Verdens lengste annonse | Intern / praksikk | Markedsføring | Oslo

Dette må være en av de få annonsene som begynner med en beklagelse. Vi hadde nemlig en lignende annonse ute i vinter, men så har det skjedd noe i verden som gjorde at vi måtte sette ting litt på hold. Du ser, det blir vanskelig og kjedelig å være intern hos oss i sommer når vi prøver så godt vi kan å ha hjemmekontor. Men så er det slik at vi har tenkt litt. I stedet for å ha en intern i sommer ønsker vi en person som internt eller praksisplass (kall det hva du vil) til høsten. Derfor legger vi nå ut ny annonse og vil gjerne komme i kontakt med deg så raskt som mulig.

Først en “advarsel”: Vi skriver ikke annonser som dette på vegne av våre kunder, men når det er for stilling internt hos oss så slår vi oss litt løs 🙂

Dette blir nok en av de lengste annonsene du noen gang har lest, men vi ønsker å gi deg så godt innblikk som mulig i hvem vi er, hvilke muligheter du får og hva vi er ute etter. Leser du helt til slutt, så kanskje vi hører fra deg. Ser du gjennom bildene helt til slutt så tror vi absolutt vi hører fra deg. Stopper du å lese underveis så ønsker vi deg masse lykke til. Vi heier på alle studenter der ute 😊

En ting til; dette er ikke en internstilling / praksisplass (kall det fortsatt hva du vil) hvor du skal gjøre drittjobben for oss. Vi ønsker derimot å tilby deg et prosjekt som er utfordrende og nyttig, et prosjekt som du kan sette på din CV og bruke når du om ett år eller to skal ut å finne deg drømmejobben.


Vinteren 2019 la vi ut en annonse for en intern-stilling i Oslo hvor vi skrev mer om kaffe enn hva vi så etter i en kandidat. Og vet du hva? Hun som fikk intern stillingen fikk så fast jobb hos oss i september. Hun drikker mer kaffe enn noen av oss og kaster bort pengene sine på å kjøpe filterkaffe på Pascal over gate (vi har gratis kaffe på kontoret). Om hun først skal på Pascal så må hun vel kunne kjøpe noe bedre enn filterkaffe som har stått på ei kanne lengre enn en wienerpølsen har ligget i det ekle vannet på Narvesen. Men men. Vi liker henne for det om.

Siden sist “vi snakket” er vi kommet enda et godt stykke på vei. I februar hadde vi ett års bursdag og feiret med stor bløtkake og blomster til alle ansatte. Bullshit. Det gjorde vi ikke. Ønsker du bløtkake på jobb og firmahytte på fjellet så er vi nok ikke selskapet for deg. Vi feiret bursdagen vår  med champis på kontoret og med å gjøre en god gjerning hver av oss gjennom appen Goodify. Appen som gjør det enkelt å hjelpe mennesker som trenger det. That`s how we roll!

Så hva er planen med deg som intern / praktikant (æsj praktikant er et ekkelt ord)?

For å skryte litt så har vi vært veldig gode på markedsføring, spesielt i noen kanaler. Det har dog aldri vært en strategi eller tanke bak dette, men nå er vi der hvor vi føler vi trenger en moderne strategi på hvordan vi kan nå ut til enda flere potensielle kunder og talenter. Dette blir din jobb. I løpet av 2-3 måneder skal du lage en helt rå markedsføringsstrategi for så å presentere dette til oss når du er ferdig og fornøyd. Så skal du også få muligheten (om du vil så klart)  til å implementere planen og ha hovedansvar for «roll-out)

Når det gjelder spesifikke arbeidsoppgaver så er det i grunnen du som bestemmer. Du kan dette bedre enn oss og alt vi skal gjøre er å gi deg utstyret og støtten du trenger.

