Senior Elektro/Automasjonsingeniør BRI NorHull

BRI NorHull er et ungt og spennende selskap som har utviklet innovativ, magnetisk, ROV-teknologi med fokus på den krevende skvalpesonen. Bedriften, etablert i 2014 har utspring fra Haugesund, men har nå sitt hovedkontor i Stavanger hvor det planlegges offensiv vekst i tiden fremover. Den overordnede ambisjonen er å være verdensledende innen sitt fagfelt – en ambisjon som er i full fart mot å realiseres.

Selskapet har tunge eiere i BR Industrier og som støtter opp under satsningen. I dag består BRI NorHull av et svært entusiastisk, kompetansetungt og dynamisk team. På et år har selskapet triplet antall ansatte og omsetning. Vi har per nå ti ansatte fordelt på kontorene våre i Stavanger, Karmøy og Budapest. Ordrebøkene er fulle, også for 2020 – Og grunnet svær stor pågang fra markedet, skal vi nå vokse ytterligere.

  • Har du lyst til å bli med på utvikling av teknologi og løsninger som ikke finnes i dag?
  • Har du lyst til å være med på oppbyggingen av et globalt ledende selskap i samme segment?

Da kan dette være muligheten du har ventet på!

Vi søker en SENIOR ELEKTRO/AUTOMASJONS-INGENIØR som skal jobbe ut ifra hovedkontoret i Stavanger.

Stillingen vil være viktig for selskapet for å sikre leveranser opp mot kunder samt sikre en kontinuerlig utvikling av nye produkter og ny teknologi. Elektroingeniører i BRI NorHull har arbeidssted i Stavanger og rapporterer til avdelingsleder. Trives du med en dynamisk og til tider uforutsigbar hverdag kan det være deg vi leter etter.

Vi kan tilby en svært selvstendig stilling i et selskap preget av innovasjon og arbeidsglede.

Denne tilnærmingen har gjort at vi på kort tid har fått oppdrag hos flere av de største og tyngste aktørene globalt innen olje/gass. Videre er vi opptatt av å holde en uformell tone, noe kulturen vår bærer sterkt preg av. Som et resultat av dette har vi innført slipsforbud i vår organisasjon. Vi har tilrettelagt for innovasjon med verksted og kontorer i samme bygg og vi har en teknisk avdeling som bistår der det trengs. Selskapet innehar i dag ISO 9001 godkjenning fra DNV.

Som en liten bedrift med høye ambisjoner, kan vi også tilby riktige personer gode interne utviklingsmuligheter på litt sikt. Vi tilbyr alle våre ansatte lønn i tråd med TEKNA og NITOs anbefalinger.

Av typiske arbeidsoppgaver hos oss kan vi nevne bla delta i teknisk utvikling, testing av ideer, design, analyse, dimensjonering, sammenstilling, dokumentasjon, oppfølging og leveranse av produkter og prosesser i bedriften. I tillegg vil vi at du kan utarbeide tekniske tegninger av elektrosystemer/maskiner. Du vil også få ansvar for programmering av elektriske styringssystemer.

I hverdagen vil du jobbe tett opp mot dem på mekanisk og stillingen rapporterer til Engineering Manager. Noe av nøkkelen til vår suksess er å alltid strebe etter å overgå våre kunders forventninger, du vil ha en sentral rolle i dette – så det er viktig at du også ønsker kontakt med kunder gjennom besøk eller på messer.

Som person er du selvgående, tar ansvar for egne prosesser og liker å utfordre deg selv. I tillegg må du trives i et dynamisk miljø hvor det til tider kan være et svært høyt tempo og temperatur i gode diskusjoner med påfølgende hyggelig kaffeslabberas.

For å trives hos oss er det viktig med en god dose humor, kreative problemløseregenskaper og en umettelig faglig nysgjerrighet.

 

 

Tekniske kvalifikasjoner

  • Minimum BCs Elektroingeniør/Automasjonsingeniør.
  • Du har minimum fem års erfaring med produktutvikling
  • Erfaring med maskinstyring
  • Behersker PLS Programmering
  • Behersker HMI Programmering
  • Erfaring med styring av AC/DC servomotorer

 

I tillegg har du evnen til å sette deg inn i nye produkter og finne gode løsninger på problemstillinger som dukker opp.

Du må regne med noe reisevirksomhet offshore samt på land. Vårt nedslagsfelt er globalt, dermed setter vi som krav at du i tillegg til Norsk, også behersker Engelsk skriftlig og muntlig.

Er dette av interesse? Kontakt vår rekrutteringspartner i AvantGarde Search, Kennet Hansen, på e-post: kennet@avantgardesearch.no eller på tlf +47 900 66 943 for å søke på stillingen. Alle søknader vil bli behandlet konfidensielt.

 

 


AvantGarde Search is a specialist recruitment company focusing on recruitment to technology companies and consultancy companies within tech or digitalization. We aim to be the driver for more modern and agile recruitment services, this in a very conservative industry. We have dedicated teams recruiting within their own key areas including management, software, sales, marketing, design and operations. Additionally, we have a team that 100% focus on recruitment to IoT companies. Since the start in 2019 we have had the opportunity to work with some of the fastest growing technology companies in Norway and Sweden.