Lotte`s annonse | Talent Sourcer – Bli en AvantGarder du også!

Jeg begynner med et utdrag fra en intern mail-utveksling hos oss i AvantGarde Search. Erik:Hei dere. Dette er ikke noe hast og litt gøy også tenker jeg. Vi skal legge ut en annonse for å ansette hos oss, så kom jeg på en god idé: Vi skal lage én annonse hver! Ingen regler: jeg skal ikke gjøre endringer og annonsen kan være kort eller lang. Kan jeg få innen søndag?”

 Lotte: Æææææ, så gøy!!!! Dette er jo et kjempeartig forsøk slik at vi kan se hva som treffer hos folk 😃
Hege: Okei kult og kreativt, dette blir spennende, haha! Gøy 😃
Erik: Dere velger alt selv, bortsett fra at ordet salg må med. Erfaring eller ikke-erfaring spiller ingen rolle. 

Her kommer altså min versjon. Kanskje litt dristig – men sånn er jeg.


 Salg, markedsføring, networking, branding, leads, teknologi, rapport, presentasjon, oppturer, nedturer, HR, møter, intervjuer, Vegas, seminarer, startup-kaos, inspirerende kandidater, fremtidsrettede kunder og smidig rekruttering.

Cloud, hardware, kunstig intelligens, maskinlæring, proptech, agile, utvikling, produktledelse,fintech, verdensromme, software, videoplattform, IoT, embedded, QA, API`s, frontend, fullstack, backend, app-utvikling, sensorteknologi.

Tenner ordene deg?

Første liste ovenfor handler om hva vi gjør. Neste liste handler mer om kundene vi jobber med, konseptene og teknologiene deres samt kandidatene vi treffer hver eneste dag.

For meg var disse stikkordene nok til å tenne tidenes flamme i meg da jeg selv var på utkikk etter en kul og morsom jobb etter endt utdanning på BI. Markedsføring, salg og rekruttering? Jeg tenkte at dette passer meg, mine erfaringer, mine interesser og min utdanning perfekt – og nå er jeg faktisk Talent Sourcer i AvantGarde Search. Privilegert som fy, for dette er en morsom jobb!

Jeg lurer på om dette egentlig vekker en liten gnist i deg også? I så fall bør du lese videre, for her har du tidenes mulighet foran deg. Vi vil nemlig forsterke teamet vårt av stjerner!

Dine arbeidsoppgaver

Det er mye mulig at jobben din blir litt lik min, men ingenting blir skrevet i stein hos oss. Gjengen her jobber med mye kult, og jeg jobber med det jeg synes er kulest: Rekruttering innenfor Computer- og data science.

I hovedsak jobber jeg med software-utviklere og bedrifter som ansetter disse. Hverdagen min går stort sett til screening, diverse møter med kandidater, kunder og potensielle kunder, merkevarebygging i sosiale medier, annonsering, prosjektplaner, salg, webinarer og nettverksbygging, og av og til noen sene kvelder med frustrasjonsutbrudd. Det hører nemlig med når man jobber i en startup. Men, jeg elsker jobben min – det er noe helt unikt og magisk ved startup-miljøet. Utfordringene er store og noen ganger føles det som at alt er kaos. Når man siden kommer i mål er resultatene man oppnår så tydelige, og den pay-offen føles så sykt bra!

Min drømmekollega

Min drømmekollega likner mye på folka jeg allerede jobber med. De er veldig forskjellige, men noen viktige kvaliteter deler de; snille, kreative, inkluderende, nysgjerrige, lekne, kule, spontane, positive, dedikerte og dyktige folk som evner å ta til seg ny kunnskap raskt og snur seg om på flekken hvis de ser en mulighet. Mine kollegaer heier på hverandre og spiller hverandre gode, deler kunnskap med hverandre og behandler hverandre med respekt. De tror ikke på regelrytteri eller gammeldagse rekrutteringsprosesser, men på en smidig tilnærming for å gjøre rekrutteringsprosessen så smertefri og respektfull som mulig for både våre kunder og kandidater.

Min drømmekollega likner kanskje også litt på meg: Jeg er en hodeløs høne som vet å drite meg ut og gjøre feil. Samtidig har jeg alt for mye selvtillit og gir meg ikke før jeg har fått til det jeg vil. Jeg har en innstilling om at alt ordner seg til slutt, så lenge man legger i litt hardt arbeid og godvilje. Sangene som går på repeat for tiden er «Vem e som oss» og «Gla som fa1», og jeg føler at de beskriver meg godt, både på hjemmebane og på jobb.

Noen nøkkelord iht. kvalifikasjoner: Utdannelse innenfor business, ind-øk, markedsføring, business, HR eller lignende. Snakker og skriver flytende norsk. Kan tenke seg å jobbe med salg hvor man må være “mye på” og “mye ute der”.

 

Tips for å få jobben og bli en Avantgarder

Er du min drømmekollega og er dette drømmejobben? Du trenger ikke å være helt lik meg, men gjengen her sier at jeg gjør det ganske bra. Hvis du føler at du vil smiske litt ekstra for å få treffe oss, så ser du nedenfor notatene jeg brukte for å smiske meg til jobben min. Jeg liker godt folk som skryter hemningsløst av sine prestasjoner og som er litegrann høye på seg selv. Det vet jeg av erfaring at gründeren vår, Erik, også gjør.

 

I god tro ønsker vi å gjøre prosessen så enkel som mulig: Om du vil ha mer info om stillingen kan du ringe meg, maile meg eller DM’e meg på LinkedIn. Du kan også lese Hege`s annonse og Erik`s annonse for samme stilling. Om du vil søke på stillingen søker du med CVen din via denne linken  Du må gjerne legge til en skikkelig skrytelinje om deg selv, men vi trenger ikke en lang avhandling / søknad om irrelevante, kjedelige ting som at du er hardtarbeidene, koselig og lærevillig. Da sovner jeg 😉

Gleder meg masse til å høre fra deg! Kanskje blir vi gode kollegaer 🙂