OPERATIV SELGER

Hva er din drømmejobb? Er det friheten til å styre din egen arbeidshverdag, unngå detaljstyrt ledelse, kort vei til beslutninger og ha mulighet til å jobbe selvstendig med fokus på salg i en fremtidsrettet bransje? Hvis dette er det du drømmer om, fortsett å lese. 

Bakgrunnen for stillingen

Mapsi AS har ambisjoner vekst og ønsker å øke sin kundeportefølje og har derfor besluttet å opprette en ny salgsstilling som vil være en avgjørende stilling for selskapets videre vekst.

Om stillingen som Operativ Salgsleder

Stillingen rapporterer til daglig leder/eier. Møtebooking og salgsmøter inn mot olje- og gass vil ha første prioritet. Jobben krever at du er meget selvstendig da daglig leder jobber selv som konsulent og har liten tid til ledelse og salg. Sentrale oppgaver vil være å kartlegge og kontakte bedrifter i regionen, og gjerne også andre aktuelle kunder i Norge, i tillegg til å utarbeide nødvendig markedsmateriell.

 

VALUE IS IN THE DATA

 

Stillingen krever at du har et solid nettverk innen olje og gass, og at du evner å jobbe strukturert og klare å motivere deg selv. Du må være pålitelig, serviceinnstilt, engasjert, ydmyk og ha et genuint ønske om å oppnå salgsresultater som bidrar til Mapsi sin videreutvikling og vekst som selskap. God i presentasjoner, formidling av budskap og forhandlinger er en forutsetning. Konsulentene til Mapsi sitter for tiden ute hos kunder, og en kontorplass i Stavanger vil stilles til disposisjon for salgslederen. Opplæring vil bli gitt av daglig leder, blant annet i form av samkjøring i kundemøter.

Formelle krav for stillingen

  • Bachelor innen IT, økonomi/administrasjon eller ingeniør utdannelse
  • God IT-forståelse
  • 5 til 7 års relevant arbeidserfaring
  • Flytende norsk og engelsk både muntlig og skriftlig
  • Erfaring med forhandling og kontraktsinngåelse

Vi kan tilby

  • En meget selvstendig arbeidshverdag
  • Mulighet til å skape din egen drømmejobb
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Opplæring

Om arbeidsgiveren

Mapsi er et selskap med fokus på å levere tjenester for data forvaltning til våre kunder med fokus på olje- og gassindustrien. Vi hjelper til med å definere strategier/prosesser for å sikre at virksomhetskritiske data forvaltes på en strukturert og kvalitetssikret måte. I disse digitaliseringstider oppdages det at fundamentet for å lykkes med en rekke initiativer er at kvaliteten på dataene må være på plass. Vi jobber etter forretningsideen Value is in the Data , og har gjennom 10 års drift opparbeidet oss inngående og bred kompetanse innen forvaltning av data. Fokuset er at kundene våre skal få økt forretningsverdi ut av sine data og da er det en forutsetning å ha gode strategier, prosesser og verktøy for hvordan dataene forvaltes.
Vi ser det også som vår oppgave at kjedelige ting som data forvaltning skal få fokus, og bli en spennende oppgave å jobbe med og at kundene ser resultatene av good data vs bad data . For å lykkes med dette er det viktig at vi har en smidig tilnærming og tar utgangspunkt i det datagrunnlaget kunden har, for så å ha en iterativ prosess hvor en bygger grunnmuren først, slik at funkis huset som skal bygges står på det riktige fundamentet.

Veien videre

Hvis du liker det du leser, så håper vi du søker på stillingen ved å sende inn din til søknad og CV via linken under, og fortell hvorfor nettopp DU vil jobbe i Mapsi. Kontakt vår rekrutteringspartner, Nina Elisabeth Berge, i AvantGarde Search AS hvis du har spørsmål til stillingen. Vi ønsker å få på plass en operativ selger raskt, så ikke vent med å søke, vi behandler kandidater fortløpende og stillingen er åpen for søknad så lenge den ligger ute på finn.no. Trykk på denne linken for å søke:  https://avantgardesearch.teamtailor.com/jobs/782378-operativ-salgsleder