SALES EXECUTIVE – ONEFLOW – OSLO CITY CENTRE

Sveriges mest spennende start-up har endelig kommet til Norge!

Er du en liten brikke i et stort puslespill? Har du grunderspiren i deg og ønsker å være en del av en oppstartsbedrift som allerede er kommet et godt stykke på vei? Frister det å jobbe i et lite team hvor du med din personlighet, engasjement og erfaring kan forme veien videre? Ønsker du å jobbe i et selskap som bidrar til et bedre miljø?

I Oneflow blir du en del av et selskap som skal vokse i rekordfart og hvor du får stor innflytelse på hva som skjer og hva som skal skje. I tillegg vil du få jobbe i et selskap og miljø med verdier som #showlove #beatyesterday og #inittogether.

Er dette deg? Bli med da vel!

Kommer du til oss så tror vi at du trives med å jobbe i en start-up hvor svarene må oppdages på veien. Du er en person som ønsker å ha stor påvirkning på både kultur og måten vi gjør ting på og samtidig ikke redd for å si din mening. Du tenker på selskapet som ditt eget og alt du gjør bærer preg av at du vil være med å skape en historie du kan ta med videre i resten av din karriere.

Er du fortsatt med? Vel dette kan vi tilby! Om ikke redde verden så….

I motsetning til mange start-ups kan vi tilby konkurransedyktige betingelser både i henhold til lønn, provisjon og bonus. Du vil få jobbe i en inspirerende og internasjonal kultur med høyt tempo. Du vil rett og slett ha det utrolig gøy på jobb. Enda bedre; Du får være med å bidra til et papirløst samfunn og med det være en viktig brikke i å skape positive endringer iht. miljøet. Om vi ikke skal redde verden så skal vi i det minste gjøre vår del for at flere og flere velger teknologi foran papir.

Andre positive ting med stillingen og oss som arbeidsgiver:
– God opplæring og jevnlig kontakt med kollegaer i både Stockholm og København som vil heie deg frem
– Nye og stilige lokaler på Spaces i Apotekergata med mange kule og lærerike events
– Sunn frokost og lunsj dekket av oss
– Oppleve en uformell lederstil hvor din leder er mer kollega enn leder
– Treningsstudio og squash i kjelleren
– Bøker du har lyst til å lese? Vi dekker kostnaden
– Vi tror på å utvikle oss som mennesker, og ikke bare begrenset til rollen du har

Slik tror vi stillingen din blir, men husk; det er også litt opp til deg å forme den!

For å lykkes må du være komfortabel med å drive frem egne salg og relasjoner fra start til slutt, og ha vår felles reise som team som den største motivasjonen. Overordnet ansvar vil være å være en pådriver for at det norske markedet blir kjent med oss og hva vi gjør. Du vil bruke mesteparten av din tid på å lete etter nye muligheter og måter vi kan hjelpe norske selskaper. Vi forventer også at du er nysgjerrig på hvordan vi kan gjøre ting bedre og at du tør å utfordre kundene til å tenke nytt.

Andre arbeidsoppgaver og ansvarsområder:
– Bygge din egen salgspipeline målt opp mot individuelle- og teammålsetninger.
– Følge opp møter booket av deg til vårt salgsutviklingsteam.
– Bidra både sosialt og faglig til en sterk teamkultur på kontoret.
– Ta ansvar for personlig utvikling og måloppnåelse i felleskap med resten av teamet.

Hva er din super-power og er du en som liker å #showlove?

Vi lever etter verdiene våre og ønsker derfor å komme i kontakt med noen som ønsker å jobbe etter de samme verdiene. Vi ser gjerne at du har minst et par år salgserfaring bak deg, men enda viktigere er det at du er motivert og sulten på å gjøre en forskjell. For å lykkes må du være komfortabel med å drive frem egne salg og relasjoner fra start til slutt og ha evne til å ha dialog med kunder og potensielle kunder på alle nivåer. Resten tar vi når vi treffes. En rekke fine ord om hvor strukturert og løsningsorientert du er dropper vi for nå 😊

Om Oneflow

Oneflow har fundamentalt endret måten bedrifter håndterer avtaler og kontrakter. Vi tilbyr en “end-to-end”-løsning som kobler alle stegene i en kontraktsprosess til et moderne, brukervennlig og kraftig software. Konseptet vårt er unikt og disruptivt, og vårt mål er å lede an innovasjonen og bli en global markedsleder i vårt felt. Vi jobber med hundrevis av kunder på tvers av mange land og vår raske vekst tyder på at vi er på vei mot noe stort.


Da snakkes vi eller hører fra deg?

Ønsker du å søke umiddelbart, klikk denne linken. Vi trenger bare din CV i første omgang.

Ønsker du mer informasjon om denne spennende muligheten før du søker, kontakt vår rekrutteringspartner i AvantGarde Search, Arnfinn Madsen. Du treffer han på 93 69 44 20 eller arnfinn.madsen@avantgardesearch.no . Han har mye mer informasjon han kan dele med deg.

Ser fram til å høre fra deg!