Gratulerer – Nada – Erik`s matblogg – Optimisme i Stavanger

Helg helg helg. Ja snart er det helg og da er det bare tid for en ting: AvantGarde`s uformelle oppsummering av uken som har godt. Nyt helgen og del gjerne videre med ditt nettverk. Det hadde vi satt innmari stor pris på

Stavanger

Uken i Stavanger har vært en travel og sosial uke med deltagelse på Xait sin åpningsfest av nye lokaler i Kanalsletta. Der var både tidligere ordfører fra Sola, Ole Ueland og komiker Rune Bjerga. I tillegg fikk AvantGarderne nyte nydelig mat fra Sumo og høre på interessante innlegg fra Nils-Henrik Stokke og Atle Sjekkeland. Etter åpningsfesten skulle mange av gjestene videre til OTD2019 (Offshore Technology Days) på sin årlige «ice-breaker.» Temaet i år var «The Optimism is Back» og vi kan rapportere om at det kunne man merke. Vi merket også at AvantGarde Search er blitt et kjent varemerke i byen innen rekruttering tross navnebyttet vår i januar. Det er noe vi setter stor pris på. Vi jobber også med flere stillinger enn noensinne, og det blir travle dager med search og samtaler med mange dyktige kandidater. Så vi kan trygt følge OTD19 sitt slogan i år om at optimismen er tilbake.

Vi gratulerer

Vi fikk også mulighet til å gratulere Lars Sanne som Xait’s nye Business Development Manager. Lars ble omtalt som en «grepa kar» på LinkedIn, og vi har stor tro på at han kan bidra til Xait sin videre suksess med XaitPorter.

Goodify, endelig er den nye appen her

Dette “må” du bare sjekke ut. Fantastiske Goodify har nylig lansert den nye appen. Nå er det enda enklere å gjøre gode gjerninger uten å binde seg opp over lang tid. Kristian og gjengen; Utrolig godt jobbet. Vi heier på dere og skal selvfølgelig bruke appen. Les mer og last ned på http://www.goodify.co

Erik har started matblogg

Erik var ute med et tips på FB denne uken som Nina ikke skjønte var ironisk ment. (hun er litt treg på slike ting). Uansett; Erik ville gjerne at vi delte tipset her på ukeslutt.

Vil du ha et tips om det møreste kjøttet? Samtidig utrolig billig!
Gå til din absolutt nærmeste matbutikk (kortreist mat er viktig). Gå til kjøledisken og plukk opp en pakke med wienerpølser. Kok opp vann og så ta av platen og legg oppi 6 wienerpølser i vannet. Etter 10 minutt tar du ut tre av pølsene fra vannet. Ta så av skinnet på pølsene og legg kjøttet på tunga. Det smelter faktisk i munnen din, så mørt er det. Trenger ikke tygge en gang. De 3 pølsene som er igjen lar du ligge i vannet i gryta. Sett ut gryten i stuen og du vil få en deilig frisk lukt i huset.
#mørtkjøttrengerikkeværedyrt #kortreistmat #nordmenntrornorskmaterbesttrossjanteloven

Hva annet skjer?

Helgen nærmer seg og Hege skal på 2 dagers kurs hos Røde Kors med mål om å kunne være med å støtte vanskeligstilte familier i Norge. Erik gleder seg stort til besøk hos Ikea lørdag (not) og Fathia, ja hun skal gjøre nada.

Scampi

Scampi går det fint med og har endelig fått Mamma hjem etter 3 uker borte. Da blir det ikke så mye tid til å kose med Erik og han begynner å bli litt sjalu ser det ut som. Ellers er det godt at hunder nå kan gå ute i det fri uten at vi bekymrer oss for sykdommen som herjet i Norge i September.

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en nydelig høsthelg og som Fathia sa: Av og til er det godt å bruke helgen til nada.

Hilsen alle oss AvantGardere


AvantGarde Search is a specialist recruitment company focusing on recruitment to technology companies and consultancy companies within tech or digitalization. We aim to be the driver for more modern and agile recruitment services, this in a very conservative industry. We have dedicated teams recruiting within their own key areas including management, software, sales, marketing, design and operations. Additionally, we have a team that 100% focus on recruitment to IoT companies. Since the start in 2019 we have had the opportunity to work with some of the fastest growing technology companies in Norway and Sweden.