Kommunikasjon og vekst – Bli med på laget som skal skape mer hverdags-godhet

Hei👋 Drømmer du om å jobbe fulltid med å gjøre verden bedre? Er du en sterk historieforteller som lager engasjerende innhold? Solid på sosiale medier? Kreativ og strategisk? Vil du bidra til at Goodify og hverdagsgodhet kan spre seg i Norge og internasjonalt? Goodify er et sted hvor du sammen med en gjeng bra og dyktige folk kan få utløp for ditt engasjement for mennesker og for kommunikasjon – og bety en stor forskjell.

La oss fortelle deg litt mer om Goodify og denne muligheten

Goodify er en non-profit startup med ambisjoner om å bygge en global plattform for gode gjerningen. Verden trenger mer godhet – og samfunnet er fullt av mennesker som trenger hjelp, og mennesker som ønsker å hjelpe. Vårt bidrag er å koble disse.

I dag er Goodify tilgjengelig gjennom en egen Facebook-gruppe og Goodify-appen. Goodify-familien har rundet 30 000 medlemmer og 30 000 gode gjerninger er utført i pilotfasen. Goodify har alt betydd en forskjell for mange mennesker.

Solide partnere som Sbanken, Kavlifondet, Gambit HK, BI og Frelsesarmeen er med på laget. Goodify ble lansert høsten 2019 og i 2020 lanserer vi utenfor Norge.

Nå leter vi etter deg som vil være med å ta Goodify fra vellykket pilot til et globalt initiativ.

Hva kan vi tilby deg om du blir med på laget?

Du vil utgjøre en sentral del av et handlekraftig team som hver dag betyr en forskjell for mange mennesker. Vi bestemmer selv hvordan vi jobber – det som er viktig er at vi har det gøy og at vi raskt driver Goodify framover. Du vil ha stor frihet og fleksibilitet og du får mye ansvar.

Litt mer juice:

 • Du vil bety en avgjørende forskjell – Goodify lykkes ikke globalt uten ditt engasjement. Du blir med på en global reise fra (nesten) dag én.
 • Stor frihet og fleksibilitet, mye ansvar og krevende faglige utfordringer.
 • Du blir med i en gjeng med meget engasjerte, positive og dyktige mennesker. Du vil bidra til å skape en superkul arbeidsplass.
 • Mulighet for å jobbe tett med våre partnere, inkludert det globale kommunikasjonsbyrået Gambit H+K.
 • Fornuftige lønnsbetingelser og mulighet for å bli medeier.
 • Kult kontor på Mesh midt i Oslo sentrum.

Om stillingen

Gjennom å formidle engasjerende innhold skal vi påvirke mennesker i Norge (og ganske snart utenfor Norge) til å bidra til mer hverdagsgodhet og bli aktive Goodifyere. Vi skal bruke sosiale medier på en smart måte og samtidig jobbe tett opp mot våre partnere, influencere og media. Du vil ha en avgjørende rolle i dette.

Litt mer om arbeidsoppgavene:

 • Lage engasjerende innhold (tekst, bilder og film) og spre dette slik at vi når flest mulig relevante mennesker.
 • Følge opp våre sosiale medier kanaler og innholdsplanen for disse.
 • Utvikle kreative ideer – og teste dem ut.
 • Bidra inn mot utviklingen av Goodify sin kommunikasjon- og vekststrategi.
 • Følge opp utvalgte partnere og jobbe sammen med dem rundt spredning av Goodify. Engasjere influencere til å backe Goodify og jobbe mot media for å sikre omtale.

Hvem vil vi ha med på laget?

Du har engasjement og et ønske om å gjøre verden bedre. Du har et kjapt hode med en god dose struktur og evne til problemløsning. Du har gjennomføringskraft og er faglig solid. Først og fremst er du selvgående – samtidig som teamet er viktig for deg.

Du har typ ett-fire års erfaring innen kommunikasjonsfaget. Du er først og fremst en sterk historieforteller som lager engasjerende innhold – og du er solid på sosiale medier. Litt ferdigheter innen strategi og kreativitet er en fordel.

Veien videre

Om du kjenner at DU + GOODIFY + KOMMUNIKASJON + VEKST = SANT, så blir vi beæret om du tar kontakt med oss☺

Du er hjertelig velkommen til å søke allerede nå ( søk her )eller så tar vi gjerne en uforpliktende og konfidensiell prat. Ta kontakt med våre rekrutteringsvenner Erik (404 35 493 / efh@avantgardesearch.no) eller Arnfinn (93 69 44 20 / arnfinn@avantgardesearch.no).