Engineering Manager – BRI NorHull

BRI NorHull er et ungt og spennende selskap som har utviklet innovativ, magnetisk, ROV-teknologi med fokus på den krevende skvalpesonen. Bedriften, etablert i 2014, har utspring fra Haugesund, men har nå sitt hovedkontor i Stavanger hvor det planlegges offensiv vekst i tiden fremover. Den overordnede ambisjonen er å være verdensledende innen sitt fagfelt – en ambisjon som er i full fart mot å realiseres

Selskapet har tunge eiere i BR Industrier og som støtter opp under satsningen. I dag består BRI NorHull av et svært entusiastisk, kompetansetungt og dynamisk team. På et år har selskapet triplet antall ansatte og omsetning. Vi har per nå ti ansatte fordelt på kontorene våre i Stavanger, Karmøy og Budapest. Ordrebøkene er fulle, også for 2020 – Og grunnet svær stor pågang fra markedet, skal vi nå vokse ytterligere.

 • Ønsker du å gå i front i utvikling av teknologi og løsninger som ikke finnes i dag?
 • Har du ambisjoner om å sette et globalt fotavtrykk i samme segment?

– Her er muligheten til å ta en ledende rolle i vår videre satsning!

Vi kan tilby en svært sentral stilling i et selskap preget av innovasjon og arbeidsglede i et høykompetansemiljø der vi aldri slutter å utfordre hva som er mulig. Denne tilnærmingen har gjort at vi på kort tid har fått oppdrag hos flere av de største og tyngste aktørene globalt innen olje/gass. Videre er vi opptatt av å holde en uformell tone, noe kulturen vår bærer sterkt preg av. Som et resultat av dette har vi innført slipsforbud i vår organisasjon. Vi har tilrettelagt for innovasjon med verksted og kontorer i samme bygg og vi har en teknisk avdeling som bistår der det trengs. Selskapet innehar i dag ISO 9001 godkjenning fra DNV.

Som en liten bedrift med høye ambisjoner, kan vi også tilby riktige personer gode interne utviklingsmuligheter på litt sikt samt betingelser i tråd med TEKNA/NITOs anbefalinger.

Vi står på trappene til å innta nye verdensmarkeder og du vil få en helt sentral rolle i dette arbeidet.

Enn så lenge er stillingsbrøken 80/20 på tekniske oppgaver og ledelse, men denne vi endre seg i takt med selskapets videre vekst. Vi har høye ambisjoner og mål noe rett person må finne motiverende for å bekle rollen.

Som vår Engineering Manager vil du ha personal og driftsansvar for hele ingeniøravdelingen. Du vil også få overordnet ansvar for å utarbeide og implementer gode rutiner i avdelingen. Videre vil du prosjektere og planlegge ressurser sammen med daglig leder og administrasjonssjef. Faglige vurderinger og estimater av anbud sammen med resten av ledergruppen vil også være viktig arbeid i stillingen. Noe av nøkkelen til vår suksess er å alltid strebe etter å overgå våre kunders forventninger, du vil ha en sentral rolle i dette – så det er viktig at du også ønsker kontakt med kunder gjennom besøk eller på messer. Vi har i dag fem ingeniører ansatt i Stavanger, Karmøy og Budapest som alle vil rapportere til deg.

Selskapet er i sterk vekst så vi forventer at avdelingen skal vokse fortløpende, og parallelt med denne prosessen er vi også i markedet etter to nye ingeniører i Stavanger som vil inngå i din avdeling.

På teknisk side vil hverdagen bestå av bla. prosjektgjennomføring fra A-Å. Inkludert her vil være design, konseptløsninger, skrive prosedyrer, lage produksjonsunderlag, oppfølging av produksjon, innkjøp, bygging og testing samt bidra under sammenstilling sammen med selskapets tekniske avdeling. Videre vil du bistå med offshore operasjoner av utstyret samt gjennomføre evaluering av operasjoner og dokumentasjon.

 

Tekniske kvalifikasjoner

 • Fortrinnsvis Master i Mekanisk Engineering.
 • Minimum fem års erfaring med produktutvikling, fortrinnsvis subsea.
 • Operativ ledererfaring
 • Autodesk Inventor og Autodesk Vault.
 • FEA og strukturberegninger.
 • AutoCad
 • P&ID

 

Som person er du selvstendig og du tåler at det blåser litt når det er hektisk. Du er en motiverende og inspirerende leder og du trives i front av utviklingen. For å trives hos oss er det viktig med en god dose humor, kreative problemløseregenskaper og en umettelig faglig nysgjerrighet,

 

I tillegg har du kompetanse og erfaring med:

 • Kjennskap til relevante tekniske bransjestandarder nasjonale og internasjonale
 • Omfattende erfaring med dokumentasjon, prosedyrer og gjennomgang av spesifikasjoner.
 • Prosjektledelse og utvikling av prosesser samt kvalitetskontroll under utførelse og leveranse.
 • Å jobbe multidisiplin

 

Du må regne med noe reisevirksomhet offshore samt på land. Vårt nedslagsfelt er globalt, dermed setter vi som krav at du i tillegg til Norsk, også behersker Engelsk skriftlig og muntlig.

Er dette av interesse? Kontakt vår rekrutteringspartner i AvantGarde, Ingunn Søyland, på e-post: iso@avantgardesearch.no eller på tlf +47 455 06 443 for å søke på stillingen. Alle søknader vil bli behandlet konfidensielt.


AvantGarde Search is a specialist recruitment company focusing on recruitment to technology companies and consultancy companies within tech or digitalization. We aim to be the driver for more modern and agile recruitment services, this in a very conservative industry. We have dedicated teams recruiting within their own key areas including management, software, sales, marketing, design and operations. Additionally, we have a team that 100% focus on recruitment to IoT companies. Since the start in 2019 we have had the opportunity to work with some of the fastest growing technology companies in Norway and Sweden.