Ukeslutt: Juletrær – agile – julefest – Jyb – grattis – BI Stavanger + mye mer

Da var det den tiden igjen; tiden for vår uformelle ukeslutt om hva som har skjedd og hva som skal skje i livet til oss AvantGardere i Oslo og Stavanger. Ettersom det ikke ble tid til noen ukeslutt forrige uke blir dette en oppsummering fra de to siste ukene. Altså; Ekstra mye “godteri”

Vi gratulerer

Først og fremst må vi få gratulerer vår supre kunde, Airthings, med ansettelsen av ny Chief Marketing Officer. Utrolig spennende å få være med på denne rekrutteringsprosessen, kanskje den mest agile prosessen så langt i livet til AvantGarde Search. Ellers må vi også gratulere våre gode kunde i Stavanger, Bri Norhull, med ansettelsen av Senior Automation Engineer og Mechanical Technician.  Dere er begge etterhvert blitt noen av våre største kunder og vi setter umåtelig pris på tilliten fra ledelsen hos dere begge.

FROKOSTSEMINAR – AGILE RECRUITMENT

Datoen er endelig satt for seminaret som skal snakket om “the hottest of the hot” Agile Recruitment. (06.02.2020 @Spaces, Tollbugata 8) Du kan lese mer om arrangementet her Dersom du er involvert i rekruttering der du jobber i dag så er det bare å sende mail til efh@avantgardesearch.no for å melde interesse i å være med. Du vil helt sikkert gå fra seminaret med nye tanker om rekruttering og hvordan en sikrer de beste talentene der ute.  NB. Dato for Stavanger blir offentliggjort neste uke.

Endelig Gaselle-konferanse og beviset på plass

Som tidligere nevnt var vi positivt overasket og litt stolte over å ha blitt Gaselle-bedrift nå i 2019. Det gjør mye med motivasjonen, som i grunn var på topp fra før). Nå skal vi jobbe enda hardere enn tidligere for å være Gaselle-bedrift to år på råd. Vi ønsker å takke alle kunder, samarbeidspartnere og kandidater. Uten dere hadde vi ikke oppnådd dette og vi setter umåtelig stor pris på dere alle. Så må vi også få sende våre gratulasjoner til vinneren av Gaselle-kåringen i Rogaland, Wexus Gruppen. Da måtte jo vår nye selfie-dronning, Ingunn Søyland, ta en selfie med vinneren selv, Bernt Åge Lie.

 

BI og AvantGarde Stavanger = Sant?

Våre Stavanger-AvantGardere, Kennet, Ingunn og Nina var på besøk hos BI Stavanger forrige uke. Her ble det snakket løst om et samarbeid til våren og mange tanker ble luftet. Akkurat nå er det ikke så mye mer vi kan si, men neste uke er vi blitt invitert på lunsj hos BI for videre dialog.  “Watch this space”

 

JYB – Framtidens rekrutteringsløsning

Det var utrolig stas å kunne invitere inn grunderne bak den lovende rekrutterings-appen, Jyb til oss her på Spaces, i Oslo. Her ble det delt masse tanker om framtidens rekruttering og hvordan en skal attrahere kandidater, og selv tror vi i AvantGarde at Jyb blir en viktig del av framtiden. Nå gleder vi oss til å se hvordan den endelige løsningen blir når den er ferdig over vinteren. I mellomtiden så må dere bare skrike ut Dan Mario eller Joachim dersom det er noe vi kan bistå med.

Julefest Oslo

Erik liker ikke ordet julebord så da kaller vi det fest, og FEST ble det med både store F, E, S og T. Først bar turen til en coctail-bar på Grunerløkka hvor Hege var så lur å bestille seg en drikk med rå chilli i. Det tok ikke lang tid før hun inviterte oss andre til å smake, men selv med 5 personer klarte vi ikke å få glasset tomt. Så “hot” var den. Deretter gikk turen til fantastiske Wallmans og tidenes show. Og vet du hva? Vi fikk de beste plassene i lokalet; Terrassen som stikker ut over resten av publikum. Vi følte oss nesten som kongelige der vi satt med champis, masse god mat og en whiskey eller to eller tre. Så var det ekstra stas når CEO på Wallmans, Cecilie Trøan Kjelsaas kom over med en musserende flaske på huset. Tusen takk Cecilie. Har du ikke vært på Wallmans så MÅ du bare gå en gang i vinter. Noe helt unikt hvor mat, drikke og knall-bra show er samlet alt på et sted. Men før det ble leggetid så måtte vi også en tur på The Dubliners og svinge oss til litt irsk musikk. Det vil si; Det vare bare Hege og Fathia som valgte å danse av oss. Eller; de var faktisk de eneste på hele puben som danset så fint foran bandet på scenen. Så sier vel bildet nedenfor bare en ting: Hege elsker sprudlende drikke.

