Ukeslutt | Logo – Grattis – Vekst – Agile – Konvolutt og en hund

Da er vi endelig tilbake med ukeslutt, vår uformelle vinkling på hva som har skjedd i uken som har gått blant oss AvantGardere og med en litt nærmere titt på hva som er i vente i ukene som kommer. Så må vi jo også få ønske alle våre følgere et riktig godt nyttår! (er vel ikke for sent er det?)

Vi gratulerer

Vi har vært involvert i mange ansettelser med våre kunder over jul og nyttår. Som alltid må vi sende våre gratulasjoner til både kunde og kandidat her i ukeslutt.  Airthings har ansatt både Chief Marketing Officer, PR & Events Manager og Partner Key Account Manager. Mestergruppen har ansatt Digital Project Manager. Mapsi i Stavanger har ansatt Salgssjef, mens Bri Norhull  har ansatt Engineering Manager, Automasjonsingeniør og Mekanisk Design Ingeniør. Gratulerer så mye til dere kandidater. Dere har fått en utrolig kjekk ny arbeidsplass for utrolig spennende selskap. Til alle dere som var med i prosessen, men som ikke kom helt i mål; Tusen takk for tiden deres. Vi og kunden setter umåtelig stor pris på tiden deres og håper vi kan snakkes om andre stillinger i nærmere framtid.

nye stillinger

Neste uke lanserer vi enda flere stillinger, denne gang i hovedsak i Oslo-området. Vi skal lete etter Software Engineeres for Arundo Arundo i Oslo (alle nivåer) i tillegg til Senior Back-End Utvikler og DevOps Engineer. Stillinger hvor du får jobbe med både Cloud Computing, Edge Computing, IIoT, Kubernetes, Machine Learning og Block Chain. Vi lanserer også 3 stillinger for Oneflow i Oslo for Sales Executives, et selskap som har et unikt og disruptivt konsept innenfor end-to-end løsning for kontraktprosesser. (vi er så heldige å ha som “venner” her på Spaces). Ellers vil vi også lansere en Lead Firmware stilling i Oslo for et av Norges mest ambisiøse tech-selskap, 3 Java Utviklere og  1 UX Designer for et annet spennende teknologi selskap. Sist, men ikke minst; Vi går også i gang med ansettelse av Senior SW Developer (Azure) for vår fantastiske kunde, Miros i Asker. Alt av stillinger kan du lese mer om på vår hjemmeside neste uke eller ved å følge oss på Facebook eller på LinkedIn (bildet nedenfor er fra oppstartsmøte med Andreas i Oneflow)

GØy når kundene vokser

Vi er så glade for at vi har fått vært med å støtte Airthings på rekruttering ila 2019 (8 ansettelser totalt gjennom oss) og enda gladere er vi for å være med på deres spennende reise videre. Alltid gøy å se kunder som vokser raskt og ingenting tilsier at man gjør det bra enn når man må leie mer kontorplass. Da kan man leve med at det tar litt tid før møblene kommer på møterommene. Her ser dere noen av de flotte ansatte innenfor markedsføring som har et morgenmøtet, og som alltid ble Erik godt mottatt da han stakk innom 🙂

Frokostseminar oslo – agile recruitment

Om noen få uker trår vi til med frokostseminar i Oslo hvor vi skal snakke om det «hotte av det hotte»; Agile Recruitment. Det vil holdes på Spaces i Tollbugata 06/02. Helt fantastisk å se hvor stor interessen har vært. Vi er så heldige å ha fått med oss noen av landets mest spennende og raskest voksende tech-selskap, i tillegg til store aktører som DNB, Yara, Microsoft, Siemens med flere. Seminaret er fullt, men send en email til efh@avantgardesearch.no dersom du vil stå på venteliste. Vi skal nok også holde et lignende seminar i april så fortvil ikke om du ikke har fått plass.

 

Frokostseminar stavanger – agile recruitment

Det var først denne uken at vi bestemte oss for også å holde seminaret i Stavanger.  Det blir 06/03 på Ostehuset i Stavanger sentrum.  Jobber du med HR, rekrutterer eller som leder i ditt selskap så vil vi gjerne ha deg med. Send en email til Ingunn på iso@avantgardesearch.no så sender hun deg alt av info. Vi forventer at interessen blir like stor og bra som i Oslo så 🙂

WE love it

Love or hate wearing your company logo? We love it! Ja du vil nok se oss alle fra tid til annen i en sort, blå eller hvit AvantGarde Genser eller t-skjorte. Vi elsker jo selskapet så hvorfor ikke liksom? Noen ganger må vi også ta på oss dressen, men stort sett har vi en uformell stil som også skal skinne gjennom i hvordan vi behandler både kunder og kandidater. Alle er jo mennesker tross alt!

nye oljå (som de sier i stavanger)

2020 har fått en pangstart hva møtevirksomhet angår i Rogaland. Denne uken har vi møtt flere spennende selskap i Stavanger med ambisjoner langt utover å tjene penger. Det er helt åpenbart at flere aktører i den mest oljetunge delen av landet har begynt omstillingen mot et mer bærekraftig samfunn. Noe av det som gleder oss mest, er at flere av gründerene vi treffer bruker kompetanse tilegnet gjennom jobb i «oljå» til å utvikle ny og bærekraftig teknologi. Vi i AvantGarde Search håper å kunne lansere noen spennende prosjekter fra dette segmentet i tiden fremover. Fremtiden i regionen er utvilsomt lys.

Konvoluttveggen

Vi «stjal» tipset av vår kule kunde Airthings  g har nå fått vår egen konvoluttvegg. Her er det både mål / targets for individuelle og for selskapet som helhet. Når målet er nådd åpner vi konvolutten med live filming inn i vår slack-gruppe. Her ligger alt fra helgetur til varmere strøk, konferanse i Las Vegas, vin, gode gjerninger og mye mer. Skal sørge for å dele her i ukeslutt de gangene vi åpner konvolutt. Denne uken var det Arnfinn som fikk åpne etter å ha fått 1000 nye kontakter på LinkedIn. Da har han i det minste vin i orden for helgen.

Scampi
Alt bra med Scampi. Hun har jo vært med Erik til England i jula og det er vist ikke så lett å ta med hund til UK. Da ble det flytur til Amsterdam og ferje derifra til Newcastle. 29 timer dør til dør. Nå er hun tilbake i Oslo og skikkelig skuffet over at ikke det er noe snø, men det kommer vel.
Så gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig strålende helg i det som er av vær og vind. Ta godt vare på hverandre så hører dere fra oss neste fredag.
Alt godt!
Hilsen alle oss AvantGardere

AvantGarde Search is a specialist recruitment company focusing on recruitment to technology companies and consultancy companies within tech or digitalization. We aim to be the driver for more modern and agile recruitment services, this in a very conservative industry. We have dedicated teams recruiting within their own key areas including management, software, sales, marketing, design and operations. Additionally, we have a team that 100% focus on recruitment to IoT companies. Since the start in 2019 we have had the opportunity to work with some of the fastest growing technology companies in Norway and Sweden.