BI – Agile – En hund – Ecommerce – tech og masse annet snacks | Her er ukeslutt!

Da er uken, ja til og med måneden nesten over og da er det på tide med UKEEEESLUTTTT fra oss, vel det vil si for to uker ettersom vi ikke fikk tid forrige uke. På grunn av en hektisk fredag for oss alle så går dette ut i dag, torsdag kveld.

Så hva skjer, skal skje, har skjedd, skjedde?

Vel, vi har det utrolig gøy og er så takknemlige for at framtidens selskap ser fordelen med å bruke våre moderne og agile rekrutteringstjenester, både i Stavanger og Oslo. Ett år etter oppstarten av AvantGarde Search er vi nå 9 ansatte og har planer om å vokse både i Oslo og Stavanger ila vinteren. Kunne du tenke deg å jobbe for oss? Vi har ikke annonsert enda, men HER er annonsen fra i fjor. Den står like godt nå tenker vi. Ellers har vi hatt rekordmåned i både nye oppdrag og kunder som vil møtes oss og ingen ting er jo bedre enn en god start på året.

Derfor gjør vi det enkelt for søkere

For AvantGarde Search er kandidat vel så viktig som kunde. Skal vi gjøre det lett for kunde skal vi også gjøre det lett for kandidat, både aktive søkere og de som kanskje kan være interessert i en ny mulighet. Vi ber derfor aldri om jobbsøknad. For oss gikk det ut på dato for mange år siden. Alle kan jo skrive hvor strukturert og løsningsorientert de er + det tar bare masse av din tid.  I stedet gir vi kandidaten to valg; 1. Sende CV eller link til LinkedIn profil via annonsen eller 2. Kontakte oss helt uforpliktende for å be om mer info. Vi sender da ut detaljert informasjon om stilling, selskap og prosessen. Vanskeligere er det ikke.

Masse stillinger innenfor tech

Vi har så utrolig mange kule stillinger akkurat nå med noen helt fantastiske selskap både i Oslo og Stavanger. Så mange at vi ikke får plass til å skrive om alle her, men du kan jo alltids ta en titt på ledige stillinger HER. For å nevne selskap vi jobber med i Oslo så har vi nå to nye stillinger med Airthings (Embedded Utvikler og UX Designer). Et av det raskest voksende tech-selskapene i Norge som satser stort globalt. Miros i Asker som er verdensledende på SeaStateAsAService og IoT inn mot energi og maritime bransje søker Junior Front-End Utvikler og Senior Cloud Utvikler (back-end). Så er det enda flere stillinger med Porterbuddy  på Skøyen for både Full-Stack og Front-End utviklere. Sist, men ikke minst; 3 utrolig spennende stillinger med Skalar i Oslo Sentrum (UX Designer, Front-End Utvikler og Full-Stack Utvikler). I Stavanger er det også masse spennende som skjer.  Her kan du bli med på et medisinsk eventyr i stillingen som Product Development Engineer hos Excitus . Vi søker også etter Sales & Marketing Manager for Shipshave + masse annet spennende.


Når spaces arrangerer tar vi med kunde

Som medlem av Spaces i Oslo får vi, i tillegg til kontorene, benytte all den flotte plassen i deres åpne områder. Kanskje enda bedre; Vi får være med på masse spennende events. Forrige uke tok vi med vår kunde Airthings på event om det nyeste innenfor E-Commerce. Masse nyttig info for vår egen Fathia og Airthings egen E-Commerce Specialist, Julie Gatto og deres Head of Customer Success Simone Marchili. Så enda en kul ting med Spaces; Trenger du en klem? Da er det bare å ringe på….

