Disruptiv Recruiter & Talent Sourcer | Oslo |

Nå er det ett år siden vi annonserte stillingen som Disruptive Recruiter her i Oslo. Vi endte faktisk opp med å ansette tre personer; Et par med sykt dyktige nyutdannede og en sykt dyktig fjellgeit bra Bodø. Nå er vi på`n igjen og skal ansette 1-2 nye personer inn i stillingen som Talent Sourcer / Disruptiv Recruiter for Oslo. Da vi sist annonserte så skrev vi mye om kaffe. Joda, kaffe er en stor del av hverdagen vår, men det ville da ikke vært så veldig nytenkende å skrive om dette igjen. I stedet skal vi snakke om te! Neida, det var århundrets dårligste spøk. I dag skal vi snakke om en kjempekul stilling i et selskap som er noe annerledes og forhåpentligvis noe mer disruptiv enn mange andre innenfor det som er en svært konservativ. Er du klar?


Stillingen som Talent Sourcer innebærer mye og er svært variert. Det er en stilling med en god blanding av salg, markedsføring, nettverksbygging, sosiale medier, HR og helt sikkert noe annet også. Med andre ord; det blir aldri kjedelig. En uke hos oss består av blant annet; Henvendelser til selskap om møter. Følge med på hva som skjer innenfor tech. Publisering på sosiale medier. Intervju med kandidater. Gå på relevante events. Search. Kartlegging av potensielle kunder. Account Management. Annonsering. + mye mer så klart.

Før du leser videre må vi komme med en advarsel! Dersom du er ute etter en jobb hvor man har firmahytte på fjellet, feirer bursdager med bløtkake og blomster, eller et tradisjonelt julebord med gammel sau og gris, da er vi nok ikke selskapet for deg. Dersom du er interessert i en 9-4 jobb er vi nok heller ikke selskapet for deg.

Hva får du hos oss?

Har du merket at i veldig mange stillingsannonser så står det helt til slutt: “Dette tilbyr vi” (eller noe lignende)? Er ikke det litt merkelig. Burde det ikke være tidlig i annonsen for å fange oppmerksomhet? Jo selvfølgelig so here we go.

Det viktige:

 • En av våre ansatte (nyutdannet i 2019) har en familie som eier store skogområder i Aurskog Høland. Det betyr at alle oss AvantGardere får de beste juletrærne som er på markedet.
 • En av våre ansatte (nyutdannet i 2019) med tidligere karriere som frisør og grunder, nekter å klippe håret vårt, men vi jobber med det. Tror derfor vi har overtalt henne innen du begynner. Med andre ord; Gratis frisyre fra en av de beste.
 • Du får verdens dårligste og tørreste humor fra Kennet og Arnfinn.
 • Du får jobbe med tre Snowboardere og tre person som hater ski og snø.
 • Vi har en ansatt som har utviklet en metode for å bli kvitt dobbel-hake på bilder. Har du dobbel-hake så har vi løsningen.

Det litt viktigere:

 • Vi har det super-gøy på jobb og fantastiske lokaler på Spaces i Sentrum.
 • Hipsterlunsj hver dag og verdens kuleste Jenny i kafeen.
 • En takterrasse med after-work parties, solsenger og flott utsikt.
 • Gratis treningssenter på huset.
 • Vi har en slack-gruppe som er helt rå, men må igjen advare om Kennets og Arnfinns dårlige humor.
 • Vi har en kjendis-kafe like over gaten, ingen ringere enn Pascal.
 • Vi har en konvolutt-vegg med masse spennende premier avhengig av hva vi selger. Dette inkluderer team tur til Alpene, team tur til Las Vegas og masse annet spennende.

Det viktigste

 • Du får mulighet til å jobbe med noen av de mest ambisiøse, kuleste og raskest voksende tech-selskapene i Oslo.
 • Du får være en del av tech-bransjen som helt sikkert blir «den nye olja»
 • Du får full støtte og opplæring.
 • Du får være med på rekrutteringsprosessen fra A til Å, med andre ord masse ansvar. Vi ansetter ikke researchere. Du er mer verdt enn som så.
 • Du kan jobbe fra hvor du vil og når du vil, men kult om du er mye på kontoret og kult om du jobber mye.
 • Du kan gå på masse spennene arrangement innenfor tech og rekruttering.
 • Vi er driveren for moderne og agile rekrutteringstjenester. Det vil du også være.
 • Vi gjør masse bra for veldedighet som du også får være med.
 • Vi er en del i media. Kanskje du får være med på dette også.
 •  Du får lik mulighet som alle i selskapet med tanke på å stige i gradene og gjør du det bra så vil du på langsikt få lov å bygge ditt eget team.

 

Vil du lese mer om hva som skjer så sjekk ukeslutt-tekstene på hjemmesiden vår under blogg.

Hvem er vi ute etter?

Først og fremst må du ha et brennende ønske om å være med på noe nytt og spennende, og kanskje til og med litt disruptivt. Du må være en person som elsker nettverksbygging og salg, og en person som ikke er redd for å by på deg selv. Du er også en person som ser nytten i å utfordre det tradisjonelle. Du må snakke norsk flytende og helst ha en utdannelse på Bachelor-nivå eller høyere. Ellers er det ikke så nøye hvem du er. Jente, gutt, homofil, små barn, skal ha barn, transe, flyktning, spiller ingen verdens rolle. Vi er åpne for alle.

Så er det jo slik at vi også kan være mer seriøse enn i denne annonsen. Så splitt personlighet er et must he he!

Hva nå?

Vi håper så klart å høre fra deg. Du kan enten søke via denne linken eller sende CV på mail til efh@avantgardesearch.no. Ny warning: Vi ønsker ikke en søknad om hvor løsningsorientert, strukturert og effektiv du er. Ei heller om hvordan du jobber godt i team, men også at du kan jobbe for deg selv. Ellers kan du skrive hva du vil, men heller ikke noe krise om du ikke skriver en søknad. Er litt sånn 1990-tallet.

Har du fortsatt tid til å lese / se litt mer? Da har vi lagt med en variasjon av bilder nedenfor fra året som har gått.

 

oznorCOBR