Stor nyhet – Come join us – Agile Recruitment – Gode gjerninger og mye mer | Her er ukeslutt

Da var det tid for ukeslutt igjen og atter en gang må vi oppsummere for to uker ettersom det ikke ble noe forrige uke. Som alltid er det masse spennende som har skjedd og “We love our life in AvantGarde Search”

We are hiring!

Ja nå skal vi ansette både interns samt en eller to Talent Sourcere. Etter at vi la ut annonsene på BI og Høyskolen i Kristiania sine hjemmesider så har det kommet masse gode og kule søkere. Vi er allerede godt i gang med å snakke med folk, men tar selvfølgelig en kaffe med enda flere. Er du interessert i mer info? Les om internstillingen HER og om Talent Sourcer stillingen HER. Begge er basert i Oslo på våre flotte lokaler hos Spaces i Tollbugata.

Det var da voldsomt så populært det ble

Endelig var det tid for frokostseminaret om Agile Recruitment. Vanligvis på slike gratis arrangement så er det en 30% av påmeldte som ikke dukker opp. Vel denne gangen ble det ikke slik. Av 50 påmeldte var det kun to personer som ikke dukket opp. Et flott arrangement ble det med masse gode tilbakemeldinger. Spesielt takk til Manuela og Spaces som satt dette opp for oss. Nå håper vi Agile Recruitment blir en stor snakkis innenfor næringslivet. Vi skal i det minste gjøre vårt for at det blir det. Kanskje vi kjører på igjen i april med nytt seminar 🙂

Stor nyhet!

Vi vil ikke røpe for mye enda ettersom vi venter med å gjøre dette offisielt til neste ukeslutt, men vi kan da røpe litt. Vi har nemlig inngått en partner- og samarbeidsavtale med en Accelerator / incubator som vant prisen for Best Nordic Accelerator i 2019 (Så kan du søke deg fram til hvem det er). Dette er utrolig stort for oss og hjelper oss videre på veien med å bli Norges ledende tech rekrutteringsselskap.

Agile Recruitment – Ikke lenge til Stavanger!

Nå er det bare noen uker til frokostseminaret i Stavanger på Ostehuset i Sentrum. Erik gleder seg veldig til å komme over og masse kule selskap er allerede påmeldt. I utgangspunktet var seminaret kun tiltenkt 25 personer, men etterspørselen har vært så stor at vi nå har sikret oss plass til 35. For mer info ta kontakt med Ingunn på iso@avantgardesearch.no

Vi jobber hvor vi vil

Fleksibilitet er noe vi ønsker å tilby de ansatte og ingenting stopper Kennet for å finne seg et torg i Madrid når han må jobbe litt. Nå er jo ikke Madrid akkurat Syden om vinteren, men tenker Kennet hadde et glass vin å varme seg på (eller to)

Nye stillinger

Det er masse som skjer og denne uken har vi lansert tre nye stillinger. Ryktene har det at det kommer noen utrolig spennende stillinger ut også neste uke, men for nå så har vi lansert CFO stilling med CFlow i Ålesund, Kommunikasjonsrådgiver med Goodify i Oslo samt Produksjonssjef med NorStone i Stavanger. Stillingene finner du her

 

Viktig å gi noe tilbake til samfunnet

Som bursdagsgave til oss selv ble vi enige om å hjelpe noen som hadde behov for hjelp. Hva var da bedre enn å bruke en av våre kunders egen app «Goodify» med å finne noen å hjelpe. Viste seg at Frelsesarmeen i Oslo hadde behov for hjelp rundt CV og søknadsskriving i tillegg til at norsktalende gutter og jenter (som vi alle er) kunne være med i gruppesamtale slik at ny-innflyttede kunne øve seg på å snakke norsk. Utrolig gøy å kunne gi noe tilbake til samfunnet og en ting er helt sikkert: Vi kommer igjen! Så var det også gøy å kunne stikke bort til Kirkens Bymisjon med alt av bagels som var igjen etter frokostseminaret. #verdentrengermergodhet

Scampi

Fortsatt ikke noe snø stakkar. Hun som hadde gledet seg så til dette. Får håpe det dukker opp noe snart. Ellers er alt bra med vår kjære hunde-avantgarder. Snart 18 måneder gammel nå, ja tiden går fort. Dog ingen snø; godt hun har nok leker 🙂

 

Så var det bare å ønske dere alle en super og strålende helg. Vi er tilbake med ukeslutt om to uker og da blir det nok enda mer fyrverkeri (håper vi 🙂 )

Nyt helgen, vær gode med hverandre og prøv Goodify. Appen som gjør det enkelt å hjelpe andre!