Senior Systems Controls Engineer | Stavanger

Stillingen er essensiell i den videre teknologiutviklingen og vedkommende som kommer inn i selskapet vil ha en nøkkelrolle innen sitt fagfelt.  Stillingen innebærer tett samarbeid med andre partnere og sluttkundene.

Som faglig lead på området er det viktig å være hands-on på det som skjer.  Så vi trenger deg som liker å fyre opp loddebolten samtidig som du synes det er gøy å tenke i større baner og planlegge systemarkitektur.  Du får være med på utviklingen fra ide til implementering av nye produkter samt videreutvikling på eksisterende systemer.  Sortimentet av produkter er raskt voksende og derfor trenger de din kompetanse i denne nyopprettede stillingen.

Mer konkret får du jobbe med elektro, kontrollsystemer og kommunikasjons-systemer.  Dette inkluderer også motor kontroll systemer og servomotorteknologi.  På systemnivå vil du jobbe med design, utvikling og implementering.  Laboratorie-tid og kvalifisering av komponenter vil også inngå som en del av arbeidet. Alt i alt vil hverdagen gi en fin kombinasjon av prosjekt-arbeid og selvstendighet.

Vi ønsker at du har en MSc eller BSc innen controls med 5-10 års erfaring.  Ellers er det viktig at du behersker norsk og engelsk både skriftlig og muntlig.

Nå som selskapet velger å knytte til seg denne fagruppen, blir du førstemann inn. Vi håper derfor at du har ambisjoner om å utvikle din egen karriere fremover.  Samtidig krever stillingen at du er faglig nysgjerrig, liker å være i forkant og vokser med det ansvaret du får.

Selskapet holder til i Stavanger-regionen, i nye moderne lokaler, med lett tilkomst om man velger å reise kollektivt.

Avantgarde Search gjør det enkelt for deg å søke.  Vi trenger bare en mail fra deg som du sender til kennet@avantgardesearch.no

Eventuelt at du søker via portalen vår.  Ikke bruk verdifull tid på å skrive en søknadstekst.  Det holder med en oppdatert LinkedIn profil eller en CV.  Vi vil selvsagt også gi deg navnet på selskapet så snart vi har etablert kontakt med deg.