Senior Frontend Developer – Axo Finans – Oslo

I denne stillingen vil du få en sentral rolle i et selskap som vokser i rekordfart, og du får jobbe i skjæringsfeltet mellom web/media, teknologi og finans.

Hvem leter vi etter?

Vi leter etter deg som tar en titt på nettsiden til Axo Finans og tenker: «Hvorfor i all verden har de ikke fikset dette før?». Du er rådyktig i frontend, og du ønsker å komme inn i et firma og starte kodingen allerede samme dag som du har begynt i jobben.

Hos Axo Finans vil du få muligheten til å komme inn med din kunnskap og det du har i din egen verktøykasse, som du selv velger hvordan du vil benytte til å lage noe kult. Kravet vi stiller deg er at du leverer der du skal, at du bygger noe som er vedlikeholdbart og at du er flytende i enten norsk, svensk eller dansk.

Vi skal både utvide produktporteføljen vår og etablere oss i flere land i Europa, og nå leter vi etter deg som vil være med på denne spennende reisen!

Hva skal du jobbe med?

Som senior frontend-utvikler hos Axo Finans vil du jobbe på et særdeles høyt nivå innenfor fintech – du vil du få ansvaret for hele butikken frontend-messig, og du vil være ansvarlig for de ekstremt viktige nettsidene og utviklingen av disse. I Axo Finans vil du være en viktig ressurs som kommer til å jobbe med både interne- og eksterne løsninger – alt fra dashbord til kundegrensesnitt.

En svært viktig del av jobben er å øke konverteringsraten på nettsiden. Du vil jobbe for å lage og implementere en løsning som gjør nettsidene til en mer brukervennlig plattform for kunden, du vil gi både samarbeidspartnere og kunder mer innsyn, samt jobbe for å gjøre Axo Finans mer attraktiv for markedsføringspartene.

Du vil jobbe med ulike prosesser og helt nye løsninger i denne stillingen, og du kommer til å jobbe tettere på markedsføringsteamet med frontend-tematikk enn du noen gang har gjort i en tidligere jobb. Sammen skal dere finne ut hvordan ting skal se ut og fungere, for å øke markedsandelen til Axo Finans. Du vil imidlertid ikke trenge å jobbe med design.

Hva vil bli dine spesifikke ansvarsområder?

Du vil være ansvarlig for at alle tiltak rundt utvikling av Axo Finans sine nettsider, fra mindre endringer til helt ny funksjonalitet, gjennomføres.

Hvordan er det å jobbe i Axo Finans?

Axo Finans agerer som en startup, der du vil være med på mye vekst og moro, samtidig som at vi har økonomisk stabilitet i bunnen med god egenkapital og gode historiske resultater. Hos oss har vi en vinnerkultur, og folkene som jobber der er dyktige finansfolk og teknologifolk. Her vil du få jobbe i et profesjonelt miljø med kremen av kremen. Du vil inngå i et team på 30 personer, hvorav 10 av dem jobber i IT. Med nye, flotte, sentrale lokaler, der hele gjengen får sitte samlet, vil kontoret være både en sosial og profesjonell møteplass for alle sammen.

Vi i Axo Finans tenker at «a happy team is a winning team”. Her vil du få store utviklingsmuligheter, rause forsikrings- og pensjonsordninger og en trygg jobb i en bransje som ligger i front med optimalisering. Du vil få mulighet til å jobbe tett med våre partnere som er alt fra Facebook og Google til norske SEO/CRO-miljøer og markedspartnere.

Hva gjør Axo Finans?

Axo Finans er PE-eid fintechselskap i vekst, som nå i opererer i Norge, Sverige og Finland. Vi er Norges største aktør innen formidling av usikrede lån og refinansiering. Selskapet ble grunnlagt i 2008, og er regulert av retningslinjene til Finanstilsynet.

I praksis jobber vi slik at kundens lånesøknad blir presentert for flere forskjellige banker og långivere samtidig, og kunden slipper å søke selv hos flere långivere. Tjenesten benyttes til å motta det beste tilbudet på et nytt lån, eller til å flytte og samle eksisterende lån ved å refinansiere.

Det er altså ikke Axo Finans selv som utsteder lån – vi driver kun med formidling av søknader mellom kunder og våre samarbeidspartnere (banker og långivere). Når lånetilbudet er signert av kunden og lånet er utbetalt, er vårt ansvar avsluttet. Da går kundeforholdet videre til den respektive banken eller långiveren.

Vi er partner med ca. 50 banker i Skandinavia, samt har vi tett dialog og eksponering mot markedsføringspartnere av alle størrelser (inkl. f.eks Google).

Vi ser frem til å høre fra deg!

Vår rekrutteringspartner, Lotte Gjørsvik i AvantGarde Search, er klar til å høre fra deg som ønsker å søke stillingen eller vil ha ytterligere informasjon. Alle som melder interesse vil få tilsendt et prospekt som tar for seg både stillingen og selskapet mer detaljert. Lotte treffer du på LinkedIn, tlf: +47 467 73 573 eller e-post: Lotte@avantgardesearch.no

Dersom du ønsker å søke på stillingen, kan dette enkelt gjøres ved å laste opp din CV via denne linken: Søk her

Vi gjør oppmerksom på at alle kandidater behandles fortløpende, så det kan lønne seg å være tidlig ute med å vise interesse.