Leder for utvikling og innovasjon – Proactima

 

 

Proactima er et annerledes konsulentselskap, og det er sikkert du også!

Proactima er et av Norges fremste rådgivningsmiljøer innenfor risikostyring, samfunnssikkerhet, og bærekraftVi har fotfeste, godt omdømme, en retning, vilje og mot.

Vi har de flinkeste fagfolkene, jobber med de mest utfordrende prosjektene og med de mest spennende kundene. Fagutvikling er en kjerneverdi, og vi har som mål å definere framtiden innenfor våre fagområder. Vi har tro på at godt samarbeid internt og med våre kunder gjør oss ekstra sterke. Vi har høy integritet og tør å utfordre det etablerte og forenkle det komplekse.

Proactima er inne i en spennende vekstfase, og vi etablerer nå en ny avdeling for utvikling og innovasjon – og søker derfor leder av denne.

 

Leder FOR Utvikling og Innovasjon

Leder for utvikling og innovasjon skal skape en avdeling med dyktige og engasjerte medarbeidere som er stolte av å levere innovative løsninger for marked og kunder. Lederen skal være en pådriver og rollemodell for utvikling og salg av løsninger til kunder, både eksisterende og nye. Hvis det er deg, må du motiveres av å utvikle folk, forretning og teknologi. Vi synes sterke verdier og god stemning er en konkurransefordel, det må du være enig i. Ledere hos oss har et tydelig eksternt fokus, er synlige og samlende internt og etablerer et godt arbeidsmiljø.

 Ansvar og sentrale arbeidsoppgaver består av:

  • Du former Proactima slik at vi ligger i front faglig og utvikler tjenester og løsninger for strategisk og teknisk/operasjonell rådgivning.
  • Du driver frem en helhetlig strategi for forretningsutvikling på selskapsnivå.
  • Du skaper kunderettet effektiv innovasjon og tjenesteutvikling.
  • Du driver utviklingsprosjekter relatert til relevante og viktige trender som bærekraft, digitalisering og teknologi.
  • Du tiltrekker deg og utvikler konsulenter som nyter stor tillit basert på en brennende interesse for utvikling og innovasjon, har sterke analytiske egenskaper, relasjonelle ferdigheter, og bred forretningsforståelse.

Leder for utvikling og innovasjon blir en sentral del i å realisere Proactimas visjon og strategi, og vi ser etter deg som har:

Erfaring: Relevant erfaring fra tilsvarende oppgaver/roller hvor det å utarbeide og iverksette strategier, utvikle og bygge team og drive innovasjon og utvikling har stått sentralt.

Utdanning: Høyere relevant utdanning. Gode kunnskaper i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig.

Evner: Driver innovasjon og utvikling basert på en kombinasjon av sterk faglig forståelse og dyp innsikt i kundenes eksisterende og fremtidige behov. Bred forretningsforståelse. Jobber både operativt og strategisk. Evne til å bygge organisasjon og levere gjennom andre. Samhandler og kommuniserer godt med andre, internt og eksternt. Har et kundeorientert og kommersielt fokus som omsettes i muligheter og posisjoner for Proactima.

Karakteristika: En rollemodell for Proactimas verdier og kultur. Tenker nytt, utfordrer det etablerte og finner nye løsninger. Opptatt av å ivareta og utvikle ansatte. Drevet av å bygge sterke team og skape gode resultater og er en utpreget lagspiller. Inspirerer og motiverer de rundt seg og er en tydelig leder som evner å sette retning, prioritere og skape gjennomføringskraft.

 

I Proactima er vi åpne og ærlige med stort engasjement og vi har et positivt arbeidsmiljø. Vi lever ut våre verdier; kompetanse, integritet og balanse. Kunnskap, faglig utvikling, deling og digitalisering er blant våre viktige stikkord.

 

Blir du med oss får du jobbe med de mest spennende kundene, de beste fagfolkene og utfordrende og banebrytende prosjekter. Selvfølgelig får du også konkurransedyktige lønns- og pensjonsvilkår.

Mer informasjon om selskapet finner du på våre nettsider www.proactima.com.

Prosess: Vår rekrutteringspartner Ingunn Søyland i AvantGarde Search ser frem til å høre fra deg som søker på stillingen. Hun har også mer informasjon om muligheten om du ønsker å få tilsendt dette. For å motta fullt prospekt, kan du ta kontakt direkte med henne på iso@avantgardesearch.no eller på tlf 455 06 443.

Vi behandler alle søknader fortløpende – så det kan lønne seg å være tidlig ute.

Lykke til!

 Arbeidssted: Stavanger, Oslo, Bergen, Trondheim

 

Vi benytter oss av Semac bakgrunnssjekk i våre rekrutteringsprosesser.
Søknadsfrist: 31. desember 2020/så snart som mulig