Ikke lenge til frokostseminar; Agile Recruitment i Oslo og Stavanger

Torsdag 06/02 braker det løs i Oslo fra 08:30 – 10:00 med frokostseminaret; “Agile Recruitment; A must for securing the best talent in 2020”. Vi gleder oss masse og ryktene sier at Erik har laget en ufattelig god presentasjon hvor samtlige gjester kan ta med seg nyttig lærdom i søket etter nye talenter. Og for en liste av selskap vi har fått. Enda kulere; Dette er selskap som synes vårt “lille” frokostseminar er viktigere en HR Norges Rekrutteringsdager (samme dag). Så vi gleder oss til å se selskap som; Arundo, Airthings, NOV, WG2, Kezzler, Computas, Funding Partner, Siemens, IF, Kahoot, PG Flow, Halodi Robotics, Unicorn, Intility, Hurtigruten, Microsoft, DNB, Yara, Spacemaker AI, Oneflow, LinkMobility, Atea, Bag`in, iSURVEY, Memory AI, Startup Campus, Norselab og enda flere. I Stavanger er seminaret i mars og allerede er det 30 gjester bekreftet. Ønsker du mer info om Stavanger så send en email til kennet@avantgardesearch.no

Snart bursdag

Neste uke 06/02, samme dag som frokostseminaret, har vi offisielt 1-års bursdag. Joda, vi startet AvantGarde Search i januar 2019, men det var første uken i februar hvor vi kom skikkelig i gang. Vi liker å være litt annerledes så følg med; Det blir helt sikkert ikke bløtkake. Noe helt annet faktisk.

For old times sake

Før vi ble AvantGarde Search i januar 2019 drev selskapet også med outplacement tjenester inn mot energibransjen. Gjennom vårt omstillingsprogram, DUJSK, var vi med å hjelpe flere tusen høyt erfarne mennesker inn i ny jobb som kom fra selskap som Cameron, Schlumberger, Interwell, Welltec, MacGregor med flere. I dag jobber vi ikke med dette, men da muligheten bøy seg for å være med å støtte 9 personer som mistet jobben i Cameron i Kristiansand, da var det en glede å si ja. Så nå blir det jobbsøkerkurs og veiledning i februar og både Erik og Kennet gleder seg masse til å være med å støtte disse flinke menneskene.

Gøy med BI i stavanger

Vi liker å være med å bidra, både i media og rundt forbi på høyskoler og universitet. Denne gang var det Kennet og Ingunns tur til å besøke BI i Stavanger. I sammen med mange andre høyt profilerte næringslivsledere var vi på BI sin årlige rekrutteringskveld hvor vi møtte fantastisk mange studenter som virkelig imponerte oss.  Her var det flere aktører fra bransjen vår og alle som en var imponert over studentene.  De er reflekterte, de vet hva de vil og de er flinke til å selge seg selv.  -Janteloven gjelder ikke for BI studenter i hvert fall, og det liker vi.

Scampi

Scampi går det bra med. Er en veldig stille og rolig hund, bortsett fra når mamma kommer inn døren. Da tar hun helt av i “excitement”. Nå skal kanskje hele familien flytte på seg (fortsatt i Oslo) så blir spennende å se hvordan Scampi finner seg til rette i ny leilighet. Ellers er hun utrolig skuffet over at det ikke er noe snø her i Oslo. Hadde jo gledet seg til dette gjennom hele våren, sommeren og høsten. Så kom snøen aldri. I hvert fall ikke så langt.

Så er det bare å ønske alle våre følgere god helg. Det er ikke alltid vi får tid til ukeslutt, men håper å få til minst tre oppdateringer i løpet av en måned. Ta godt vare på hverandre, lek masse og kommer snøen, da er det bare en ting å si; Grip muligheten. Den forsvinner fort.

 


AvantGarde Search is a specialist recruitment company focusing on recruitment to technology companies and consultancy companies within tech or digitalization. We aim to be the driver for more modern and agile recruitment services, this in a very conservative industry. We have dedicated teams recruiting within their own key areas including management, software, sales, marketing, design and operations. Additionally, we have a team that 100% focus on recruitment to IoT companies. Since the start in 2019 we have had the opportunity to work with some of the fastest growing technology companies in Norway and Sweden.