Trainee Recruiter Oslo: Bli med på en spennende reise innenfor morgendagens rekruttering

Vil du starte karrieren din med å jobbe for et annerledes rekrutteringsselskap? Vil du være med i et selskap som ønsker å disrupte den konservative rekrutteringsbransjen? Vil du jobbe for et selskap som på kort tid har fått ansvar for rekruttering for noen av de raskest voksende og mest ambisiøse tech-selskapene i Oslo? Da kan du få en helt syk karriere hos oss.

Da COVID-19 kom for fullt så fikk vi helt panikk. Forståelig nok for et lite og relativt nyetablert selskap som oss. Der de fleste andre type selskap fikk støtte og hjelp fra Erna og co var det ikke så mye for oss. Altså; det var ikke så mye for små selskap som gjorde det bra.(type Gaselle-bedrifter) Men vet du hva? Det gjorde ikke så mye. Alt det gjorde var at vi ble enda mer motiverte og litt sånn «vi skal vise deg Erna!» Og det har vi gjort, og vi har fått inn flere oppdrag gjennom de siste månedene enn noen gang før og noen helt fantastiske nye kunder.

I Oslo er vi 5 ansatte som elsker hverandre og jobben vår. (Vi har også fire kollegaer i Stavanger og forhåpentligvis en i Bergen snart) Vi elsker kundene og kandidatene våre og ikke minst kollegaene våre på Spaces i Sentrum. Verdens beste kontorlokaler. Nå ønsker vi en eller to nyansatte som vil være med oss på den spennende reisen videre. Kan det være deg? En ting er sikkert; du skal få en helt rå karriere og bli en sentral brikke i næringslivet og tech-bransjen.

 

Stilling som er både himmelen og helvete

Det er sjeldent man finner en så variert og gøy jobb som dette, ei heller en jobb som svinger fra at man er høyt oppe til langt nede. Ja her vil du ikke sitte stille. Du vil ha en stilling som innebærer salg, markedsføring, nettverksbygging, sosiale medier, HR og helt sikkert masse annet også. En «normal» uke hos oss består av blant annet: henvendelser til selskap om møter, ut å møte potensielle kunder, finne leads ved å følge nøye med på hva som skjer i tech-bransjen, produsere supre rapporter og presentasjoner, markedsføring av egen profil og selskapets profil, intervju med kandidater, søk etter kandidater, nettverkstreff og seminarer, account management. Ja det er bare noe.

I vår bransje er det vanlig at de yngre nyutdannede kun får jobbe med search, altså finne kandidater. Det gir vi blanke f i. Vi har stor tro på at nyutdannede har mye å bidra med fra dag 1 så hos oss skal du få jobbe med alt. Bare fordi du er nyutdannet så betyr ikke det at du ikke er flink nok til å gjøre hele jobben. Du blir altså det mange kaller en 360 rekrutterer.

Det som kanskje også er helt spesielt med oss og denne stillinger er at du vil få ditt eget område som du kan bygge opp. Du vil med andre ord bli en ekte spesialist innenfor en del av tech-bransjen. Ta Fathia for eksempel; hun har ansvar for rekruttering innenfor markedsføring og design og inn mot tech-bransjen. På lik måte vil du få ditt eget område.

Det vil helt sikkert gå litt tid før du er 100% komfortabel og flink med alt nevnt ovenfor, men vi skal gi deg den tiden du trenger. Vi skal hjelpe og støtte deg og vi skal sørge for at du blir så flink som mulig innen kort tid. Målet? At dine og våre kunder og kandidater får en bedre service enn fra noen andre i bransjen. Ikke bare bedre, men også mer moderne og mer agile service.

 

Så hvorfor er vi annerledes

Fra et internt perspektiv så dropper vi bløtkake på jobb for å feire gode resultater. Da gir vi heller litt av vår tid til Kirkens Bymisjon eller lignende og så tar vi insane fest etterpå. Vi skal aldri ha firmahytte på fjellet heller så om det er av interesse må du gå et annet sted. Når det er sagt;  gjør vi det bra så drar vi heller på en langhelg til New York, alpene eller kanskje til og med Las Vegas.

