Ukeslutt | Kokk – gratulerer – hoodie – utdannelse i Afrika – havets hus og m.m

Da er uken snart omme og denne gang har vi masse godteri å dele i vår uformelle ukeslutt blogg; fra nyansettelser og konferanser, til hobby-kokk, selfies og støtte til utdanning for barn i Kongo.

Gratulerer

Vi må sende store gratulasjoner til Julie Gatto som har sikret seg stillingen som Amazon E-Commerce Advisor i Airthings. Julie flytter til Norge fra Luxemburg for denne muligheten og er allerede på plass i november. Må få lov og si tusen takk til alle kandidater som søkte på stillingen, og spesielt takk til dere som var med i selve prosessen. Setter umåtelig pris på tiden og interessen deres. Stay tuned. Plutselig dukker noe annet spennende opp med Airthings.

Havets hus

Arnfinn og Jonas var så heldige å få tatt turen ned på Havets Hus på Gamle Museet. Her var det mange utrolige spennende og lærerike foredrag. Dette var spesielt interessant for Jonas som dere vet har energi-bransjen som sitt primærområde her hos oss. Det er for han også utrolig viktig å se at firmaer er framtidsrettet.  Det var veldig mange spennende selskaper på konferansen som REV-Ocean, Ocean Data Foundation, Havforskningsinstituttet  m.f. Utrolig gode foredrag om hva havet har å by på, men også alle farene rundt det å holde på slik vi gjør i dag.  Noe av det viktigste vi har tatt med oss herfra er at alle kan gjøre en forskjell, selv i de minste ting som å tenke på klær man kjøper og plastikken rundt matvarer.

Vi er buddies

Som selskap ønsker vi å være med å hjelpe de som trenger det mest, og nå er vi så inderlig glade for at vi får støtte fem barn i Kongo med utdannelse gjennom det fantastiske tiltaket “vi er buddies”.  Ikke nok med det; For hvert oppdrag vi får inn mellom nå og jul så vil vi støtte enda et barn i Kongo i 12 måneder framover. Tok ikke lang tid før første oppdrag kom inn, så nå støtter vi et ekstra barn på vegne av Airthings i Oslo. Anbefaler at alle tar en titt på hjemmesiden til Vi er Buddies.

 

Stavanger – it is hot hot hot

Stavanger-kontoret melder om skyhøy aktivitet.  Dørene rennes ned av solide kandidater som jakter på stillingene vi har ute, og kaffemaskinen får kjørt seg maksimalt. Samtidig begynner erkjennelsen av at det snart er jul.  Kennet er selskapets «julegrinch» og man merker at dette er noe han ikke ser frem til.  Og kollegaene er stadig frempå og planlegger julepynt og juleaktiviteter høylytt, bare for å pirke litt i det ellers så gode humøret.
Ellers er vi godt i gang med de fem spennende stillingene vi har med Bri Norhull. Stillinger og selskap som har vist seg å være svært så populære. Er du interessert så burde du handle nå!  Neste uke skal Ingunn og Kennet være tilstede under Greater Stavangers årskonferanse med tema “Stavanger-regionen- Hot or not”. Brennhet tema og vi tenker det er hot hot hot.

X-mas party

Vi liker ikke det tradisjonelle (det viste dere kanskje) så julebord med pinnekjøtt og den slags blir det slettes ikke. Da tar vi heller et skikkelig X-mas party. Ettersom alle var samlet på tur i Manchester nylig så har vi bestemt oss for å ha eget party for Oslo og eget for Stavanger. Stavanger-gjengen skal være hjemme hos Ingunn som har en mesterkokk av en mann. (Se bilde) Han skal dishe opp med 5 retters middag, mens vår egen vinekspert, Kennet, skal sørge for at det blir en kulinarisk opplevelse. I Oslo er vi fortsatt litt usikre på hva vi skal gjøre. Har du noen forslag?

We love spaces

Her er vi virkelig hjemme og i dag må vi bare skryt litt av jentene i kafeen / kantinen. For en service og alltid med et smil på lur. Denne uken disket de opp med vaffel-mandag og grøt-onsdag. Erik var naturligvis skuffet over å ikke være til stede disse dagene, men han har vel ikke godt av det uansett .😊 Ellers skjer det masse spennende på Spaces i tiden framover og vi hører rykter om at de holder på å planlegge hvordan jul blir kul på Spaces Kvadraturen. (Se featured bilde)

Ellers

Nina fikk gleden av å ta en selfie med Financial Times blogger, selveste Nick Butler, (se bilde) da Handelsbanken inviterte til arrangement i forbindelse med Kåkånomics – Nordens første og morsomste økonomifestival. I Oslo ble Jonas et offer for el-sparkesykkelens verden og ble noe forslått. Fathia er i gang med rekruttering for århundrets kuleste stilling innenfor markedsføring; PR & Events Manager for Airthings.

Svar til deg ryli

Du lurte på hvordan en formell tekst vil se ut i motsetning til en uformell tekst. Godt spørsmål i grunn og Erik har fundert på dette hele uken (har nesten ikke gjort noe annet). Svaret vårt er: Vi vet ikke, men dersom du klarer å slå vår egen Erik Falk Hansen i Poker, bare en eneste gang, så skal du få et bedre svar enn dette. Forstår vi Erik rett så skjer nok ikke det med det første.

Scampi

Scampi har fått seg ny vinterjakke og da selvfølgelig med hette på. She loves hoodies. Ellers gleder hun seg til snøen kommer, og i påvente av å kunne bade i nysnø så bader hun heller i blader på bakken.

Så var det bare å ønske alle en riktig god helg når den tid kommer. Igjen oppfordrer vi private og næringslivet til å sjekke ut Vi er Buddies. 100NOK i måneden er nok til å sikre at et barn i Kongo får den utdannelsen de fortjener.
Nyt helgen og ta vare på hverandre.
Hilsen alle oss AvantGardere


AvantGarde Search is a specialist recruitment company focusing on recruitment to technology companies and consultancy companies within tech or digitalization. We aim to be the driver for more modern and agile recruitment services, this in a very conservative industry. We have dedicated teams recruiting within their own key areas including management, software, sales, marketing, design and operations. Additionally, we have a team that 100% focus on recruitment to IoT companies. Since the start in 2019 we have had the opportunity to work with some of the fastest growing technology companies in Norway and Sweden.