Det blir litt opp til deg hvordan vi gjør det iht. timer du bruker osv. Vi tenker kanskje at du er hos oss noen timer et par dager i uken, men trenger ikke være fulle dager. Så kan du eventuelt jobbe med prosjektet utenfor arbeidstid om du vil og har tid. Det viktigste er at studiene får topp prioritet.

Hvem er vi ute etter?

Vi er ute etter deg som er strukturert, løsningsorientert, effektiv, motivert, ærlig, åpen, ambisiøs og alt annet av fine ferdigheter. I tillegg må du kunne jobbe selvstendig, men for all del også som en del av et team.

Blir du også litt sånn kvalm av avsnittet over? Vi gjør det. La oss heller fokusere på hva vi virkelig er ute etter.

Vi er helst ute etter deg som har ett år igjen av studiene innenfor markedsføring eller lignende. Er du ferdig med utdannelse så er dette ikke en mulighet. Du ser; det ville vært å utnytte deg og din situasjon, noe vi aldri ville ha gjort. Er du dog ferdig med første året av studiene så må du også gjerne søke, men kanskje det ikke holder denne gang. There is always next year 😊

Når det gjelder deg som person så ønsker vi en eller ei med litt «krutt». En person som ikke er redd for å utfordre det tradisjonelle. Vi ønsker en person som er snill, ydmyk og jordnær og en person som bryr seg om andre og samfunnet generelt. Gutt, jente, homofil, transe, utenlandsk navn; spiller ingen verdens rolle. Hos oss skal alle være velkomne.

Hvem er vi?

Vi er et team med en Nordlending, en Trønder, en Oslo gutt (vel han sier han er det, men er i grunnen fra bygda langt pokker i vold), to Rogalendinger, en Tønsberg gutt og en Somalier. Jonas er red-necken fra Aurskog, Ingunn er den anti-norske, Nina elsker snø og tror hun er god på snowboard og i golf, Kennet har verdens tørreste humor, Fathia elsker rotgrønnsaker (og filterkaffe) og er hipsteren blant oss. Til slutt har vi vår leder, Erik, som vi ikke kan fatte at ikke er fått en ADHD diagnose.

Som selskap ønsker vi å være driveren for mer moderne og agile rekrutteringstjenester. Litt disruptive om du vil. Vi er nemlig i en svært konservativ bransje og noe må gjøres her. Vi jobber med noen av de kuleste og mest lovende tech-selskapene der ute, hvor vi hjelper de med å finne de beste talentene innenfor ledelse, salg og marked og spesialister. Vi ble Gaselle bedrift allerede i vårt første år. Medier fra DN og E24 til Nettavisen og NRK snakker stadig med oss når de skriver saker om karriere og vi arrangerer seminarer og webinarer om fremtidens rekruttering. Så er vi også selskapet som står bak #CVdugnaden.(som sett på God Morgen Norge). Et initiativ hvor vi under COVID-19 tider gir gratis hjelp til alle der ute iht. å få en moderne CV. Apropos God Morgen Norge; på grunn av COVID-19 så måtte Erik sminke seg selv. Vi tror ikke dette er en karriere han vil hoppe over til med det første. Svett i pannen var han også.

Hva får du av oss?

Vel først og fremst får du en helt unik mulighet til å få et prosjekt på din CV som er veldig relevant når du skal ut å søke jobb. Noe helt konkret som du kan vise til. Ettersom dette er en internship / praksisplass (fortsatt kall det hva du vil) så vil det ikke være lønnet, men noen må vi gi i retur. Da tenker vi følgende:

 • En bonus når du er ferdig i en eller annen form
 • Gratis tilgang til vårt online jobbsøkerprogram, Jobcatcher
 • Full støtte med hjelp og råd når du skal ut å søke jobb (vi blir din karriereveileder / coach)
 • Referanse både skriftlig (legg den i skuffen ettersom du aldri får bruk for den), referanse på LinkedIn og at vi er tilgjengelige for at selskap du intervjuer for kan ringe oss for en referanse.

