Mr Eidsvåg – Bowling – Vinekspert – Agile – Tech + mer | Ukeslutt

Ukeslutt er her og da ønsker vi på nytt å “gi litt av oss selv”, og dele hva som har skjedd og skal skje i livet til oss AvantGardere. Litt business og litt ikke-business relaterte ting (som alltid) 🙂

VI GRATULERER – GO NORA og AIRTHINGS!

Endelig har Nora Perez begynt hos Airthings i stillingen som PR & Events Manager. En agile rekrutteringsprosess som tok 5 uker fra start til slutt. En helt fantastisk dame som har masse kompetanse og internasjonal erfaring. Master i Public Relations, 5 språk snakker hun, og har jobbet for ledende selskap som Opera Software og Cognite. Airthings er heldige Nora 😊

VI GRATULERER enda flere

Fem uker fra start til signatur, det er både vi og Shipwave i Stavanger stolte av. Ny Salgs- og markedssjef er altså på plass og vi har klokketro på at denne personen vil være en viktig bidragsyter i selskapets videre vekst. Så gratulerer vi også Pilotech / InCaseIt i Oslo med ansettelsen av Christian Breivik som Managing Director. Christian har mange års erfaring fra næringslivet både innenfor investeringsbransjen og fra Telenor, i tillegg til Master International Business fra BI og Executive Education innenfor Marketing Innovative Technologies på Harvard. Utrolig gøy å få være med å støtte dere i ansettelsen av ny leder.

EN FANTASTISK MANN FEIRER 60

Han har hatt en særdeles fargerik karriere, fra baker til komiker og til influencer. Viktigst av alt; Han har ofret mesteparten av sitt voksne liv på å hjelpe ungdom som er kommet litt skeit ut i livet. Vi har utrolig respekt for denne mannen og flere tusen ungdom der ute takker deg Eddi for alt arbeidet du har lagt ned. Som Erik skrev til deg på Facebook: Du er herlig, snill, omtenksom, morsom, litt gal og masse annet. Håper du hadde en fantastisk fest. Det du gjør for andre er noe samfunnet skal være veldig ydmyke for. #kafegodnok

HVA LANSERES TIL UKA?

Neste uke lanserer vi vår første stilling noen gang med Computas i Oslo hvor vi skal ut i markedet etter Teknisk Arkitekt. Tusen takk for tilliten Computas. Vi gleder oss masse. Så sier ryktene at vi også lanserer en Lead Engineer stilling for et tech-selskap i Stavanger. Om vi gleder oss…

ER DU PÅ JAKT ETTER UTVIKLERE OG DESIGNERE I OSLO? VI SNUR PROSESSEN

Neste uke lanserer vi noe helt nytt og unikt. Som de fleste vet, jobber vi stort sett på spesifikke oppdrag med våre kunder, ofte da med stillinger hvor det er vanskelig å finne gode talenter. Men, gjennom slike prosesser vil det alltid være kandidater som kanskje ikke passer helt til stillingene vi rekrutterer for. Og det er her vi ha sett en mulighet: 2 ganger i måneden skal vi legge ut en kort profiloversikt på vår hjemmeside og på LinkedIn med de «hotteste» utviklerne og designerne vi har tilgang til. Dette er alle kandidater som bor i Oslo, de er alle i fast jobb, men kan være interessert i å flytte på seg for riktig mulighet. Hvem som helst av tech-selskap kan så ta kontakt med oss for å finne ut mer om kandidaten og om det kan være en match. Dette gjelder utviklere over hele stacken fra UX og UI til embedded og firmware nivå. 

SHE KONFERANSEN – OSLO SPEKTRUM

På grunn av andre arrangementer så fikk ikke våre to flinke damer, Hege og Fathia vært med i år, men for oss som brenner for likestilling synes vi det er utrolig kult at det finnes konferanser som dette. Vi har langt igjen å gå iht. likestilling og vi har selv våget oss utpå med teorien om at mye av feilen ligger i vår egen bransje, rekrutteringsbransjen. Menn ansetter menn, desverre, og når ca. 75% av alle Hodejegere er menn, ja da blir dette et stort problem. At det blir bedre? Ja. Er det godt nok? Nei. Likestilling må skje her og nå. Ukens “feature bilde” er med tøffe Rogalands-damer i Business” fra seminaret vårt som sender en hilsen til alle damer på SHE Konferansen.