 

Julefest på Spaces

Spaces, så flinke de er, hadde selvfølgelig også lagt opp til julefest for alle selskapene her på bygget og på menyen? Det BESTE AV DET BESTE; Risgrøt, klementiner, masse kaker og selvfølgelig massevis av julebrus. Tusen takk Spaces-jenter. You rock (around the Christmas three) og derfor har vi dedikert ukens feature-image til dere 🙂

Mandagsmøtet med DN! den store: Alder og jobbsøk

Denne episoden som Erik var med på tidligere sent i november legges ut førstkommende mandag på DN Pod Er du bekymret for din alder og jobbsøk, ja da er det absolutt verdt å høre på Erik og kommentator Eva Grinde snakke om dette “hotte” temaet. Kanskje det også vil hjelpe på motivasjonen og troen på at ny jobb er like rundt hjørnet.

Nina; Salg og SW Dev

Nina er så glad i oppmerksomhet at hun ville ha sitt eget avsnitt her på ukeslutt-bloggen, og positive som vi er så sier vi selvfølgelig ja. Ettersom Nina selv har bakgrunn fra salg og marked er hun vår faste leverandør på slike oppdrag på Vestlandet. Nå har hun / vi nylig lansert en utrolig spennende stilling med Mapsi i Stavanger hvor vi er på utkikk etter Operativ Salgsleder. Hun er allerede i dialog med masse spennende kandidater så dersom denne stillingen er av interesse for deg så må du ta kontakt med Nina ASAP.

I tillegg er Nina fullt i gang med å få promotere Stavanger-Regionen for å tiltrekke nye software utviklere som kan bidra til at regionen fortsetter å fremstå som en innovativ, attraktiv og fremtidsrettet region. Hun er til og med i DEV Community (www.dev.to) – en arena for programmerere hvor de deler idéer og hjelper hverandre vokse faglig. Her får Nina svar direkte fra utviklere på det hun lurer på, i tillegg til gode råd som gjør at hun fortsetter jobben med å bli Rogalands beste Tech-Recruiter. Det er en grunn for at vi internt kaller henne Tech-Nina.

Jonas, vår egen bonde

Ja Jonas er faktisk, om han vil det eller ei, en ekte bonde og som mange andre som driver gård så driver Jonas også med juletrær. Vel, det er i hovedsak fetteren som står for dette, men Jonas er også en del av de som kaller seg Juletregutta Nå kan du se vår egen Aurskog-hølan konges juletrer på skoler rundt forbi i Oslo og tettsteder rundt forbi på Østlandet. Så dette er vårt bidrag til julestemning. Vår egen Juletre-AvantGarder.

Annet nytt?

Vel endelig fikk alle i Oslo nye gensere og denne gang både i sort og hvitt. Nå har Erik lovet Fathia at han ikke skal søle kaffe på sin hvite genser, noen hun er overbevist om at han ikke klarer. Kennet røper at han fortsatt har sommerdekk på bilen og i sammen med Ingunn, Nina og Laila er de alle glade for at de bor i den delen av landet med minst snø. Våre egne Viking-jenter (Ingunn og Nina) inntar hovedstaden for denne helgen. Er jo ikke så ofte Viking er i en cup-finale og da må til og med medgangssupportere som Nina og Ingunn reiser over fjellet.  Måtte det beste laget vinne!

Scampi

Ved sist ukeslutt så hadde ikke Scampi det så bra og for første gang måtte hun “legges inn” på dyre-sykehus. Ikke spiste hun, ikke fikk hun i seg vann og ellers var det bare oppkast. Heldigvis gikk det bra og etter noen dager med intravenøst og nå noen dager på spesiell diett så er hun tilbake til seg selv. Dropper bilde av henne denne gang, men hun lover leserne et julebilde neste uke.

Da gjenstår det bare å ønske alle våre følgere en riktig fin helg. Ta godt vare på hverandre og “make it fun” It is only Xmas once a year!

Hilsen alle os AvantGardere