Teknologirådgivere Oslo – Velkommen til fremtidens konsulentselskap!

Kan du se deg selv som en viktig brikke i et nisjeselskap som skal levere rådgivning av ypperste klasse? Vil du være med å bygge drømmearbeidsplassen og et helt unikt fagmiljø? Trives du best i en rolle hvor du er driveren for endring gjennom arbeid med teknologi, prosess, ledelse, mennesker og strategi?

Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi lover at du blir med på en svært spennende og engasjerende reise!

Etter etableringen i 2019 er vi nå blitt 8 teknologirådgivere som brenner for å skape fremtiden sammen med våre kunder. Vi skal skape en fremragende arbeidsplass og samle de beste menneskene. Vi brenner for å hjelpe våre kunder med å bygge tilpasningsdyktige organisasjoner og løsninger som flytter deres virksomhet inn i en brukerfokusert og effektiv fremtid.

Først og fremst er vi nysgjerrige problemløsere som er lidenskapelig opptatt av mulighetene som teknologi gir samfunnet vårt. Vår kunnskap skal bidra til å gjøre en stor forskjell for våre kunder og for samfunnet generelt. Vi vokser videre og er på utkikk etter dyktige rådgivere innenfor våre nisjeområder.

Stillingen og teamet

I Gnist jobber vi etter å ha en tverrfaglig kompetanseprofil. Samtidig har våre medarbeidere ulike spesialistområder der de fordyper seg. Hos oss får du friheten til å jobbe med det du brenner mest for. Vi er i tillegg en sammensveiset gjeng som bistår hverandre i våre individuelle oppdrag.
Som konsulenter og rådgivere sitter vi lokalisert sammen med våre kunder, men Gnist-gjengen møtes 1-2 ganger i måneden, det være seg i en faglig eller sosial setting. Ofte begge deler. Til høsten skal vi eksempelvis på seilkurs, på felles konferanse og ha en felles kompetanse dag som fokuserer på hver enkelt sin personlige utvikling.

Som rådgiver jobber du i oppdrag hos våre kunder, som oftest som en tett integrert del av deres organisasjon og noen ganger også sammen med andre Gnistere. Du har selv siste ordet på hvilken kunde du vil jobbe for og hva slags type oppdrag du ønsker deg.

Noen nøkkelord iht. spesialistområdene våre er som følger:

 • Smidig coaching
 • Rådgivning transformasjon
 • Produktledelse
 • Teamledelse
 • Prosjektledelse

Hva er positivt med denne muligheten?

Din utvikling og trivsel betyr alt for oss! Skal vi levere fremragende rådgivning til kundene våre, må vi også passe på å ta vare på det unike ved folka våre. Vi har fokus både på kompetanseutvikling og på personlig utvikling.

Av andre positive ting vi ønsker å trekke frem:

 • Vi er et selskap i start-fasen og du vil være en viktig bidragsyter i selskapets videre retning og vekst
 • Du vil få jobbe for et selskap som allerede har en god markedsposisjon og stort kundenettverk
 • Være med på å bygge fremtidens nisjeselskap innen teknologiledelse
 • Svært solid lønnskompensasjon
 • Stort fokus på deg som enkeltindivid
 • Et mangfoldig miljø med høyt under taket
 • En gjeng som bryr seg – både om hverandre og om samfunnet rundt oss
 • Eierandeler i selskapet

Hvem ser vi etter

Først og fremst identifiserer du deg med våre verdier; frihet, nysgjerrighet og lidenskap. Du har jobbet med ett eller flere av våre spesialistfelt / nisjeområder og du er lidenskapelig opptatt av teknologi. Som person har du en iboende nysgjerrighet og en drive for å hele tiden utvikle deg selv og omgivelsene rundt deg. Du er en lagspiller og er flink til å spille andre gode. Du brenner for fagfeltet ditt og bryr deg oppriktig om menneskene du møter, og fotavtrykket du setter

Prosessen videre

Du er mest sannsynlig i en jobb du trives i og derfor ønsker vi å gjøre prosessen så enkel og informativ som mulig for deg. Du kan ta kontakt med Erik Falk Hansen i AvantGarde Search for fullt prospekt og / eller en uformell prat. Erik kan nåes på efh@avantgardesearch.no eller 40 05 37 96. Alternativt kan du søke via denne linken . Per nå trenger vi kun CV og / eller link til LinkedIn profil.

Vi gleder oss masse til å høre fra deg!
Velkommen til Gnist – Gjennom nysgjerrighet, frihet og lidenskap skaper vi fremtiden.