Lead Mechanical Engineer – MT Solutions AS Stavanger

MT-Solutions https://mt-solutions.no jobber tradisjonelt på oppdrag fra kunder i olje- og gass-segmentet. Selskapet blir presentert for en problemstilling hvorpå selskapets ingeniører og produksjon jobber tett sammen med kunde for å finne de beste løsningene. Dermed vil de fleste komponenter som lages produseres i små volum. Modellen har gitt solid inntjening, høy kompetanse på problemløsning og gode rammevilkår – som nå ligger til grunn for videre oppskalering og satsning fremover

Tiden er inne for å dreie selskapet over i en ny hverdag. En hverdag hvor hovedsatsningen vil være å produsere egen teknologi og utstyr til et bredt spekter av bransjer og industrier. En hverdag hvor kreativitet, skaperglede og nybrottsarbeid står sentralt. 

Vi har alt kommet i gang med arbeidet, og står på trappene til å lansere en svært avansert dronehangar som eneste aktør i et svært voksende marked.

Ambisjonen vår videre er å opprette en egen mekanisk innvoasjonsavdeling på Forus bestående av fire ingeniører. Disse skal sammen med produksjonen skal skape nye suksesser. Til å lede satsningen søker vi nå deg som bobler over av gode idéer og ønsker et sted hvor du kan få utløp for dette uten store begrensninger.

I rollen som Lead Mechanical Engineer ønsker vi å tilby rett person en hverdag hvor du kan se dine idéer realiseres. Du får tilgang til verksted og alt du måtte trenge for å gjennomføre hele syklus fra idé, design, prototyping og testing. I en startfase vils´selskapet fortsatt ha bruk for deg i tradisjonelle oppgaver som å jobbe på løsninger for kunder, men målet er at på litt sikt vil du kun jobbe med egen innovasjon sammen med din egen gruppe ingeniører.

I MT-Solutions kan du forvente en svært smidig og fleksibel arbeidsgiver. Siste medarbeiderundersøkelse viser at vi kan skilte med langt over snittet tilfredshet på jobb, i miljøet og i bedriftskulturen. Vi er veldig opptatt av å tilrettelegge for godt samarbeid mellom verksted, ingeniører og administrasjon – noe nevnte test dokumenterer at vi klarer. I tillegg har vi lavt sykefravær og lav turn-over.

Stillingen som Lead Mechanical Engineer vil også inngå i ledergruppen og du vil rapportere direkte til CEO.

Det er ingen tvil om at dette er en helt unik mulighet til å være med å forme både egen hverdag, egen avdeling og selskapet som helhet. En mulighet vi håper du kan være interessert i å forfølge videre.

Vi leter etter deg som har fagbrev fra industrien i bunn, og siden har supplert med høyere utdannelse innen mekanisk engineering eller produktutvikling (fortrinnsvis Master-nivå). Vi ønsker at du skal beherske analyser og beregninger i tillegg til å være dreven i SolidWorks. Videre søker vi deg som har minimum fem års relevant erfaring og du behersker alle ledd i en engineering-prosess.

Som person er du initiativrik, søkende og kreativ. I tillegg har du en solid dose kommersiell teft og forståelse. Vi ønsker å bli utfordret på fag, så det er viktig at du våger deg frempå med dine idéer og at du tåler litt motstand.

Vårt løfte til deg som ender opp i rollen er at hos oss skal du få rikelig med faglige utfordringer, store muligheter for påvirkning og kolleger som genuint ønsker hverandre alt vel.

Er du klar for å søke stillingen eller ønsker mer informasjon, kan du kontakte vår rekrutteringspartner Ingunn Søyland i AvantGarde Search på e-post: iso@avantgardesearch.no eller tlf 455 06 443.

Viktig: Så lenge vi opplever drastiske tiltak i forbindelse med spredning av coronaviruset, legger vi til rette for at alle møter vil foregå digitalt. Vi håper at rette instanser snart får kontroll på situasjonen og at vi kan by på kaffe og en hyggelig prat over bordet i nær fremtid. 

Om arbeidsgiver

MT-Solutions er et spennende engineering-selskap under paraplyen til BR Industrier https://www.br-industrier.no Selskapet holder til på to lokasjoner og har ca. 30 ansatte fordelt på engineering, produksjon og administrasjon. Engineering har per nå adresse i Larvik og resterende funksjoner sitter på Forusbeen i Stavanger-regionen.