NorStone søker Produksjonssjef

Selv om vi elsker “ein blåe dag” så er det det ikke noe i veien med “ein gråe dag.” Grått er nemlig rått, i hvert fall når man jobber på Stavangerhalvøyas eneste pukkverk. Nå kan DU få muligheten til å jobbe hos en av Norges største produsenter av pukk- og grusprodukter. 

Vet du at pukk, sand og grus utgjør fundamentet i det meste av vår infrastruktur, og at det er vitenskap i stein? Har du erfaring fra bygg- og anleggsmarkedet og/eller fra prosessindustri? Ønsker du en steinbra jobb? Da er muligens NorStone “your next stepping stone.”

NorStone har mål om vekst samtidig som de har behov for å sikre effektiv produksjon. Derfor er det besluttet å opprette en ny stilling som produksjonssjef på NorStone sin avdeling på Røyneberg.

Hva kan NorStone gjøre for deg?

Du vil få jobbe i et selskap med takhøyde, rekordlavt sykefravær og lite turnover, med andre ord – et fantastisk miljø. Du vil ha følelsen av å jobbe i et mindre selskap, samtidig som du har tryggheten av å jobbe i et stort og lønnsomt konsern, nemlig HeidelbergCement. Ikke nok med at HeidelbergCement knuser mest i verden, de er i tillegg nr. 2 på cement og nr. 3 på ferdigbetong. Du vil kunne forme din egen arbeidshverdag og du vil ha ansvar for å effektivisere produksjon og salg på de andre avdelingene til NorStone. En del reisevirksomhet  må derfor påberegnes. Du vil bli en del av ledergruppen, du vil få frihet under ansvar og varierte arbeidsoppgaver. Ikke en dag er lik!

Hva trenger NorStone av deg? 

NorStone trenger en som tar tak i produksjonsprosessene, med fokus på tiltak til forbedring og som ikke er redd for å “brette opp ermene.” Er du vant med å jobbe med mekanisk prosess og lean, og er du bergverks-ingeniør, samtidig innehar erfaring fra sprengning og/eller uttak av natur ressurser, så er det et stort pluss. Økonomisk forståelse er en stor fordel, og du bør ha en teknisk bakgrunn og kunne lese SAP regnskap og holde øye med KPI tall. Nøyaktighet er viktig, og du må være tålmodig kombinert med at du er proaktiv.

Om NorStone

NorStone leverer både til privatkunder og proffkunder via egne pukkverk og sandtak. De leverer høyverdig pukk, grus, singel og sand til bygg- og anleggsmarkedet, samt jernbanepukk, vegbyggingsmaterialer og offshoremasser. NorStone har lang erfaring som leverandør av tilslag til betongplattformer, betongbruer og andre betongkonstruksjoner der høy kvalitet kreves. Miljø og forurensning er en stor prioritert hos NorStone, og de har en egen ressurs på Ytre Miljø. NorStone er en lokal bidragsyter både i form av arbeidsplasser og sponsorater og nabo-møter.

Ønsker du å søke umiddelbart, klikk på linken under. Vi trenger bare din CV eller LinkedIn profil i første omgang.

Ønsker du mer informasjon om denne spennende muligheten før du søker, kontakt vår rekrutteringspartner i AvantGarde Search, Nina Elisabeth Berge på e-post nina@avantgardesearch.no. Hun har mye mer informasjon hun kan sende deg. Kandidater blir behandlet fortløpende, så nøl ikke med å ta kontakt hvis dette høres spennende ut.