Ukeslutt: Halloween, nye stillinger, Community Tech og ei lita tispe som gleder seg til jul

Da var det den tiden igjen. Tiden for vår uformelle ukeslutt som gir et bilde av hvordan hverdagen er i AvantGarde Search og blant oss AvantGardere. Som alltid har det skjedd utrolig mye spennende også denne uken.

Nye stillinger

Det ble en rekke nye oppdrag på AvantGarde Search denne uka. Først med selskapet vi jobber utrolig godt og tett med, Airthings i Oslo Her holder vi nå på med ansettelsen av ny Chief Marketing Officer i tillegg til Global PR & Events Manager. Dette er stillinger med hva som er ett av Norges mest ambisiøse selskap som skal erobre verden med sine IoT løsninger for innendørs luftkvalitet. Du kan lese mer om begge stillingene under available positions her på hjemmesiden vår. Så  er vi stolte av å få inn en ny storkunde. Mestergruppen har nå for første gang valgt å bruke våre smidige rekrutteringsløsninger og i førsteomgang skal vi hjelpe dem med ansettelsen av fire IT Product Managers. Stillingsannonse og info vil komme til uka. Dette er en ny milepæl for oss i AvantGarde Search. Det største selskapet vi noen gang har jobbet for og et selskap som virkelig har digitalisering på agendaen.

Community Tech Oslo

Vi var utrolig stolte av å kunne sende våre tre “ferskinger”, Jonas, Hege og Fathia, på Technology Days på Hub i Oslo. Skal vi være ledende på rekruttering inn mot tech så er det viktig at vi lærer mer om bransjen og ikke minst får med oss hva som skjer. Slike investeringer gjør, tror vi, at vi kan levere enda bedre på rekrutteringsoppdrag og samtidig formidle budskapet til kunden på en bedre måte ut til kandidater.

Hot or Not?

Stavangerkontoret tok seg en velfortjent dag på Greater Stavanger`s årskonferanse HOT OR NOT. Konklusjonen er vel etter alle solemerker at Stavanger er HOT som bare det på arbeidsmarkedet. Dog sliter regionen med å få folk til å flytte inn, noe som kan bli en utfordring for selskap i vekst. Ikke forstår Stavanger AvantGarderne hvorfor dette er tilfellet. Som Ingunn sier; Stavanger har jo 20 grader + omtrent hele året, sol omtrent hver dag og nesten ingen vind.

Mens vi er inne på Stavanger

Stavanger-kontoret er virkelig i flyt om dagen. Noen av de mest spennende selskapene i regionen ser at våre moderne og agile løsninger er hva som skal til for å sikre de beste kandidatene og samtidig opprettholde sitt gode renomme. Vi er godt i gang med oppdragene for Bri Norhull og er nå ferdig med å ansette 2 x BDM med fantastisk spennende Xait. Så har vi også løst et skikkelig vrient oppdrag (det smakte godt for oss og kunden), men akkurat nå er dett konfidensielt, så vi får komme tilbake med gratulasjoner neste uke. Stemningen på kontoret er tipp topp. Flyr på møter som aldri før, masse intervjuer, søk i nettverk og når alle er i sammen så blir det munndiare deluxe og masse prat som ikke gir et snev av mening. (Spesielt Kennet).

Prospera stiftelsen – Arnfinn en god bidragsyter

Prospera er et nettverk av 700 pro bono-konsulenter med høyere utdannelse og arbeidserfaring fra ledende bedrifter, organisasjoner og offentlig sektor. De arrangerte tirsdag sin årlige bankett. En hyggelig event hvor Arnfinn fikk gleden av å ta i mot takk på vegne av teamet som har jobbet for å bedre livskvaliteten for barnevernsungdom.

Spaces disker opp med Halloween så klart

Blir ikke lengre overrasket over alt det fantastiske Spaces-gjengen disker opp med og på Halloween var det så klart pumpkin-soup på lunsjmenyen. Kake var det også og masse dekorasjoner i Halloween stil rundt forbi på bygget. Så var det gøy å se de ansatte hadde tatt på seg Halloween arbeidstøyet for å spre stemningen.

Litt av hvert

Så ble det endelig bestemt at Oslo-gjengen tar årets julefest på Wallmans Her blir det god mat, masse god drikke, fest, underholdning og alt som er. Vår egen jule-grinch, Kennet, melder ellers om at det har vært en rolig uke på juleforberedelses fronten og mer fokus på Halloween. Skulle ønske det var sånn hele høsten sier han. Fest for store og små, er mer Kennets stil, dog ble det ikke noen utkledning på Stavanger-gjengen. Så ble Hege invitert til VM i sjakk, møtte en person som om to år skal ut i verdensrommet. Arnfinn hadde med sin fantastiske datter på kontoret en dag, og da kom hun selvfølgelig drakten til favorittklubben hennes, Bayern Munchen. Vi knuste Tottenham 7-2 sa hun da Erik fortalte henne at Bayern Munchen var dårlige.

Scampi

Scampi måtte selvfølgelig feire Halloween med eget Batman kostyme.  Ellers har hun vært med pappa på en rekke lange turer i høstværet, nå som pappa prøver å miste en del kilo før julen kommer. Ikke nok med det; tidligere i uken hadde Scampi sitt første kafebesøk hvor hun oppførte seg eksemplarisk på Baker Hansen på Majorstua.

 

Så gjenstår det å ønske alle våre følger, samarbeidspartnere, kandidater og kunder en fredelig og riktig god høsthelg. Kjør forsiktig på glatta og ta godt vare på hverandre.

Med ønske om en riktig god helg!

Hilsen alle oss AvantGardere


AvantGarde Search is a specialist recruitment company focusing on recruitment to technology companies and consultancy companies within tech or digitalization. We aim to be the driver for more modern and agile recruitment services, this in a very conservative industry. We have dedicated teams recruiting within their own key areas including management, software, sales, marketing, design and operations. Additionally, we have a team that 100% focus on recruitment to IoT companies. Since the start in 2019 we have had the opportunity to work with some of the fastest growing technology companies in Norway and Sweden.