Hva annet får du og blir en del av? (ikke i en spesiell rekkefølge)

 • Er du snill med Jonas så får du kanskje et gratis juletre
 • Du får jobbe et av de kuleste og mest stilfulle kontorene i Oslo, Spaces i Tollbugata
 • Du får være med i det som må være århundrets beste slack-kanal
 • Du får gratis kaffe, men har Pascal over gata som har byens beste kaffe (ikke gjør som Fathia og kjøp filterkaffe. Bortkastet penger
 • Du får gratis hipster-lunsj på Spaces, med andre ord; sunt og lokalt
 • Du får gratis treningsstudio på Spaces
 • Du får gratis bruk av takterrasse på Spaces så kryss fingrene for en varm og fin høst
 • Mulig Fathia kan klippe deg, men per nå har hun ikke tilbydd noen av oss denne tjenesten
 • Spaces ansatte er helt fantastiske. Du vil elske dem
 • Et par hettegensere og t-skjorter

Det holder for nå. Er jo mulig du nesten har sovnet etter å ha lests så langt. Men til slutt; er du interessert i en internstilling eller praksisplass (du vet hva vi skal skrive her i parentes så vi dropper det) så vil vi gjerne høre fra deg. Du kan gjøre en av tre ting:

 1. Sende oss CV og noen ord om deg selv.
 2. Ring oss for en prat
 3. Mail oss om du vil zoome eller ta en hangout
 4. Mail oss om du vil komme inn en tur på Spaces ila de neste ukene (vi har en dag i uka hvor vi er der)

Og for de vi ikke hører fra; Vi heier masse på alle studenter. Dere er framtiden i norsk næringsliv og skal alle vite at når dere er ferdige så vil dere før eller siden finne drømmejobben.

Ha en super dag, kveld, morgen, natt videre og ta godt vare på deg og dine. Sjekk gjerne bildene nedenfor. Da får du enda bedre inntrykk av oss 🙂

Hilsen oss AvantGardere


 

Bilder nedenfor i rekkefølge: Erik hos DN for Podcast, Hege som ler seg i hjel av Arnfinns Trønder-humor, Jonas på besøk hos Kirkens Bymisjon med mat, Fathia spiser is som en del av Corona-Bingo, Erik holder foredrag for noen av landets raskest voksende tech-selskap, Nina og Hege viser sine dance-moves på firmakveld i Stavanger, Damene som var på vårt frokostseminar i Stavanger på International Womens day, Erik holder foredrag på Hauge School of Management, selskapet på tur til Manchester i høst, der var vi ute å spiste med et kult rekrutteringsselskap, hos Frelsesarmeen for å hjelpe flyktninger med jobbsøk, Erik på nytt hos DN for Podcast med Eva Grindre som nylig ble kåret til Årets Kommentator, vår kjendis logo-designer Jarle på besøk, Hege opp ned foran våre nymalte vegg, hettegenserne endelig på plass, de flinke og kule jentene / damene på Spaces i julemodus, Nina på delvis ferie delvis jobb, Kennet fant noen sau på bygda, Jonas og Fahita første dag på jobb, Arnfinn og Jonas i fokus-modus, Erik klar for webinar for avgangsstudenter, våre stjerner ute på konferanse i Oslo, Halloween på Spaces, hjemmekontor hos Erik og valpen Scampi fikk være med, takterrasse fest på Spaces, Ingunn og Nina i media, vi feirer Pride, Hege klar for pride-parade, Oslo-gjengen konkurrerer i mini-golf, Kennet prøver å være kul og hip med utekontor, Nina på konferanse, Fathia photo-shoot for LinkedIn blogg, Arnfinn i dialog på seminaret vi holdt, Erik i Dagbladet om jobbsøk i Corona tider, Erik på God Morgen Norge om #CVdugnaden (husk han sminket seg selv), julelunsj på Spaces,