AGILE RECRUITMENT ER KOMMET TIL STAVANGER!

Så var endelig dagen kommet for frokostseminaret om Agile Recruitment i Stavanger. Det ble stinn brakke på Ostehuset, hvor ledere og HR fra noen av regionens mest annerkjente bedrifter og scale-ups tok turen for å høre våre tanker om hva som er framtiden innenfor rekruttering. Vi må rette en stor takk til Ostehuset som tok imot oss og som serverte en nydelig frokost, og enda større takk til alle dere som kom fra selskapene: Wintershall DEA, Norled, TCO, Fulebox, NPT, Centraflow / Wellset, NoHa, Proactima, GE Oil & Gas, SR Bank, Kraft, Sandnes Sparebank, OMV, ViewLedger, Seadrill, Endur Fabricom, Knowit, PTC, Marwell, Purify, Handelshøyskolen BI, Jærtek, Aarbakke Innovation, GS Oiltools, Apply Capnor, Nordic Steel, Front Innovation, Kairos Technology, Smart Hotell, Halliburton, IF, Flux Group, Xtend Technology, Coca-Cola, Zaptec, Eye-Share, Stavanger Engineering og Atlas Copco. Så var det jo også gøy at Nettavisen var til stede og intervjuet både Fuelbox og Zaptech om deres spennende framtid.  (Bilde; Nettavisen intervju med Zaptech)


NORGES LEDENDE VINEKSPERT SKAL HOLDE VINLOTTERIET PÅ SPACS – OSLO

Vi prøver å fikse ting der vi kan og da måtte vi jo bare sørge for at Norges ledende vinekspert kunne komme en fredag for å bidra i vinlotteriet på Spaces om noen uker. Ja, det er supre Edvard Skramstad som er vinekspert i VG og Hovmester på Michelin restauranten Statholdergaarden og Statholdergaarden Mat og Vinkjeller. Han har valgt ut 4 vin som skal loddes ut og skal snakke oss gjennom disse. Nå er det på tide at en av oss i AvantGarde Search vinner og at ikke du Anne Sophie i Fuelbox stikker av med gevinsten igjen 😊

FOREDRAG HAUGE SCHOOL OF MANAGEMENT

Onsdag holdt vår egen Erik Falk Hansen foredrag for business og innovasjons-studenter på Hauge School of Management. Temaet var i utgangspunktet hvordan studenter må bli mye bedre til å bruke LinkedIn, men det ble litt mer “juice” som alltid med Erik. Derfor kjørte han på med råd om hvordan man sikrer seg internships, hvor viktig det er med internships, hva som skjer i tech-miljøet og masse annet. Det ble en stor suksess og vi kommer gjerne tilbake ved behov. Masse lykke til alle dere studenter!


HVA ANNET SKJER?

Vi hadde en rekordmåned i januar og da må vi få lov til å gi oss selv tillatelse til å feire litt. De siste to månedene har vi vært svært aktive på veldedighetsfronten og da føler vi at vi kan gi oss selv litt kos også. Så i morgen drar Oslo-gjengen på after-work dinner og drinks på Syd-Øst før turen bærer videre til Bowling. Takk for tipset Tinashe Williams. Kanskje vi sees? 😊 

SCAMPI

Scampi skal snart flytte med «Mor og Far» like ned i gata på Majorstuen. Det tok ikke lang tid før hun forstod at det var pakking på gang og da var løp hun som en galning rundt i leiligheten for å samle inn lekene sine og gjøre sin del av pakkingen 🙂

Så avslutter vi som alltid med å ønske alle en riktig god helg. Ta godt vare på hverandre, gled dere over hvert minutt og sørg for at du har det gøy. Du skal vel det Anja? 🙂 (Tar en pinne for….)

Nyt helgen kjære følgere!