En annerledes intern-stilling | rekruttering & markedsføring | Oslo

Vinteren 2019 la vi ut en annonse for en intern-stilling i Oslo hvor vi skrev mer om kaffe enn hva vi så etter i en kandidat. Og vet du hva? Hun som fikk intern stillingen fikk så fast jobb hos oss i september. Hun drikker mer kaffe enn noen av oss, ja så mye at vi har måtte sette et maks budsjett på kaffe hver uke. Heldigvis er Fathia råflink. Ellers kunne dette blitt dyrt.

Siden sist “vi snakket” er vi kommet enda et godt stykke på vei. Vi har nylig hatt 1. års bursdag og da feiret vi med stor bløtkake og blomster til alle ansatte. Bullshit. Det gjorde vi ikke. Ønsker du bløtkake på jobb og firmahytte på fjellet så er vi nok ikke selskapet for deg. Vi feiret bursdagen vår med å gjøre en god gjerning hver av oss gjennom appen Goodify. #verdentrengermergodhet. That`s how we roll!

Så hva er planen med deg som intern? Vel det to muligheter. Den ene muligheten er at du ønsker erfaring med rekrutteringsarbeid. Da vil du være med å jobbe med masse spennende tech-selskap. Dette innebærer videre aktivitet som salg, kartlegging av kandidater, kandidatkontakt, annonsering, intervjuer og mer. Den andre muligheten er at du studerer markedsføring og har lyst å ta oss til nye høyder innenfor dette området. Da vil du få i oppgave å studere hvordan vi driver med markedsføring per i dag for så å legge en markedsføringsstrategi for vår vei videre. En oppgave du helt sikkert får bruk for i videre karriere og en oppgave du kan bruke som referanse ved framtidige jobbintervjuer.

Hvem er vi ute etter?

Vi er ute etter deg som er strukturert, løsningorientert, effektiv, motivert, ærlig, åpen, ambisiøs og alt annet av fine ferdigheter. I tillegg må du kunne jobbe selvstendig, men for all del også som en del av et team.

Blir du også kvalm av avsnittet over? Vi gjør det. La oss heller se på hva vi virkelig er ute etter.

Vi er ute etter en person som liker å utfordre det tradisjonelle. En person som vil ha det gøy på jobb og en person som ikke er redd for å på seg selv. Vi ønsker en person som bryr seg om andre og en person som vil være med å gjøre en forskjell. Gutt, jente, små barn, homofil, transe, flyktning eller hva det måtte være. Hos oss er alle velkomne så framt de har noe å bidra med og så framt de vil lære.

Hvem er vi?

Vi er en blanding av Nordlendinger, Østlendinger, Sørlendinger, Trøndere, Vestlendinger og Somalier. Jonas er red-neck fra bygda, mens Hege er insta-dronning fra Bodø. Kennet er tidligere oljearbeider som tror han er en vin-guru, Ingunn er anti-norsk og hater snø, Nina elsker snø og tror hun er god på snow board, Arnfinn tror han er hip med skjegg, Fathia elsker rotgrønnsaker (de Erik lager) og vår Daglige Ledere, Erik, er hyper og litt gal.

Som selskap ønsker vi å være det selskapet som setter standard for moderne og agile rekrutteringstjenester. Vi jobber kun inn mot tech-selskap og kun med faste ansettelser av ledere, spesialister og salgspersonell. Vi ble Gaselle bedrift i 2019 og jobber nå med noen av landets mest spennende og raskest voksende selskap. Vi er fortsatt en grunder-bedrift i utvikling og da er det ikke slik at vi har all verdens av formelle prosesser og verktøy på plass, men det ser vi på som positivt.

Hva får du hos oss som intern? (ingen spesifikk rekkefølge)

 • Er du snill med Jonas så får du kanskje et juletre når julen kommer
 • Du får jobbe med det du vil og hvordan du vil
 • Du får være med i det som må være århundrets beste Slack gruppe
 • Du får være med ut å møte masse spennende selskap
 • Du far mulighet til å være med på masse spennende events og på den måten få et stort nettverk
 • Du får noe gratis kaffe avhengig av hvor mye Fathia drikker
 • Du får være med på vår konvolutt-vegg hvor premiene inkluderer Alpe-tur, konferanse i Las Vegas og noen mindre premier som vin, middager, støtte til veldedige formål, reiser og mye mer.
 • Du får gratis hipster lunsj på Spaces
 • Du får gratis treningsstudio på Spaces
 • Du kan sole deg eller ta et glass vin etter jobb på takterrassen på Spaces
 • Vi hjelper deg med å lage en 100% oppdatert LinkedIn profil som du får god nytte av i framtiden
 • Mulig Fathia kan klippe deg, men kan ikke love noe (har ikke sjekket med henne enda)
 • Vil du lære poker så har vi en tidligere poker-proff i Arnfinn, selv om han ikke er så veldig god lengre. (Erik knuser han)
 • Vår kjære Pascal er rett over gata fra kontoret
 • Spaces ansatte er helt fantastiske. Vi digger dem og det kommer du også til å gjøre
 • Sikkert noe annet du også får, men kom ikke på mer i farten

Per nå så vil vi ikke ha en søknad om hvor motivert og løsningsorientert du er. Da vil vi heller at du stikker innom for å hilse på en dag. Du kan maile Erik Falk Hansen på efh@avantgardesearch.no for å avtale et tidspunkt eller sende CV via denne linken.

 

Tusen takk for at du leste dette. Vi setter stor pris på det og blir utrolig glade om vi hører fra deg.

Hilsen alle oss AvantGardere

Sjekk gjerne bildene nedenfor som gir et bedre innblikk i hvem vi er (håper vi i det minste 🙂 )


AvantGarde Search is a specialist recruitment company focusing on recruitment to technology companies and consultancy companies within tech or digitalization. We aim to be the driver for more modern and agile recruitment services, this in a very conservative industry. We have dedicated teams recruiting within their own key areas including management, software, sales, marketing, design and operations. Additionally, we have a team that 100% focus on recruitment to IoT companies. Since the start in 2019 we have had the opportunity to work with some of the fastest growing technology companies in Norway and Sweden.