Business Controller – Sande i Vestfold

Trives du å jobbe med forecasting, strategioppfølging og analyse? Vil du ha muligheten til å påvirke implementeringen av en 12 måneders rullerende forecasting modell på konsern nivå? Kunne du tenke deg muligheten til å jobbe tett opp mot Management og PE selskapet?

 

Vi ser på dette som en unik mulighet for en ambisiøs og nysgjerrig person som ønsker å videreutvikle seg innenfor business og controlling. Vi ser derfor virkelig fram til å høre fra interesserte kandidater.

PG Flow Solutions tilbyr proprietære løsninger, systemer og produkter til bedrifter innen akvakultur, maritim næring, energisektoren og landbaserte prosessindustrier. Selskapets hovedkontor og –fabrikasjonsanlegg ligger i Sande i Vestfold, med datterselskap i UK, Calder Ltd og Aalesund med Cflow Fish Handling AS, alle tre selskaper i stor vekst.

En unik mulighet

Hos oss vil du få mulighet til å utvikle deg og få ansvar. Den riktig personen tør å utfordre det etablerte og vi vil gi deg muligheten til å virkelig være med å påvirke selskapets vekst og bunnlinje. Her kan du med andre ord virkelig “skinne” og på sikt kan stillingen utvikles til å omfatte et enda større ansvar. Vi gir deg også muligheten til å jobbe tett med konsernledelsen og hovedeier. I tillegg til dette vil du få ansvar for implementering av en 12 måneders rullerende forecasting modell.  Alt dette, samt det at du vil få muligheten til å jobbe tett på flere bransjer både nasjonalt og internasjonalt gjør dette til en meget utfordrende og interessant stilling.

Litt mer om stillingen

Du vil rapportere til CFO og ha et overordnet ansvar for å løfte den finansielle rapporteringen og forecasting. Dette, slik at selskapet har dataen raskere tilgjengelig og på større presisjonsnivå. Du vil videre ha ansvar for å løfte KPI fokuset og kulturen i selskapet for skape verdier. Du vil være en sentral brikke i moderniseringen av analyser og strategioppfølging. Du vil samtidig bidra til å skape god forståelse for hele verdikjeden og sette fokus på det som generer verdiskapning.

Som Business Controller vil du jobbe tett opp mot økonomiansvarlige i datterselskapene både nasjonalt og internasjonalt. Du vil styre budsjettprosessen, forecast rapporteringen og ha et løpende fokus på KPI gjennom hele gruppen. Du tar eierskap til prosessene og setter premissene for hva som skal rapporteres.

Ansvarsområder inkluderer:

  • Forecasting
  • Budsjettering
  • Marked og prospektanalyse som grunnlag for forecasting
  • KPI utvikling, oppfølging og vedlikehold
  • Prosjektoppfølging fra et finansielt ståsted
  • Busineess modeller, Databok og analyse
  • Støtte de strategiske prosessene i selskapet / gruppen
  • Business rådgiver til selskapene i gruppen
  • Adhoc analyse

 

Hvem ser vi etter?

Vi er ute etter en ambisiøs, fremoverlent og selvstendig person som virkelig ønsker å oppnå noe. Du er en som tør å utfordre, samtidig som budskapet er godt balansert. Du er flink med mennesker og komfortabel med å ansvar slik at du kan være en ressurs på gruppenivå. Utover dette ønsker vi en person som er analytisk og strukturert og som raskt kan sette seg inn i ting. Du har en Master innenfor Business (eller lignende) og har en “business” rettet profil. Du har jobbet med Business modeller, forecasting, analyse og lignende og har minst 3 år med erfaring.

Veien videre

Vi ønsker å gjøre prosessen så tilgjengelig og rett fram som mulig for deg. Du kan søke via denne linken og per nå trenger vi kun CV eller link til LinkedIn profil (trenger ikke søknad). Dersom du ønsker litt mer informasjon før du bestemmer om dette er riktig for deg, da er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår rekrutteringspartner, Erik Falk Hansen, i AvantGarde Search. Erik har mye mer info han gjerne sender deg. Erik kan nåes på efh@avantgardesearch.no


Om arbeidsgiveren

Leading provider of flow handling solutions to marine and aquaculture. Innovative solutions for handling, storage and transport of live fish. Leading manufacturer of high and ultra high pressure packaged engineered pump solutions.
Areas of focus includes; Aquaculture, Marine, Renewable Energy, Fishery, Oil & Gas.
The group is PE owned (Norvestor)