Salgsansvarlig Vest – Stavangerregionen

Mange selgere drømmer om å få jobbe med kvalitetsprodukter de selv tror på, gode løsninger som kundene bør ha for å spare tid og penger, samt et marked fullt av muligheter. Hvis dette er deg, og du i tillegg ønsker å jobbe inn mot bygg og anleggsbransjen og du har en «få-ting-gjort-holdning», så bør du sende inn din CV allerede i dag.  

HALFEN AS søker etter Salgsansvarlig Vest. Du vil få ditt eget geografiske område som du har hovedansvar for. Du vil jobbe tett opp mot et teknisk team hos HALFEN AS og du vil få mulighet til å styre din egen hverdag. Du vil ha daglig kontakt med arkitekter, ingeniører, entreprenører og betongelementfabrikker innen bygg og anlegg. Du kommer til å reise en del innenfor ditt område. Du vil kunne tilby noe fysisk og håndfast, i tillegg til eksepsjonelle løsninger som du gjerne har utviklet sammen med en av dine kollegaer som er ingeniører.

Andre sentrale arbeidsoppgaver er:

 • Fremme salg av egne produkter og løsninger
 • Identifisere, kontakte, gjennomføre kundemøter og prosjekter på nye og etablerte kunder og markeder
 • Representere og presentere
 • Bygge relasjoner
 • Ansvarlig for distriktet Vest (Rogaland, Vestland , Agder og Møre og Romsdal)
 • Andre administrative oppgaver og oppgaver som naturlig faller inn i en salgsrolle

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Teknisk forståelse
 • Flytende i norsk og engelsk
 • Erfaring fra bygg og anlegg
 • Erfaring fra møtebooking og salg
 • Generelle IT kunnskaper

Ønskede personlige egenskaper:

 • «Hunter-attitude»
 • Opptatt av å skape resultater
 • Positiv bidragsyter til miljøet
 • Løsningsorientert

Hos HALFEN AS vil du få en hverdag med høy grad av selvstendighet. Du vil være en del av et team som også fungerer som et støtteapparat. Opplæring vil bli gitt, og du få ta del i et miljø under utvikling. Arbeidsoppgavene er varierte, og du vil oppleve tryggheten av å være en del av et stort og lønnsomt konsern.

Om arbeidsgiveren:

HALFEN AS er et veletablert firma med stor takhøyde og flat struktur. HALFEN AS selger tekniske produkter til betongbransjen og flere andre markeder. Kundene er entreprenører, rådgivende ingeniører, arkitekter og betongelementfabrikker innen bygg og anlegg. HALFEN AS har sitt hovedkontor i Düsseldorf, Tyskland, og selskapet har i dag 1100 ansatte på verdensbasis og er en del av CRH-PLC, et Fortune 500 selskap med 85000 ansatte på verdensbasis. HALFEN AS har nylig flyttet inn i et helt nytt og moderne bygg på Forus.

Prosessen videre:

Vi ønsker å gjøre prosessen så enkel og informativ som mulig for deg. Derfor ber vi deg kun om å sende inn din CV  her. Nina Elisabeth Berge i AvantGarde Search har mye mer informasjon om stillingen som hun kan sende deg slik at du får svar på det du lurer på. Både AvantGarde Search og HALFEN AS jobber fortløpende med prosessen, så hvis dette høres spennende ut, nøl ikke, send inn din CV nå.

Vi gleder oss veldig til å høre fra deg!