Hos oss slipper du å få tittelen Hodejeger eller ha kollegaer som har tittelen Hodejeger. Vi droppet denne helt latterlige tittelen da vi startet AvantGarde Search og glade er vi for det. Makan til konservativ og ekkel tittel skal man lete lenge etter.

Innenfor tech-bransjen er ordet Agile på alles lepper, det være store selskap som Telenor og DNB til de ferskeste start-ups. Vel, ikke på alles lepper. Det ser ut som rekrutteringsbransjen har valgt å ikke følge etter, noe som er enda et eksempel på hvor lite endringsvillig bransjen er. Vi har derfor bestemt oss for å være driveren for Agile rekrutteringstjenester og har allerede holdt en rekke seminarer om dette for noen av landets fremste tech-selskap. Med andre ord; hos oss er det ingen tungrodde prosesser hvor vi er Dronninga (eller kongen) og kandidaten tjeneren. Nei, hos oss er det kunde og kandidat som er dronninga (eller kongen) ikke oss. Vi er en formidler og tilrettelegger.

 

Hvem er du?

Først og fremst er du en person som trives med å være deg selv. Om du er gutt eller jente, norsk eller ikke norsk, lys eller mørk, har barn eller skal ha barn, homofil eller hetrofil. We don`t give a s..t

Akkurat denne gang er vi ute etter person som kan gå inn i en Trainee stilling. Da er du enten nyutdannet eller ferdig med utdannelse de siste 2 årene. Utdannelsen din kommer innenfor business, markedsføring, teknologi eller lignende. Har du jobbet noe med salg utenfor studiene så er det en stor bonus. (ikke must)

Som person så må du være uredd, enormt ambisiøs, sulten og virkelig være en som takler motgang. Du vil møte på masse motgang i en stilling som dette og i en start-up som oss. Ellers er du en person som er flink til å kommunisere (skriftlig og muntlig), du kan presentere og lage presentasjoner og du må ha en interesse både for moderne markedsføring og SoMe og ikke minst tech.

 

Litt til om hva vi kan tilby og ikke tilby

Vel vi er et oppstartsselskap, så som mange andre blir det dårlig pensjon og forsikring. En PC eller Mac skal vi fikse til deg, hipster lunsj i verdens kuleste kantine får du også. Mulig vi slenger inn et gratis månedskort på offentlig transport også. Så får du også tilgang til treningssenter på Spaces og en helt rå takterrasse.

  •  Vil du ha masse moro på jobb?
  • Vil du jobbe med en gjeng som brenner for hverandre og våre kunder?
  • Vil du ut å snakke med fremtidens selskap innenfor fremtidens arbeidsliv?
  • Vil du ha en karriere som kan ta deg i en helt annen retning enn hva du kanskje hadde tenkt? (rekrutterer er jo ikke noe man drømmer om å bli som liten)
  • Vil du ha muligheten til å stige i gradene og kanskje en gang i fremtiden bygge ditt eget team? Kanskje til og med åpne et kontor for oss i en annen lokasjon?
  • Vi du være med i verdens kuleste slack-gruppe?Så glem firmahytten på Hafjell og glem bløtkaken på jobb når du har bursdag. Bli heller med på masse oppturer, noen nedturer og bli en viktig del av et selskap som skal være driveren for endringer i den konservative rekrutteringsbransjen. Vi skal til og med være litt disruptive. Thats how we roll!

Om du tror det kan være deg så gi en lyd fra deg. Du kan enten søke via denne linken, eller bare slå på tråden. Skulle du dog søke så trenger du ikke skrive en formell søknad. Da vil vi heller se hva den ekte deg ville skrevet.

Kaffen står klar. Er det fint vær så tar vi den på takterrassen på Spaces. Da står solkremen også klar.

Erik Falk Hansen | Founder & Chief Talent Sourcer | efh@avantgardesearch.no | 40435493

NB. Nedenfor kan du se noen bilder fra livet i AvantGarde Search og blant oss AvantGardere