Ukeslutt | grattis, god gjerning, klima, agile recruitment, julebord og mye mer

Uken er snart over og i tradisjonen tro så kommer vi  ut med vår uformelle oppsummering av uken som har gått i livet til oss ni AvantGardere. Som alltid er det masse spennende som har skjedd og denne uken kommer vi med en aldri så liten oppfordring til alle våre lesere.

Vi gratulerer

Da er det på tide å gratulere en av våre kunder, Porterbuddy med ansettelsen av Senior Full-Stack Developer i Oslo. Et utrolig spennende selskap som, ved bruk av teknologi, skal gjøre hjemmeleveringer grønnere og mer urbant. Vi må også få gratulere vår fantastiske kunde, Airthings med topp 100 plassering i “The Times 100 best Inventions of 2019”. Gøy å se all suksessen dere har og vi er utrolig stolte og ydmyke for å kunne støtte dere på rekrutteringsfronten.

En god gjerning i førjulstida

Det er ofte vanskelig å få tid til å hjelpe de som mest trenger det i en travel førjulsperiode. Men oss AvantGardere har bestemt oss for å gjøre noe godt, og det kan du også enkelt være med på. Vår supre kunde og samarbeidspartner, Goodify og Goodify-appen, gjør det mulig å utføre gode gjerninger uten å binde seg til noe over lang tid. Last ned appen eller les mer på http://www.goodify.co . Som Goodify selv sier: #verdentrengermergodhet. Vi gleder oss alle til å bidra når desember kommer. (Nedenfor et bilde av Erik og Arnfinn på lunsj på Mesh med Goodify-teamet)

Frokostseminar – Agile Recruitment

Datoene er ikke klare enda, men det blir helt sikkert minst ett frokostseminar i Stavanger og minst ett i Oslo, hvor teamet blir Agile Recruitment. Vi i AvantGarde Search ønsker å være driveren for mer agile prosesser i rekrutteringsbransjen. Nå åpner vi opp for at HR ansvarlige og ledere i teknologiselskap kan komme å høre våre tanker om dette. Vi kommer tilbake med dato ila noen dager, men for nå så må du gjerne sende en e-mail til Erik Falk Hansen på efh@avantgardesearch.no om du er interessert i å være med. Vi er overbevist om at Agile prosesser er helt nødvendig for å vinne kampen om de beste kandidatene i året som kommer.

Har du en surrete CV?

Nå er “podden” ute på https://www.dn.no/staticprojects/2019/01/mandagsmotet/ hvor meg og DN kommentator, Eva Grinde diskuterer temaet “surrete CV”. Konklusjonen er at dersom du har gjort mye forskjellig, og kanskje enda ikke helt slått deg til ro med noe, så trenger du ikke fortvile. All erfaring er god erfaring og følger du rådene i podcasten så kan du lage en utrolig god CV og søknad. Lykke til.

Nye spennende stillinger

Nå lanserer vi enda flere spennende stillinger. I Oslo har vi fått muligheten til å jobbe med et av de mest spennende Fintech selskapene hvor vi skal ansette Java Developer, Senior Test Automation Engineer og Test Automation Developer. Annonse vil legges ut til uka, men du kan allerede nå ta kontakt med Hege Davidsen for mer info. (hege@avantgardesearch.no). Ikke not med det; I Stavanger lanserer vi en utrolig spennende stilling som Operativ Salgsleder for et teknologiselskap i vekst. Ekstra gøy å få dette oppdraget ettersom Daglig Leder var klokkeklar i hvorfor de valgte AvantGarde Search: «Vi har lyst å utfordre den tradisjonelle rekrutteringsbransen, derfor valgte jeg AvantGarde. Vi vil finne korteste vei til målet uten at man sluntrer unna.»  

Vi bidrar så godt vi kan

Heldigvis er vi i en bransje hvor vi ikke trenger være så redde for negative innvirkninger vi har på klimaet. Et par reiser her og der, det er liksom alt. Når det er sagt så gjør vi alltid vårt ytterste for å bidra i klimakampen. Da blir det mange møter via Hangout i stedet for at vi setter oss på flyet. Denne uken har Jonas og Arnfinn hatt tre møter med teknologiselskap i Trondheim over Hangout, og vet du hva? Det funker like godt som å være fysisk tilstede hos kunde. Så ja, greit å bidra der vi kan.

Snart julebord i Oslo

Som vi skrev sist uke så var Stavanger tidlig ute og ringte julen inn litt for tidlig, i hvert fall om du spør oss i Oslo. Nå er det derimot snart tur for Oslo-kontoret til å svinge seg, og torsdag i uken som kommer skal det bli stor fest på Wallmans i Oslo. Vi gleder oss enormt og har allerede planer om en tur ned til Dubliners i etterkant for å danse oss inn i natten til noen irske klassikere.

Arnfinn tilbake fra Stanford

Etter en uke på Stanford er Arnfinn tilbake på kontoret med vitnemål i hånda. Det ble en innholdsrik uke som ble avsluttet med workshop med hans favorittprofessor, Bob Sutton, som blant annet er kjent for å skrive bestselgeren «The No Asshole Rule». Bob ga mange gode innspill på framtidens rekruttering og mange praktiske løsninger på utfordringer vi møter i hverdagen. Arnfinn havnet på 5-mannsgruppe med blant annet en CEO med 35 000 ansatte, så her var det bare å suge til seg kunnskap fra de som har lykkes stort.

Scampi

Vår kjære “valpe-AvantGarder” scampi har desverre ikke hatt det så greit i uken som har godt. Hun ble veldig syk forrige helg og måtte på hundesykehus for en nærmere sjekk. For første gang var hun vekke fra mamma og pappa i en hel dag og måtte få intravenøst i flere timer. Hun er fortsatt dårlig, men heldigvis på bedringens vei.

Så gjennstår det bare å ønske alle våre følgere en riktig god og fredfull helg og skulle du få lyst å gjøre en god gjerning sånn på 1-2-3 så har du alltid Goodify-appen. Ikke sant Kristian David Elgen?

Hilsen alle oss AvantGardere


AvantGarde Search is a specialist recruitment company focusing on recruitment to technology companies and consultancy companies within tech or digitalization. We aim to be the driver for more modern and agile recruitment services, this in a very conservative industry. We have dedicated teams recruiting within their own key areas including management, software, sales, marketing, design and operations. Additionally, we have a team that 100% focus on recruitment to IoT companies. Since the start in 2019 we have had the opportunity to work with some of the fastest growing technology companies in Norway and Sweden.