#CVdugnaden – Vi hjelper deg med din CV i dag!

Ordet dugnad dukker opp i alle sammenhenger i disse tøffe tider. Det er i tider som dette at vi virkelig viser hvor støttende og menneskelige vi er. Nå er det derfor på tide å lansere initiativet #CVdugnaden.
Initiativet er opprettet av rekrutteringsselskapene AvantGarde Search og Express Rekruttering, og går under emneknaggen #CVdugnaden. Det er et initiativ vi oppfordrer alle i rekrutteringsbransjen til å bli med på. Et tiltak som viser god dugnadsånd, for å hjelpe de som står i fare for å miste jobben, og samtidig lette trykket for NAV.

TRENGER DU HJELP MED DIN CV?

Steg 1: Send /din CV til cvdugnad@avantgardesearch.no (Har du ingen CV? Send mail så sender vi deg en mal)

Steg 2: En av våre rådgivere går over din CV og kommer med tilbakemelding på hva som kan forbedres 📝🔍

Steg 3: Du reviderer CVen din og vipps så har du en fullverdig og profesjonell CV!

Husk at det handler om å selge inn akkurat DEG og dine egenskaper, erfaringer og kompetanse🤩

Følg med på sosiale medier, og på denne siden, da vi kommer til å oppdatere dere med informasjon fortløpende: AvantGarde Search LinkedIn AvantGarde Search Facebook AvantGarde Search Instagram

ØNSKER DITT REKRUTTERINGSSELSKAP eller du som karriereveileder Å VÆRE MED PÅ #CVdugnaden?

Takk for at du ønsker å bidra! Ditt selskap kan enkelt bli med ved å markedsføre tiltaket i deres kanaler på deres måte – husk å benytte dere av #CVdugnaden.

Det er viktig at vi i denne bransjen bidrar med vår kompetanse i en tid der dugnadsånden er essensiell. Vi står sammen om å hjelpe de som trenger det mest.

Ta godt vare på hverandre❤️

#CVdugnaden