Kvinner – Stanford – Gratulerer – Motorsykkel og en hund – Ukeslutt

Uken er snart omme, og for en uke det har vært blant oss AvantGardere. Først må vi beklage at det ikke ble noe ukeslutt forrige uke, vi hadde rett og slett ikke tid, men her kommer denne ukens uformelle oppsummering av som har skjedd og skjer.

Gratulerer

Denne uken har vi tre kunder vi ønsker å gratulere med nyansettelser. Først er det Airthings i Oslo som har sikret seg en utrolig dyktig Partner Channel Account Manager. Videre går vi til Asker hvor Miros har sikret seg en erfaren og meget dyktig Product Manager. Sist, men ikke minst går vi til Stavanger hvor Blueday Technology har sikret seg Senior Elkraft Ingeniør. Gratulerer så mye. Har vært en ære å få støtte dere i ansettelsene og samtidig må vi rette en stor takk til alle kandidater som viste interesse i disse fantastiske stillingene. Setter stor pris på det.

Nye stillinger

Denne uken er det spesielt Stavanger som har slått på stortromma iht. nye stillinger. Tidlig neste uke lanserer vi ikke færre en fem stillinger med Bri Norhull (Leder Engineering, Senior Mekanisk Ingeniør, Senior Elektroingeniør, Tekniker Hydraulikk og Tekniker Elektro. I tillegg har vi lansert det som kanskje er den kuleste CMO stillingen på markedet akkurat nå, i Oslo med et av landets mest ambisiøse teknologiselskap. Her er link til stilingsannonsen. Så var det Nydalen Oslo. Her lanserte vi stillinger for Embedded Applications Engineer med fantastisk kule Novelda.  Se stillingsannonsen her

I media, atter en gang

Gøy at anerkjente medier velger AvantGarde Search når de trenger ekspertise rundt arbeids- og næringslivet. Denne uken var det RA i Stavanger som gjorde et stort intervju med oss rundt kvinners rolle i næringslivet. Er du abonnent så kan du lese intervjuet her . Ellers var det også gøy å være «featured company» i FundingPartners sak i E24. Her gir de et godt innblikk i livet i AvantGarde Search og hvordan vi tok i bruk Crowd Funding for å kunne vokse raskt. Les gjerne saken her

Ukeslutt lunsj hos Erik

Med hund hjemme og kone borte har Erik hatt hjemmekontor en del denne uken og da ble Oslo-teamet invitert opp til Lunsj for ukeslutt. Vinen lot vente på seg, men ellers ble det en flott slutt på uken. Det bli ikke fredags-taco, men fredags-tapas.

Som ekte redneck har Jonas vært ute på æljjakt et par dager og allerede sikret seg en ælj. Fathia har gjort motorsykkelen klar for vinteren (will be sorely missed) og Hege er endelig tilbake på Instagram etter et par dager med sykdom.

 

Arnfinn drar til Stanford en tur

Arnfinn tar like så godt  en tur over dammen til Stanford.  Han fikk en telefon fra Stanford på tirsdag om han ville ta flere kurs. Endte opp med at han fikk tilbud om plass på en workshop med sin favorittprofessor Robert Sutton. Han har skrevet flere bestselgere i USA. Vi ønsker god tur

Ellers

Som ekte redneck har Jonas vært ute på æljjakt et par dager og allerede sikret seg en ælj. Fathia har gjort motorsykkelen klar for vinteren (will be sorely missed) og Hege er endelig tilbake på Instagram etter et par dager med sykdom.

Scampi

Nå har hun vært alene med Erik i snart en uke og savner «Mamma». Da var det godt Tante Hege kom på besøk.Ellers har hun vært til veterinæren og tatt både blodprøver og fått vaksine.. Så er det jo snøen da. Kommer snart og Scampi elsker snø.

Nå må dere alle ha en strålende høsthelg og ta godt vare på hverandre.

Hilsen alle oss AvantGardere i Oslo og Stavanger

 

 


AvantGarde Search is a specialist recruitment company focusing on recruitment to technology companies and consultancy companies within tech or digitalization. We aim to be the driver for more modern and agile recruitment services, this in a very conservative industry. We have dedicated teams recruiting within their own key areas including management, software, sales, marketing, design and operations. Additionally, we have a team that 100% focus on recruitment to IoT companies. Since the start in 2019 we have had the opportunity to work with some of the fastest growing technology companies in Norway and Sweden.