Head of Partnerships & Sales at TheFactory – The Best Nordic Accelerator 2019

Kan du se for deg muligheten til å representee Nordens beste akselerator og inkubator og lede forretningsutviklingen mot eksisterende og nye partnere? Kan du tenke deg å jobbe i et selskap som er svært tett på både små og store aktører innenfor næringslivet? Trives du best i en rolle med stort ansvar og hvor du får utvikle og styre salgsprosessene fra A til Å?

Er svaret ja så ønsker vi svært gjerne å høre fra deg. Velkommen til TheFactory innovasjonshub midt i Oslo Sentrum!

TheFactory er et norsk innovasjonsselskap som tilbyr opplæring for gründere, hjelp til selskapsutvikling, finansiering og koblinger mellom nytt og etablert næringsliv. Selskapet har akselerert over 80 startups og investert i en portefølje av 36 spennende oppstartsselskaper gjennom de siste årene. 2019 var et stort år for oss og vi avsluttet året med å vinne prisen for Nordens beste akselerator program! Vi holder til i Nedre Vollgate i Oslo sentrum og initiativtakerne bak er seriegründerne Ingar S. Bentsen og Hans Christian Bjørne. Flere kjente engleinvestorer og familieinvesteringsselskaper med på reisen.

Vi er per i dag 9 ansatte i TheFactory AS, som alle trives svært godt i et hektisk, ambisiøst og uformelt miljø. Det å ha det gøy på jobb er viktig og ingenting er bedre enn å samle seg til en «after-work» på terrassen utenfor kontorene.

Vil du vite mer om oss? Sjekk ut våre kanaler i Sosiale Medier FB  Instagram Her deler vi masse spennende nyheter og byr på oss selv 😊

Om stillingen

For å styrke TheFactory sin posisjon og hjelpe selskapet med våre målsetninger om rask vekst, er vi på utkikk etter vår nye Head of Partnerships & Sales, en ambisiøs og erfaren person som vil lykkes med inngåelse av nye strategiske partnerskap. I denne stillingen vil du jobbe tett med CEO Ingar S. Bentsen, i tillegg til daglig dialog og samarbeid med resten av teamet.

Overordnet vil du ha ansvar for selskapets partnerskapstrategi og inntekter, gjennom å skaffe nye kommersielle partnere og bygge langsiktige relasjoner, samt styre våre salgsprosesser fra A til Å. Du vil også ha ansvar for å følge opp eksisterende partnere i samarbeid med de andre i ledelsen og teamet.

Spesifikke oppgaver:

 • Identifisere kommersielle muligheter
 • Utvikle selskapets kommersielle nettverk
 • Opprettholde og videreutvikle strategiske relasjoner til våre eksisterende partnere
 • Styrke forretningssamarbeidet med våre partnere
 • Bidra til og jobbe med strategi for utvikling og vekst
 • Lede og gjennomføre salg inn mot nye partnere
 • Key Account Management
 • Styre og dokumentere salgsprosesser på en strukturert måte i Pipedrive
 • Utarbeide og holde selskapspresentasjoner / foredrag
 • Løfte fram våre partnerskap gjennom aktivitet i Sosiale Medier

Hvorfor er denne muligheten så spennende?

Dette er virkelig en unik mulighet til å bidra i kjernen av norsk næringsliv og innovasjon, spesielt inn mot fintech, proptech og retailtech. Du vil få jobbe i et inspirerende og uformelt oppstartsmiljø med masse energi og sosiale aktiviteter.  Dette inkluderer blant annet:

 • Veldig kunnskapsrikt miljø med et stort økosystem av gründere, partnere, mentorer og investorer
 • Stort ansvarsområde med mulighet til å være en sentral brikke i selskapet og vårt økosystem
 • Muligheten til å representere den beste nordiske akseleratoren og inkubatoren
 • Kule og sentrale kontorer som legger til rette for kunnskapsdeling og nye ideer
 • Ambisiøse gründere
 • Kompetansebyggende nettverk
 • Bredt spekter av oppgaver
 • Ekte gründer-kultur
 • Sosial og uformell arbeidsplass, med fokus på inkludering og mangfold
 • Kule events på huset og hos partnere

 Hvem ser vi etter

Vi ser etter deg med høyere utdanning innenfor kommersielle fag og helst en person med 5 års + erfaring fra næringslivet, gjerne med relevant nettverk inn mot våre fokusområder. Ideelt har du noe internasjonal erfaring og godt kjennskap til både små og store virksomheter. Du må kunne vise til svært gode tidligere resultater fra salg og partnerskapsutvikling, og enkelt og greit være en positiv, dyktig og overbevisende forretningsutvikler. Har du erfaring fra IT, innovasjon og/eller tech-bransjen så er det en stor fordel. Ellers er det viktig at du snakker og skriver flytende norsk og engelsk.

Prosessen videre

Du kan søke via linken i denne annonsen. Per nå trenger vi kun CV og / eller link til LinkedIn-profil. Du kan alternativt ta kontakt med Fathia Omer i AvantGarde Search for fullt prospekt. Fathia kan nåes på fathia@avantgardesearch.no elle 40 05 37 96. All kontakt er uforpliktende og konfidensielt.

Vi gleder oss veldig til å høre fra deg. Velkommen til TheFactory! “We help entrepreneurs succeed”