi gleder oss masse til å høre fra deg!
Velkommen til Gnist – Gjennom nysgjerrighet, frihet og lidenskap skaper vi fremtiden.