Søker godkjent elektroinstallatør med ambisjoner!

Avdelingsleder Elektro/Installason – Næring

  • Har du fagbrev klasse L samt godkjent etterutdannelse fra Teknisk Fagskole og installatørpapirer?
  • Kunne du tenke deg å bygge opp en egen el-avdeling i et etablert selskap nesten fra grunnen?
  • Drømmer du om en rolle du kan utvikle og påvirke selv, samtidig som du får være i felten, jobbe med kunder og påvirke din egen hverdag?

Denne stillingen er perfekt om du ønsker å jobbe selvstendig og ha ansvar for videre utvikling. Både for deg selv som fagperson og for selskapet.

Teknisk Servicepartner har en god vekst og fokuserer på entreprenører og selskaper som trenger tjenester og leveranser innenfor tekniske anlegg.  Vi leverer i dag tjenester innefor blant annet byggautomasjon og elektro.

Teknisk Servicepartner er og skal fortsette å være en god partner og avlaster i bransjen som dekker behovet der det er mangel på kompetanse eller resurser.

Selskapet er lite, sunt og spennende uten mye byråkrati.

 

Litt mer om stillingen

I dag har vi mye å gjøre på automasjonssiden og vi ser det som et naturlig ledd i vår utvikling og også bygge opp en egen elektroavdeling – denne vil du i helhet få ansvar for.

Dine oppgaver vil strekke seg fra dialog med kunder, prosjektering, prising og håndtering av oppdrag til oppbemanning, rekruttering, lærlinger og personalansvar når tiden er moden for dette.

Kontoret ditt vil være på Aamodt senteret på Fjerdingby, like ved Lillestrøm.  Her er basen for de administrative oppgavene.

Naturlig nok blir det litt reising når man er på oppdrag, befaring, kundemøter, gjør idriftsettelser og annet.  Men du skal selv ha kontroll på hvordan du legger opp dagen din og jobber selvstendig.

 

Hvem ser vi etter?

Vi jobber nesten utelukkende inn mot proffmarkedet så det er en fordel om du har gode kontakter i industrien fra tidligere. Videre søker vi deg som har godkjent videreutdannelse fra Teknisk Fagskole samt fagbrev Elektro – Klasse L og godkjente installatørpapirer.

Ellers leter vi etter en som vil ha ansvar og er trygg nok på seg selv til å ta selvstendige beslutninger.  Liker du en variert hverdag og synes det er spennende med å bygge relasjoner og skape vekst så er vi på god vei.

Du har gjerne en drøm om å starte eget, og nå får du muligheten til å leve ut skaperdrømmen uten å bære all risiko selv.

 

Hva får du?

For mange er det å styre sin egen hverdag viktig.  Det får du her.  Man får jobbe multi-disiplint og dette er stedet om man vil utvikle seg i faget og ha mer ansvar.

Det er et ungt og lite miljø, du behøver ikke ergre deg over byråkrati og du får påvirke.  Konkurransedyktig lønn hvor man også gir det også muligheter for resultatbasert bonus.

Servicebil, telefon og pc følger med stillingen.  Samtidig dekkes selvsagt nødvendige lisenser av selskapet.

 

Er dette for deg?

Da vil vår rekrutteringspartner Ingunn Søyland i AvantGarde Search høre fra deg. Ingunn har mye mer informasjon om stillingen som hun gjerne deler med deg – og ønsker du å motta denne på e-post kan du ringe eller maile på tlf: 455 06 443 – iso@avantgardesearch.no. Ellers er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å søke stillingen. Det kan du gjøre ved å klikke på «Søk her» øverst til høyre i annonsen og legge igjen CV samt noen ord om deg selv.

Vi ser frem til å bli bedre kjent med deg!

 

 

 

 


AvantGarde Search is a specialist recruitment company focusing on recruitment to technology companies and consultancy companies within tech or digitalization. We aim to be the driver for more modern and agile recruitment services, this in a very conservative industry. We have dedicated teams recruiting within their own key areas including management, software, sales, marketing, design and operations. Additionally, we have a team that 100% focus on recruitment to IoT companies. Since the start in 2019 we have had the opportunity to work with some of the fastest growing technology companies in Norway and Sweden.