Webinar for avgangsstudenter i COVID-19 tider

Corona er bedre i fadderuken en i siste semester” ble jeg fortalt av en gjeng sisteårsstudenter ved BI. Selv om det var satt litt på spissen så har det jo et poeng 🙂 Markedet er nå annerledes enn hva det har vært tidligere. Da må man tenke nytt for å nå ut til drømmejobben.

At du skal finne drømmejobben, ja det skal jeg prøve å hjelpe deg litt med. Nyutdannede er kanskje de viktigste menneskene vi har for framtidens næringsliv, vel ikke kanskje; dere ER DE VIKTIGSTE. (Beklager skrikingen). For meg personlig er det ingenting jeg synes er gøyere enn å hjelpe sisteårsstudenter på veien mot deres kanskje første “ordentlige” jobb. Og skulle det vise seg at du skal ha et “kose-år” å servere noen “ferske” grillpølser på 7 eleven, levere lekker mat med Foodora eller servere øltørste nordmenn en øl eller to på Lekteren så vil du nok også få ut noe av webinaret.

Vet du hva? Corona eller ikke Corona; det finnes fortsatt masse muligheter der ute, men ja, kanskje man må tenke litt nytt og gjøre ting annerledes for å nå ut.

Mitt bidrag skal være å komme med noen unike tips som du mest sannsynlig ikke har lest eller hørt tidligere, i hvert fall noen av tipsene mine 🙂 Vi skal med andre ord ikke snakke om at CV må være på to sider, at du må smile pent på intervjuet, at du må ha et rent og pent profilbilde eller alle de andre umyndiggjørende tingene som dere studenter er for gode for.

Webinaret er selvfølgelig gratis. Mange webinarer i disse dager har som mål å selge deg ting i etterkant. Det skal ikke jeg gjøre. Med andre ord; jeg lover at du skal slippe å få mange irriterende mail fra meg i etterkant. Spam is Scam!

Gleder meg masse, og kanskje jeg får med en gjesteinntreden fra ei super-kul dame med bakgrunn fra rekruttering hos Sopra Steria og som nå jobber for et av verdens kuleste tech-selskap. Hun er litt “gal”, men er det noen som kan dette så er det henne.

Blir du med? Jeg skal love deg det er verdt det. Vi har 100 plasser per webinar, og velger du kveldsseminaret så er det til og med lov å ta deg et glass vin eller en øl. Dette er visst hipt nå i webinar miljøet i disse dager.

Du melder deg på HER

Vi sees og del gjerne dette videre med dine medstudenter.

Erik Falk Hansen | Grunder og CEO | AvantGarde Search