Hege`s annonse | Talent Sourcer – Bli en AvantGarder du også!

Aldri før har behovet for folk i teknologibransjen. Den moderne verden vi bor og lever i utvikler seg raskere og raskere, og teknologien fører vei. Vil du være med på den utviklingen, interesserer du deg for mennesker? Ønsker du å jobbe med rekruttering og salg? Da er dette en mulighet for deg!

Annonse skrevet av vår Talent Sourcer Hege Davidsen

AvantGarde Search står for mangfold, nytenking, inkludering og profesjonalitet. Vi hjelper noen av de råeste, sterkeste og nyeste bedriftene i Oslo å finne de mest sultne og skarpe teknologi- og ledertalentene der ute. Vi ønsker å være et kvalitetssikret bindeledd mellom bedrift og kandidat og gjøre rekrutteringsprosessene så smidige og effektive som mulig, der fokuset er på kunde og kandidat, ikke oss.

I tillegg til å finne den rette kandidaten, er et annet viktig aspekt kundens varemerke. AvantGarde Search behandler alle kandidater med respekt iht. tilbakemeldinger og oppdateringer. Dette fordi vi har som mål å sikre at alle våre kunder styrker seg deres varemerke gjennom rekrutteringsprosessen, og ikke minst fordi vi bryr oss.

 

LITT OM HVEM DU KOMMER TIL Å JOBBE MED

Vi er en gjeng som passer utrolig godt sammen nettopp fordi vi er så forskjellige. Erik, gründer av bedriften, har alltid vært svært opptatt av mangfold, så hos oss finner du forskjeller i det meste; kjønn, interesser, etnisitet, alder, bakgrunn og kompetanse. Det gjør oss til et meget sterkt team, som utfyller hverandre på en særegen og fin måte. Hos oss er vi opptatt av at man skal få være den man vil. Derfor ønsker vi deg som ikke er redd for å skille deg ut i mengden.

LITT OM HVA DU BURDE HA MED DEG I SEKKEN

Vi stiller ikke veldig mange krav til noe spesifikt, men akkurat nå må vi ha noen som snakker og skriver flytende norsk. Ellers ser vi etter noen som vil ta med følgende til oss:

  1. Brennende ønske om å jobbe med mennesker og teknologi
  2. Ønsker å utvikle seg og har litt den «grunderen» i deg
  3. Utdannelse innenfor HR, Ind-Øk, Business, Markedsføring eller lignende
  4. Forstår at hardt arbeid er grunnmuren for suksess
  5. Forståelse for salg, erfaring med salg eller ønske om å jobbe «ute der»

Noen egenskaper vi har sett kan være fordelaktige å ha på forhånd, er for eksempel:

  • Viljestyrke til å fortsette når alt ser ut til å gå rett vest, – for til syvende og sist så er det alltid lys i enden av tunellen
  • Ydmykhet og stolthet i å lære fra andre, enten det er bedrifter vi jobber med, kandidater vi ansetter, eller alle andre mennesker du møter på veien
  • Åpensinnet og inkluderende, – hos oss er det så viktig å akseptere alle for den man er, og vi forventer at du er med på den biten.
  • Tør å si ifra, – vi er en gjeng som har forskjellige meninger og tanker, og det er alltid en fordel å høre flere sider av samme sak før man tar en vurdering.
  • Ha gode vitser på lur 🙂

Vi har aldri brukt disse utdaterte databasene hvor du må bruke flere timer på å registrere deg for å søke. Hvorfor? Da risikerer vi å gå glipp av de beste kandidatene som ikke har tid eller ønske om å sitte foran pc og legge inn CV felt for felt. Hos oss er det bare å ringe, komme innom eller sende CV via denne linken . Om du vil skrive noen ord om deg selv så må du gjerne det, men en bog-standard søknad? Nei Takk. Legg heller med en video om du absolutt har lyst.

Hører vi fra deg? Vi håper det og hører vi ikke fra deg må du ha lykke til i hva du en gjør og kanskje våre veier møtes senere, over en Korona-vennlig kaffe.

Her kan forresten lese annonsen som vår grunder har skrevet om samme stilling. Erik skriver litt mer om hva stillingen innebærer. Ellers må du gjerne sjekke annonsen som min kjære kollega, Lotte har skrevet om samme stilling.

Håper vi hører fra deg!

Varme hilsener fra Hege