Modell – Hund – Ny kunde – Agile – Pascal + mye mer | Her er ukeslutt

Ukeslutt er her etter en ukes pause. Som alltid deler vi litt av vært om hva som har skjedd og skal skje i livet til AvantGarde Search og alle oss AvantGardere. Nok en gang skjer det masse. Arnfinn er blitt modell. Ny kunde. Hege har fått kjæreste (kanskje). Hunder er tydeligvis hot hos tech-selskap. Nye ansettelser og Agile Recruitment kommer til Stavanger

Ny kunde

Ja, vi har fått enda en ny kunde og vi er så ydmyke for muligheten til å jobbe med ett av de ledende IT selskapene midt i Oslo Sentrum. Neste uke starter vi søket etter en Teknisk Arkitekt for Computas. Vi er også åpne for å snakke med deg som er Funksjonell Arkitekt, Teknisk Tester eller Testleder for stillinger også det med Computas. Takk for muligheten til å jobbe med dere Kristian. Dette blir bra!

Gratulerer

Så var det på tide å gratulere enda flere kandidater med ny jobb. Denne gang ønsker vi å gratulere Kairos Technologies  i Stavanger med ansettelsen av Senior Utvikler. Dere har fått en utrolig dyktig person med på laget. Store gratulasjoner også til Miros i Asker. Verdensledende innenfor Sea state as a service og har nå fått en utrolig dyktig Senior Cloud Developer med på laget. Tenk det; Det tok kun 5 uker fra start til mål for å finne denne personen. Godt jobbet vår egen Jonas og vel, vi kan vel snart kalle deg vår «egen» CTO i Miros Gunnar Prytz.


Mandagsmøtet Dagens Næringsliv

Da var det dessverre siste mandagsmøtet og podcast med DN for nå. Journalist Nora flytter på seg og må jo si at mandagsmøtet uten Nora kan bli vanskelig. Har vært utrolig inspirerende for Erik å være med å bidra i masse podcaster sammen med Nora og DN kommentator Eva Grinde. Tusen takk for muligheten dere. Har du ikke fått med deg mandagsmøtene? Da anbefaler vi at du ser (hører) mer her


Frokostseminar Stavanger

Torsdag neste uke er det endelig klart for frokostseminar med tittelen «Agile Recruitment – A must to secure the best talent in 2020». Erik kommer over for dagen og 40 gjester fra noen av regionens mest innflytelsesrike selskap og teknologiselskap er på gjestelisten. Jobber du med HR eller som leder i din bedrift og kunne tenke deg å være med? Send email til Ingunn på iso@avantgardesearch.no så sier hun i fra om vi får en ledig plass eller to. Varer fra 08:30 til ca. 10:00 og holdes på Ostehuset i sentrum.


The Factory

Da var endelig avtalen på plass. Vi er offisielt blitt PARTNER med The Factory . Som vi har gledet oss til å publisere dette. Nå er vi på en eksklusiv liste av partnere som Nordea, DLA Piper, S`banken og mange flere, og vi er nå rekrutteringsrådgiveren i hele økosystemet til det som ble kåret til årets Nordic accelerator program i 2020.

Diskriminering av Kvinner i arbeidslivet

Det er snart klart for SHE konferansen og ingen tvil om at problemet; Menn ansetter menn, fortsatt eksisterer, spesielt innenfor den konservative delen av hodejeger-bransjen. Det synes vi er utrolig leit og NÅ må det snart bli bedre. Vi oppfordrer alle i vår bransje i de tilfeller der de selv ansetter at et av kravene i stillingsannonsen er at kandidater brenner for ikke-diskriminering. Det burde faktisk vært på toppen av kravlisten.


Ett år Spaces

Så raskt det har gått. Ett år på fantastiske Spaces i Tollbugata. Tror vi ikke hadde klart oss uten de fantastiske menneskene som jobber der. Er vi ydmyke? Nei, vi er super-ydmyke. En stor takk til alle ansatte og alle andre selskap på Spaces som gjør hverdagen så spennende og givende for oss. Så fortjente de jo en liten gave fra Pascal da 🙂

Modellen, Arnfinn

Han har alltid hatt lyst til å bli modell, men nådde ikke helt opp til å få gå på catwalken. Men, man skal aldri gi opp på drømmene sine og denne uken var Arnfinn endelig modell; Modell for en karriereveileder på Spaces som skulle ta bilder fra en «live» karriereveiledning sesjon. Vi er stolte av deg Arnfinn.


har hege fått kjæreste?

Ryktene har det at Hege har fått kjæreste, men ingen ting er helt sikkert enda, så vi venter litt til med gratulasjonene.


Scampi 2

Når man er rundt og møter start-ups og scale-ups så hender det titt og ofte at det er en hund eller to på kontoret. Vi dropper derfor bilde av Scampi denne uken og legger heller med et bilde av denne kule hunden som dukket opp i resepsjonen hos Airthings . Og en ting var sikkert; hunden hadde virkelig sansen for Fathia.

Som alltid ønsker vi alle våre følger en flott helg. Ta vare på hverandre, gi mer enn du tar og ha masse morro.

Hilsen alle oss AvantGardere!