Tekniker Hydraulikk/Mekanisk & Tekniker Elektro

BRI NorHull er et ungt og spennende selskap som har utviklet innovativ, magnetisk, ROV-teknologi med fokus på den krevende skvalpesonen. Bedriften, etablert i 2014, har utspring fra Haugesund, men har nå sitt hovedkontor i Stavanger hvor det planlegges offensiv vekst i tiden fremover. Den overordnede ambisjonen er å være verdensledende innen sitt fagfelt – en ambisjon som er i full fart mot å realiseres.

Selskapet har tunge eiere i BR Industrier og som støtter opp under satsningen. I dag består BRI NorHull av et svært entusiastisk, kompetansetungt og dynamisk team. På et år har selskapet triplet antall ansatte og omsetning. Vi har per nå ti ansatte fordelt på kontorene våre i Stavanger, Karmøy og Budapest. Ordrebøkene er fulle, også for 2020 – Og grunnet svær stor pågang fra markedet, skal vi nå vokse ytterligere.

  • Har du lyst til å bli med på utvikling av tekonolgi og løsninger som ikke finnes i dag?
  • Har du lyst til å være med på oppbyggingen av et globalt ledende selskap i samme segment?

Da kan dette være muligheten du har ventet på!

Vi leter nå etter to teknikere. En på elektro og en på mekanisk / hydraulikk.
Begge skal jobbe ut i fra hovedkontoret i Stavanger.

Vi kan tilbyr svært selvstendige stillinger i et selskap preget av innovasjon og arbeidsglede. Denne tilnærmingen har gjort at BRI NorHull på kort tid har fått oppdrag hos flere av de største og tyngste aktørene globalt innen olje og gass sektoren. Videre er vi opptatt av å holde en uformell tone, noe kulturen vår bærer sterkt preg av. Som et resultat av dette har vi innført slipsforbud i vår organisasjon. Vi har tilrettelagt for innovasjon med verksted og kontorer i samme bygg. Selskapet innehar i dag ISO 9001 godkjenning fra DNV.

Som en liten bedrift med høye ambisjoner, kan vi også tilby riktige personer gode interne utviklingsmuligheter på litt sikt.

Av typiske arbeidsoppgaver hos oss kan vi nevne utføring av service og vedlikehold på utstyr. I tillegg til sammenstilling, klargjøring og testing av produkter. Du vil også delta på enkelte operasjoner offshore (på fartøy samt rig/plattform) nasjonalt og internasjonalt. Du vil også bistå våre ingeniører med utvikling av nye produkter samt annet forefallende arbeid der det trengs.

Som person er du selvgående, tar ansvar for egne prosesser og liker å utfordre deg selv. I tillegg må du trives i et hektisk miljø hvor det til tider kan være et svært høyt tempo som gjør at du må tåle litt stress under kritiske prosjektperioder.

 

Tekniske kvalifikasjoner

  • Fagbrev elektro, automasjon, anleggsmekaniker, industrimekaniker, ROV, maskin eller tilsvarende
  • 3 – 5 år relevant erfaring
  • Mulighet til å reise offshore

I hverdagen vil du jobbe tett opp mot andre faggrupper. Noe av nøkkelen til vår suksess er å alltid strebe etter å overgå våre kunders forventninger, du vil ha en sentral rolle i dette.  Vårt nedslagsfelt er globalt, dermed setter vi som krav at du i tillegg til Norsk, også behersker Engelsk skriftlig og muntlig.

Er dette av interesse? Kontakt vår rekrutteringspartner i Avantgarde Search AS, Kennet Altamiranda Hansen, på e-post kennet@avantgardesearch.no eller på tlf 900 66 943 for å søke på stillingen. Alle søknader vil bli behandlet konfidensielt.

 


AvantGarde Search is a specialist recruitment company focusing on recruitment to technology companies and consultancy companies within tech or digitalization. We aim to be the driver for more modern and agile recruitment services, this in a very conservative industry. We have dedicated teams recruiting within their own key areas including management, software, sales, marketing, design and operations. Additionally, we have a team that 100% focus on recruitment to IoT companies. Since the start in 2019 we have had the opportunity to work with some of the fastest growing technology companies in Norway and Sweden.